Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering.

Goede aanbiedingen, en snelle service!

zeer positief

Zowel tijdens het online bestellen evenals in da fase na het plaatsen van de bestelling verstrekt Soellaart duidelijke informatie. Deze informatie verstrekking omtrent levering van het gekochte artikel blijft Soellaart correct doen. Al met al een heldere site met een mooie collectie kleding

Goed advies en snelle levering

Goed advies per telefoon, werd netjes teruggebeld. Snelle levering, goed verpakt.

Goed, prima Outdoor Winkle

Prima service!

Ik was op zoek naar Flow bindingen voor mijn snowboard, na eerst een verkeerde aankoop op een andere site was ik na wat online zoeken op de website van Soellaart terecht gekomen. De webshop is overzichtelijk en ze hadden de goedkoopste online prijs die ik kon vinden. Hun verzendservice is snel en transparant (met track and trace), zaterdag besteld, dinsdag ontving ik het pakket al (ik woon in België). Ik kom hier zeker opnieuw (online) shoppen :-).

Prima snel geleverd, mooie tas precies wat we zochten!

M’n nieuwe ortlieb tas besteld en had ‘em al binnen 2 dagen. Super, bedankt!

Goed, besteld en correct geleverd

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Snel besteld, snel geleverd.

Prima webshop, besteld en geleverd. Op tijd de juiste tracking informatie zodat ik het prima kon volgen.

Snelle levering!

Snelle levering en goede website!

snel, goede spullen en makkelijk besteld!

snel, goede spullen en makkelijk besteld! prima om vanwege duurzaamheid reeds gebruikte dozen nog eens te gebruiken. (alleen deze doos was veel te groot voor het pakket, dus daar laten jullie nog iets liggen... :-) )

Snelle bezorging

Duidelijke site, snel bezorgd, goed geïnformeerd. Mooi detail: bestelling was verpakt in hergebruikte doos, goed bezig.

Allles werd keurig en snel geleverd, zoals ik gewend ben van Soellaart.

Was mijn 1 ste keer en zeker niet de laatste super content van .

Snelle levering en product voldoet volledig aan verwachting!

Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt, prima kwaliteit jas.

Goed maar later dan verwacht

Over het product geen klachten. Voldeed aan de verwachtingen. Bezorging volgens de site op dinsdag. Dat werd later en dat vind ik altijd teleurstellend.

Mooie producten en goede service

Fijn dat er veel betaalmogelijkheden zijn.

Goede prijs voor het artikel wat ik wilde hebben en dan ook nog de mogelijkheid om met VVVbonnen te kunnen betalen, heel fijn!

Behulpzaam en vriendelijke medewerker

Telefonisch contact met Soellaart, de medewerker Sander ging direct voor mij op zoek naar het door mij gezochte item. Nadat hij positief kon melden dat het item (laatste exemplaar) inderdaad aanwezig was heb ik het onmiddellijk besteld via de site van Soellaart. Hij vroeg ook nog of ik er een ander handig onderdeel erbij wilde, zeer te waarderen dit meedenken. Twee dagen later de bestelling in huis. Uitstekende service.

Een heel tevreden klant

Kwaliteit van product heel goed Order heel snel geleverd, binnen 2 dagen Order heel zorgvuldig verpakt.

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit.

Top service!

Bestelde bindingen waar niet beschikbaar, werd meteen contact opgenomen en kreeg goed alternatief mee zodat week snowboarden top was. Bedankt Pim!

Prima snelle service

Snelle service, geleverde bestelling is perfect, mooi product.

Uitstekende klantenservice

Pakketje werd meteen verstuurd, en toen de bezorgservice het zonder een bezorgpoging te hebben gedaan meteen naar een ophaalpunt had gebracht heeft een medewerker van Soellaart me geholpen door te achterhalen waar het pakketje was gebleven.

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.