Goed geprijsd, snelle levering

Erg tevreden. Product duidelijk omschreven en weergegeven op de site. Goede prijs en snelle levering.

Perfecte service, alles om je tevreden te houden.

Persoonlijk advies en perfecte service als er een keer iets is. Zou deze winkel zeker aanbevelen.

Super snel en correct

Super mooie broek ontvangen en snel afhandeling van bestelling die terug is gestuurd.

Snelle levering goede prijs

Na wat speurwerk kwam ik bij Soellaart terecht. Snelle levering, goede prijs, geen verzendkosten.

Attente en vriendelijke en behulpzame verkopers

Besteld op de website (vanwege een cadeaubon die alleen op een website te verzilveren was) en af laten leveren in de winkel (bij mij om de hoek). Kreeg zelfs een apje de zelfde morgen, dat het bestelde voor mij in de winkel klaar lag.

Super !!

Skijas van kjus gekocht voor mijn zoontje. Woensdag middag besteld en donderdagnamiddag al geleverd in België.

Snelle levering, netjes verpakt

Snel geleverd, gunstige prijzen, zeer tevreden!

Gewoon heel goed en snel.

Het werd goed en snel geleverd.

Fantastisch snelle levering

Fantastisch snelle levering, nog de zelfde dag op transport en de dag daarna ontvangen. Een voorbeeld voor internetwinkels!

Er was wat fout gegaan en dat is snel opgelost, zou mijn geld terug krijgen en dat is ook heel snel geregeld

Snelle levering, prima service en aftersales

Het gemiste onderdeel van mijn bestelling is zeer snel en correct nagezonden. De communicatie hierover verliep erg gemakkelijk.

Snelle levering, prima communicatie

Alles prima, maar ik bestelde 3 sets ski's, waren zonder verdere bescherming in een doos gepropt, misschien een volgende keer wat karton of bescherming tussen de ski's te doen. Waren niet allemaal krasvrij...

snel besteld, keurig en snel geleverd

deskundig en klantvriendelijk personeel

klantvriendelijk

Het product dat ik bestelde was in deze maat niet meer op voorraad (daarom geen vier sterren). Ik werd er netjes over gebeld en er is gekeken naar een alternatief. Snel afgehandeld.

slaapzak ziet er goed uit !

goedkoopste in zijn soort en na een paar dagen had ik hem goed verpakt in huis.

Betrouwbaar, kwaliteitsspullen

Product zoals omschreven en snel verstuurd

Helemaal top

Winterjas besteld. Had iets niet goed ingevuld waardoor ik een korting niet kreeg. Werd daarna zonder probleem opgelost. Goede service!

Duidelijke site, uitgebreide beschrijving van producten waardoor keuze makkelijk te maken is. Vervoerder: communicatie rondom ophaalpunten niet duidelijk.

Verkeerd advies ski schoenen

Als onervaren skiër ski schoenen laten adviseren die achteraf een maat te groot waren en totaal verkeerd model voor mijn voet en benen. Toen ik ze kocht moest alles al op zijn strakste stand en dus zat alles los na het eerste jaar. Terug gegaan maar kwam geen serieuze oplossing of meedenken (wel veel smoesjes). Toen naar intersport gegaan en daar verkochten ze die schoenen alleen aan hele zware mensen met dikke kuiten dus totaal ongeschikt voor mij.....Daar perfect advies, goeie maat en heel blij met wat ik nu heb gekocht dus. Niet mijn winkel dus.

Na telefonisch contact gehad te hebben, mijn bestelling gedaan. Alles netjes geregeld. Jammer dat de afsrand te groot is om bij ze langs te gaan.

super snelle service

Het pakketje zat wel een beetje onprofessioneel (gewikkeld in een vuilniszak) en weinig beschermd ingepakt, gelukkig geen schade. Maar persoonlijk had ik een tas in een doos oid ingepakt om te beschermen tegen scherpe voorwerpen. Verder snelle service en redelijke prijs!

Heldere website en snelle levering

Snelle goede service

Fijne site en snelle service. Bij aflevering was ik niet aanwezig toen is het naar een pickup plek gebracht die erg ver van mijn eigen adres was en hele onhandige openingstijden voor iemand die werkt. Maar als ik thuis was geweest was er dus geen probleem geweest!

Super goede en prettige ervaring, doen wat ze beloven

Alles is werkelijk perfect geregeld, Telefonisch gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Ook de mondelinge contact momenten die er zijn geweest verliepen uiterst behulpzaam, vriendelijk en voor mij perfect. Een firma waar ik me vooral als klant behandeld heb gevoeld en doen wat ze beloven. 10 is het hoogste waarmee ik kan waarderen ze verdienen wat mij betreft een 10+++. Ik kan iedereen deze firma meer als aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding: Uitstekend.

Fantastische site

Mijn pakket is snel bezorgd en ze hebben mooie kortingen!

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.