komen afspraak stipt na en houden rekening met extra wensen
Bedankt voor de review! We proberen indien mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant dus heel fijn om daar positieve feedback op terug te krijgen. Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Mijn artikelen waren keurig verpakt en de chauffeur heeft keurig gebeld en ging zorgvuldig met de materialen om
Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat de artikelen netjes verpakt waren en naar wens geleverd is. Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Het was makkelijk om de materialen bij elkaar te zoeken en te bestellen. De levering was erg goed en zeer klantvriendelijk.
Bedankt voor de prachtige review! Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Chauffeur heeft het netjes op het pad gelost en even ingepakt top service
Fijn dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling. Hopelijk bent u net zo tevreden over de geleverde materialen en zien we u een volgende keer terug! Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Prachtig recht fins underlayment, chauffeur hielp keurig met lossen...
Snelle levering, wordt gebeld als ze eraan komen. mooie spullen. Enige min puntje: ik had bij de bestelling de verkeerde code gebruikt waardoor ik geen 10 maar 5 % kreeg. Binnen he tuurlijk contact opgenomen maar helaas. Kon niet meer worden gecorrigeerd. Krijg nu de gemiste korting op.een volgende bestelling. Beetje gek. Lijkt me.niet zo ingewikkeld om te regelen. Maar desalniettemin blij met.mn houten wandpanelen.
Dank voor de prachtige review en je feedback. Fijn dat je blij bent met de wandpanelen! We begrijpen dat je graag een geldbedrag teruggestort had willen krijgen. Een kortingscode is echter een actie die alleen geldt tijdens je bestelproces. Hierna is het niet meer mogelijk omdat de order administratief is verwerkt (facturatie, btw etc.). Omdat we snappen dat zo'n code makkelijk vergeten wordt, hebben we alsnog de korting in de vorm van een tegoedcode gegeven. Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Goede prijs kwaliteit verhouding. Erg aardige chauffeur die meerdere malen van tevoren belde over zijn komst.
Bedankt voor de mooie review! We geven het compliment door aan onze chauffeur. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Slecht, omdat al 2 x de toegezegde datum van levering is gewijzigd. Vanmorgen zou het bezorgd worden, maar nu inmiddels om 6 uur in de avond is er nog steeds niets geleverd. Dus hoe kan ik überhaupt een score geven of iets beoordelen, behalve slecht! Ook is er niemand telefonisch of op andere manier te bereiken of te contacten, en ook krijg ik van niemand iets te horen van uwer kant! Echt heel erg slecht Wie vergoed deze aantal keren al de wachturen van de uitvoerders? En wanneer wordt mijn bestelling nou eens geleverd???
Dank voor de review maar spijtig om te lezen dat u dat u zo teleurgesteld en/of boos bent. U heeft op 30 oktober j.l. een bestelling bij ons geplaatst. Op 3 november hebben we u bericht gestuurd over de bezorgdatum. Helaas was in dit bericht een typefout gemaakt dus 5 minuten na het eerste bericht, is nog een bericht gestuurd met excuus én de juiste gegevens. Door onvoorziene omstandigheden kon de levering op 10 november niet doorgaan. We hebben u dan ook op 7 november bericht dat de levering verplaatst werd naar woensdag 12 november in de ochtend. Heeft u dit bericht wel ontvangen? Dit bericht is verstuurd naar hetzelfde e-mailadres als de eerdere berichten die u wel heeft ontvangen. We hopen dat u wel tevreden bent over de geleverde materialen en wensen u veel plezier met uw project. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Duidelijk snel en goed
Bedankt voor de mooie review. Zijn we blij mee! Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Zoals de zin hierboven aangeeft, het bestellen was makkelijk en vlot via de website. Het leveren was conform afspraak. Enige nadeel is dat het hout via een niet overdekte aanhanger gebracht werd. Alhoewel het niet regende was het hout erg nat. Dat was jammer. Zou dit bedrijf verder zonder er twee keer over na te denken aanraden.
Bedankt voor de goede review! Vervelend dat het hout nat was. Soms gebeurt dit door opslag en/of transport. Meestal droogt dit snel weer. We vertrouwen erop dat het hout naar tevredenheid gebruikt kan worden. Neem gerust contact met ons op als anders blijkt, dan kijken we met je mee. Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
bestelling eenvoudig geplaatst via de webshop. Bestelling is snel geleverd en alles tegen een zeer gunstige en mooie prijs.
Bedankt voor de goede review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Snelle levering heel tevreden
Dank voor de uitstekende review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Aardige bezorger
Dank voor de leuke review en graag tot een volgende keer! Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Ik moest wat speciale platen hebben die haast nergens in Nederland te krijgen. Deze besteld via Houtenbouwmaterialen.nl. Mooi op de afgesproken tijd geleverd. Dank aan de hulp en meedenkende chauffeur!
Bedankt voor de prachtige review! We geven het compliment door aan onze chauffeur.
Zeer goede ervaring duidelijkheid door de emails die je krijgt . Goede kwaliteit steigerhout. Zeer nette service met de levering.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We zien u graag een volgende keer weer bij ons terug. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Goede prijzen en netjes geleverd, communicatie is top en word goed op de hoogte gehouden van de levering!
Bedankt voor de goede review! Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Is niet de eerste keer dat ik hier materiaal bestel voor grote projecten! Prima website, goed assortiment en prima prijzen. Geleverd conform afspraak. Helemaal tevreden.
Bedankt voor de uitstekende review! Goed om te lezen dat u zo tevreden. Mocht u tips hebben, dan horen we deze natuurlijk ook graag. Tot de volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
9 planken besteld die ik niet bij een bouwmarkt kon krijgen. Netjes thuis bezorgd. De chauffeur hielp me de planken in de gang te leggen.
Bedankt voor de 5-sterren! Blij om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat wij de planken die u graag wilde wel konden leveren :) Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Het is allemaal goed en vlot verlopen.
Dank voor de uitstekende review! Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Goede leverancier en een chauffeur die echt op tijd was.
Bedankt voor de 5-sterren! Goed om te horen dat de chauffeur echt op tijd was. Dat is niet altijd een zekerheid met verkeer- en weersomstandigheden helaas. Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Snelle levering, de bezorger reed zelfs ff naar achteren om te lossen.
Dank voor de mooie review. Extra service van de chauffeur; Kleine moeite groot plezier toch! Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Houten planken besteld, goede kwaliteit en fijne klantenservice die alles wat ik vergat toch nog kon toevoegen. Dik tevreden.
Dank voor de 5-sterren! Goed om te horen dat zowel het gehele bestelproces als de kwaliteit van de materialen naar wens zijn. Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Als je in het weekend besteld, zij ze er al de volgende donderdag aan huis. Wordt goed afgeleverd, vrindelijk en netjes.
Bedankt voor de uitstekende review! Graag tot een volgende keer. Groeten Team Hout en Bouwmaterialen
Had een pergola besteld Via internet kreeg gelijk bericht Op de ochtend van de bezorging heb ik even gebeld Goed contact gehad met Danny volgens mij Hij belde me iets later terug dat hij de tijd met Willem de chauffeur zou doornemen Willem en Danny belde me allebei terug super netjes wat een service Heb verder alles met Willem de chauffeur geregeld Hij belde toen hij bij zijn laatste klant die voor mij zat op om te zeggen hoe laat hij er op ze vroegs zou zijn. Top Willen heeft me even geholpen om alles op een car te leggen en het bij mijn tuin te zetten topper Ik kan alleen maar complimenten geven aan het bedrijf Willem de geitenboer en Chauffeur mooie vriendelijke man top chauffeur Zeker vijf Sterren waardig
Bedankt voor de 5-sterren en dat u de moeite heeft genomen om deze leuke uitgebreide review te plaatsen. Zijn we blij mee! Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Bestelling keurig op tijd, chauffeur belde mij een half uur tevoren op, was al via e-mail doorgegeven 4 dagen van tevoren. Het bestelde was correct afgeleverd ondanks een kleine beschadiging aan 1 van de panelen , maar is gelukkig op te lossen.
Dank voor de mooie review en goed om te horen dat u tevreden bent. Zonde van de beschadiging maar fijn dat het is op te lossen. Mochten we hierin nog iets kunnen betekenen, laat het ons dan weten. Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen
Rooilijn 7
9231 DZ Surhuisterveen
Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.