Prima service!

Ondanks grote drukte toch supersnelle levering.

Nadat de eerste keer het pakket zoek was geraakt op een distributie depot, heel snel een tweede verzonden die netjes en snel aan kwam. Goede service!

Ok

Teevreden

Eerlijk

Alles verliep volgens afspraak.

Snelle verzending, goede service

Snelle levering.

Prima product ontvangen! Helemaal in blij met mn nieuwe slaapmat.

Great service and fast delivery

Great service and fast delivery. No complaints whatsoever.

Geen fan van dpd

Bestelling snel verwerkt en verzonden. Maar helaas: DPD nam niet de moeite om in het aangegeven tijdslot langs te komen. Mijn pakket werd direct bij de niet-thuis-dan-kun-je-hier-je-pakket-ophalen-plek afgeleverd. Is me al vaker gebeurd met DPD. Inmiddels wel opgehaald en heel blij met mijn nieuwe slaapmat.

Kosten nog moeite werden gespaard toen bleek dat onze levering te laat aan zou komen. Werden keurig op de hoogte gehouden. En de slaapzak was op tijd binnen 😊

Goede website en snelle levering!

Ik had nog niet eerder van jullie gehoord. Maar online konden jullie het gewenste slaapmatras van Exped uit voorraad leveren. Per mail goed op de hoogte gehouden van de status van levering. Prima geregeld.

Helemaal tevreden!

Snelle levering en goede service!

Zeer tevreden. Snel en effectief.

Goed materiaal. (donzen slaapzakken, 1 meter breed, aan elkaar te ritsen)

snel en flexibel

Mijn pakketje kon ik ook een dag later laten bezorgen toen ik wel thuis was. Heel praktisch is ook het tijdslot van een uur.

Perfecte service

Snelle levering, goede informatie en een correcte en vlotte retourafhandeling.

Vertrouwen wekkend

Snelle levering conform bestelling, precies zoals het hoort.

Geweldige service en aardig personeel

twee North Face duffels gekocht, 1 in de winkel en 1 via de webshop. De kleur welke ik via de weghop had besteld was niet meer voorradig, kreeg direct een belletje en ze hebben binnen de termijn nog een andere geleverd, echt super!

Goede service en aantrekkelijke prijzen

1e keer een bestelling gedaan bij Soellaart en zeer tevreden. Ik geef 4 sterren ipv 5 sterren omdat ik een aantal weken moest wachten op mijn Hilleberg tentje. Voor de rest zeker een aanrader! Ik werd telefonisch op de hoogte gehouden door de vriendelijke medewerkers.

Snelle sevice, prima prijs - kwaliteit verhouding

goede snelle service

Ik had het verkeerde formaat matras besteld. Mijn bestelling stond al klaar voor verzending maar na 1 telefoontje werd het juiste formaat matras verzonden, nog voordat ik het resterende bedrag betaald had, op basis van vertrouwen. Fijn!

Levering was op tijd, product is top. Ook de enige winkel waar dit product op voorraad was, heel erg blij mee

Scherpe prijs, snelle levering

Thermarest matje gekocht. Scherp geprijsd, snel geleverd. Website mag iets duidelijker. Bijvoorbeeld door aan te geven welke hoes bij het betreffende matje hoort. Aflevering was prima, goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling / zending.

Smells levering, leuke outdoorwinkel

Mooie duffel besteld voor de vakantie. Soellaart had de maat en kleur die ik wilde wél op voorraad en in de sale, iets dat de grote ketens ze niet na deden. Ik kom zeker terug!

Snel

Vanuit Zweden een vraag gesteld over de maat van reserve tentstokken. Kreeg meteen antwoord en kon daarna bestellen. Bij thuiskomst lag het klaar zodat ik mijn tent meteen weer kon uitlenen. Perfecte service.

Snelle levering, datum te wijzigen.

Sandalen van goede kwaliteit, snelle levering, info over bezorging.

Vlotte service

Tent bestelt en betaalt...helaas uitverkocht. Soelaar heeft mij gebeld .en geprobeerd er nog ėėn te krijgen .helaas .geld weer is weer terug gestort goede service

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.