Geweldige service

Fijn contact over een aantal praktische zaken en heel vlotte hulp. Top! En een supermooie tent natuurlijk

Problemen goed opgepakt en daarna snel geleverd.

Na in eerste instantie uitblijven van de bestelling, heeft Soellaart het leveringsprobleem, na persoonlijk contact te hebben opgenomen en aangegeven dat er twee zaken mis waren gegaan, het product alsnog snel geleverd. Pakket zag er erg netjes uit en ik ben erg tevreden.

Vandaag besteld, morgen al thuis.

Reistas van the North Face besteld. Was stuk goedkoper dan in de winkel. Geen bestelkosten en de volgende dag al bezorgd. Super!!!!!

Dikke 10+

Besteld via internet. Vriendelijk behulpzaam personeel via telefonisch contact. Werd telefonisch op de hoogte gehouden van de bestelling en levevering.

Duidelijke web winkel en netjes en snel bezorgd

Makkelijk veel keuze en snel

Zeer goed matras

Goed geslapen tijdens kamperen op dit matras. Misschien wel beter als op mijn thuismatras. Dus dat zegt wel wat.

Had wat te impulsief besteld , ben zeer tot tevredenheid geholpen

Zal de winkel blijven bezoeken

Snel en correct levering

Top service!

klantgericht en snel

Aangeschaft online: Eureka Sphinx BTC3+. Na uiteindelijk de keuze te hebben gemaakt voor een aanbiedings-tent, bleek deze sinds een week niet meer in de aanbieding. Op een mail erover van me werd dezelfde dag nog gereageerd en ik mocht de tent alsnog aanschaffen voor de aanbiedingsprijs. Super! Twee dagen later was de tent al in huis. Helaas bleek het per ongeluk een ingepakt demomodel. Wederom een mailtje gestuurd en wederom dezelfde dag een vriendelijk antwoord met een voor mij passende oplossing. Echt super! Niet zeuren, maar oplossen! Dus mijn ervaring met Soellaart: - snelle service (mailcontact & bezorging) - klantgericht (voelt als écht contact, ondanks de digitale wereld) - oplossingsgericht bij problemen Ik raad dit bedrijf van harte aan, mocht je in de markt zijn voor camping/trekking-uitrusting. Van de service kan menig bedrijf nog wat leren. Een dikke duim omhoog voor Soellaart en in het bijzonder voor medewerker Ray!!!

Van bestellen tot afleveren, in 1 woord Super!!!

Heb mijn bestelling gedaan op de site van Soellaart, dit ging makkelijk en snel. kreeg gelijk een mail nadat ik mijn bestelling had gedaan. je word goed op de hoogte gehouden via de mail. levering was snel. kortom, echt een goed en betrouwbaar bedrijf!

De schoenen zaten toch niet lekker

maar gelukkig was ruilen geen probleem. Het bedrag direct teruggepind. Als ik iets nodig heb voor Outdoor activiteiten ga ik eerst naar deze winkel

Niet duidelijk omschreven dat het product niet compleet verkocht is.

Op de advertentie zie je scheerlijnen, stokken en de mooi gespannen tarp. In werkgelijkheid krijg je alleen de tarp. Geen stokken geen haringen en scheerlijnen heb ik ook nog niet gezien.

Top product en vlotte afhandeling

Top product en vlotte afhandeling

Prima afhandeling, snelle levering.

Prima afhandeling, snelle levering. Duidelijke Track and Trace

Goed telefonisch bereikbaar, snelle en adequate antwoorden

Zeer positief

Top producten tegen een goede prijs en vlotte verzending.

Goede service Goede prijs Goede verzending Top zaak

Perfect!

Meer dan zoals het hoort!

Alleen zeiden jullie dat hij dinsdag bezorgd zou worden maar DPD leverde hem pas vrijdag af.. Ben nooit zo blij met DPD. Verder prima geregeld en mooie tent!

Prima service, snel bezorgd. Mooie slaapzakken en slaapzakhoes

Alles heel goed afgehandeld

Mooie tent besteld en toen de aflevering door DPD wat vertraagd was en ik DPD niet kon bereiken, ben ik telefonisch heel goed door een medewerker van Soellaart geholpen die voor mij met DPD contact heeft gezocht. Dus alles prima gegaan

Keurig netjes geholpen goede service. 10+

Gewoon ouderwets goed om Bij z’n gerenommeerde zaak te kopen

goede service

had een email met een vraag gestuurd ,en werd binnen twee uur gebeld om mijn vraag te beantwoorden .mijn bestelde onderdeel was voorlopig niet meer leverbaar, en ze deden mij een ander voorstel waar ik mij prima in kon vinden. dus goede service

Prima winkel. Spullen snel en goed geleverd

Prima winkel. Spullen snel en goed geleverd. Verder geen ervaring met dit bedrijf

Super leuke winkel voor heel veel inspiratie

Goede service, ook online

Scherp geprijsd, snel toegestuurd, persoonlijke benadering.

Het Exped-matje was in de aanbieding en door lid te worden van de nieuwsbrief kwam er nog een mooie korting bij. De online omgeving voelt persoonlijk. Het matje was er snel. Enige aandachtspunt misschien was dat het matje in een plastic zak verstuurd is, een doos zou veiliger zijn voor zo'n duur matje mbt kans op een lek.

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.