Filters

10

Super

Super snel

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes contact voor aflevering

Een uur voordat er werd afgeleverd nam de chauffeur contact emt mij op. De levering is niet langs de weg gedropt, maar keurig in mijn achtertuin afgeleverd. Dat was fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig en netjes zoals het hoort!

Afgelopen Zondagavond een bestelling geplaatst van diverse balken en 26 stuks gipsplaten. Vanmorgen om 10:00u zijn deze keurig en geheel onbeschadigd afgeleverd. Met name een pluim voor de chauffeur, deze belde ruim van te voren op om de geschatte levertijd door te geven en deze klopte exact. Chauffeur heeft netjes alle gipsplaten en balken uitgeladen en onder de overkapping in de tuin geplaatst. Super bedankt voor de goede service en mooie materialen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Loodvervangende Ubiflex voor een messcherpe prijs

Diverse materialen besteld. Vlot afgehandeld! Ubiflex voor een scherpe prijs t.o.v. andere leveranciers! Mooi assortiment. Houtprijzen mogen wat scherper -:)

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

PIR isolatiepanelen besteld, waren nat bij afleveren en zagen er niet uit zou geen kwaad kunnen maar de medewerker begreep ook dat ik niet tevreden was en regelde dat ik vervangende panelen kreeg. Topservice.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Vriendelijk personeel die bereid zijn om mee te denken. Uitstekende service !

 • Aanbevelen? Ja
10

Super materiaal, snelle levering, overzichtelijke site.

TOP!

 • Aanbevelen? Ja
1

Wat een drama

Eikenhouten timmerpanelen met doorlopende lamellen (+/- 8 lamellen naast elkaar) besteld. Gevingerlaste timmerpanelen (met +/- 16 lamellen naast elkaar) ontvangen, plastic daaromheen beschadigd en nat geleverd (lees waterschade). Aangeven bij de levering dat ik dit niet besteld had maar 'het kon niet teruggenomen worden' door vervoerder. Contact gezocht met Hout- en Bouwmaterialen maar die maakte 'geen onderscheid tussen gevingerlaste en doorlopende panelen'. Wel hadden ze snel nog wat foto's van gevingerlaste panelen toegevoegd op de website. Via recht van retour proberen de panelen terug te sturen, alleen dit werd mij onmogelijk gemaakt. Kennelijk vindt Hout- en Bouwmaterialen dat deze wet niet voor hen geldt en rekent €250,- voor retour sturen inclusief (illegaal) €150,- verwerkingskosten. Voor de oplossing om zelf een vervoerbedrijf te regelen kreeg ik te horen 'als er maar één beschadiging op zit krijg je helemaal niks terug'. Uiteindelijk eieren voor mijn geld gekozen en een andere toepassing voor de eiken panelen gevonden. Eén paneel had zodanig veel waterschade dat ik daarvoor een nieuwe wilde. Deze werd na 2,5 week netjes geleverd en extra verpakt tegen waterschade, althans dat dacht ik. Deze verpakking was er echter alleen om de bestaande waterschade op het paneel te verbergen...

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede service snelle levering

Snelle levering en een goede service vriendelijke bezorger redelijke prijs

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Hout

Mooi hout, vriendelijke bezorger

 • Aanbevelen? Ja
10

Zal dit adres zeker onthouden voor een volgende keer.

Alles is netjes, op tijd en correct geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi hout en netjes bezorgd!

Mooi hout en netjes bezorgd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Handige webshop, prima prijs en goede levering.

Complimenten voor chauffeur Jacob.

 • Aanbevelen? Ja
4

Schnelle Lieferung aber an die falsche Adresse

Bei der Bestellung wurde extra eine abweichende Lieferadresse angegeben. Geliefert wurde an die Rechnungsadresse. Somit war ein weiterer Transport erforderlich

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Sehr geehrte Matthias, Sie haben die falsche Postleitzahl an der Lieferadresse verwendet. Infolgedessen waren wir gezwungen, die Materialien an die Rechnungsadresse zu liefern. Leider konnten wir nichts dagegen tun. Mit freundlichen Grüßen, Hout en Bouwmaterialen

2

Verkeerd geleverd en daarna niet meer thuis

Na dat er planken verkeerd werden geleverd waarbij blijkbaar een fout op de site stond/staat gebeld. Een heel net gesprek en de vraag stuur een mail. Daarna geen gehoor meer. Nog een mail maar geven niet thuis ondanks de telefonische afspraken. Buiten deze ergernis bleken de planken vier verschillende breedtes te hebben. Dus nee helaas NOOIT meer. Sorry

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima bedrijf

Super nette club met zeer vriendelijke chauffeur die nog een petje gaf die ik dankbaar gebruikt heb tijdens het klussen

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goed product en correcte service

Schuttingdelen gekocht als pakket vroeg mij vooraf hoe recht de planken en de balken zouden zijn je wil het toch altijd wel graag ff zien ,maar toch maar besteld via internet. Ik was super tevreden alle toegezegde materialen waren er (zelfs beetje extra)en kwaliteit was gewoon dikke prima. Volgende deel van de schutting koop ik hier zeker weer .

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie balken en fijne bezorging

Bestelling geplaatst en een week later, op tijd afgeleverd. Vriendelijke bezorger Jakob. Samen de lading gelost en praatje gemaakt. Balken zijn mooi van kleur en mooi recht. MDF platen waren goed verpakt/beschermd en zijn onbeschadigd aangekomen. Heel tevreden over de bestelling, levering en chauffeur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Aan de telefoon goed advies gekregen, Snelle levering en ook de chauffeur was vriendelijk, snel en super behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima levering

Snelle levering met mooi materiaal

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Een 10! Bedankt voor deze leuke review!

2

Slecht maar dan ook super slecht!

Slecht maar dan ook super slecht en de 'service' kan eveneens zo beoordeeld worden. Het is dat er minimaal 1 ster gegeven moet worden als beoordeling. Die ene ster is het werkelijk niet eens waard. Werk al jaren met partijen steigerhout dus weet best wel wat normaal en niet normaal is. Voor de afwisseling een partij van dit bedrijf geprobeerd. Het komt totaal niet overeen met waar ze mee adverteren. Van de 50 planken waren er hooguit 3 a 5 geschikt om wat van te maken. Er zaten zelfs rotte planken tussen. Nieuwe planken met houtrot verkopen slaat werkelijk alles. De planken waren buitensporig krom, onbruikbaar getordeerd en gescheurd. Objectief en zonder overdrijven; het was hooguit geschikt als aanmaakhout. Contact opgenomen met klantenservice en foto's gemaild. Men kon zich er niet in vinden. Partij retour gestuurd maar tegen betaling van 400,- Euro. Dus op.een bedrag van 900,- Euro aankoop 400,- Euro verliezen om te retourneren is buiten alle proporties. Het erge is dat dit ook nog een gecombineerde (retour)rit was voor het bedrijf.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Angelique Beugels, Bedankt voor uw review. Het is jammer om te horen hoe ontevreden u bent. Temeer ook omdat wij steeds in contact zijn gebleven over de kwaliteit van de steigerplanken (old look). U heeft de partij retour gestuurd onder de voorwaarden die wij van te voren duidelijk met u hebben doorgenomen en waarmee u akkoord bent gegaan. Wij hebben u tevens de mogelijkheid aangeboden om de planken zelf te retourneren en nieuwe planken op onze locatie in Surhuisterveen uit te zoeken. Maar dit wilde u niet. Op het moment dat de steigerplanken bij ons retour waren hebben wij de hele partij nauwkeurig geïnspecteerd. Wij kunnen ons niet vinden in de opmerkingen buitensporig krom, onbruikbaar getordeerd en gescheurd. Daarnaast hebben de planken absoluut geen houtrot. Helaas is deze review dan ook op onwaarheden gebaseerd en kunnen wij niet anders dan het hierbij laten. Met vriendelijke groet, Hout en Bouwmaterialen

9

Prima service tegen goede prijs

Scherpe prijs en netjes volgens afspraak afgeleverd. Een paar planken waren beschadigd dus dat kan nog verbeterd worden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de goede review (en het verbeterpuntje)!

1

Slechte service & kwaliteit

Slechte service t.a.v. de levering van het beste hout. Daarbij slechte kwaliteit houd geleverd.

 • Aanbevelen? Nee
8

Hele goed service en hout top kwaliteit

Ervaring was goed en helder

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de leuke review!

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn van wel 5000M2 binnen opslag waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd