Mooi product, goede prijs kwaliteit verhouding en super service.

Bestelling via de site ging niet gelijk goed en werd telefonisch super goed geholpen. Daarna levering volgens afspraak. Hek en bijbehorende materialen conform verwachting. Dus heel blij en tevreden klant. Kom graag nog een keer terug.

Zeer goede service

Goede duidelijke communicatie over de bestelling en wanneer het geleverd wordt.

Super goed bedijd

Erg flexibel Mensen denken in oplossingen en kansen. Niet in problemen . Dat maak je niet vaak meer mee

Goed bedrijf

Goed bedrijf, goed materiaal, nette en snelle levering.

Slechter dan gehoopt

Overkapping van 4x3, volgens de tekening bij het product met 6 staanders. 6 poeren laten zetten maar blijken maar 4 palen bij te zitten. 2 palen extra moeten kopen. Dakplaten was ook te weinig, dus 2 platen en extra schroeven bij moeten kopen. Planken zo krom als een hoepel. Dus valt tegen en alsnog een hoop extra geregel om alles bij te halen, en een hoop extra geld kwijt…

Jacob: vriendelijk,aardig, op tijd gebeld en prettigbezorgd

Zie mail 4 september jl. Tevreden over alles. Prima site. Jullie doen wat jullie zeggen. Bedankt.

Prima hout, prima bezorgd!

Extra pluim voor Bert!

Snelle service, vriendelijk contact en prachtig hout

Ik ben ontzettend blij dat ik bij houtenbouwmaterialen.nl heb besteld! Vanaf het eerste contact tot en met de levering klopte alles. Zowel via WhatsApp als telefonisch kreeg ik snel en vriendelijk antwoord op mijn vragen. Dat gaf direct vertrouwen. De service was echt uitmuntend: mijn bestelling werd snel verwerkt en de levering verliep heel soepel. De chauffeur die het hout kwam brengen was niet alleen op tijd, maar ook erg vriendelijk en behulpzaam. Zulke service maakt echt het verschil! Qua producten ben ik ook erg tevreden. Ik heb Thermowood vuren Triple Rhombus besteld voor de schutting in mijn tuin én die van de buren. Het hout ziet er prachtig uit en is makkelijk te verwerken. Daarnaast heb ik ook Bangkirai hardhouten balken besteld om een tuinbank te maken. De kwaliteit van beide producten is top – mooi recht, netjes afgewerkt en precies wat ik zocht. Wat mij het meest positief heeft verrast, is de combinatie van kwaliteit, scherpe prijzen en persoonlijke service. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer. Voor mij is dit absoluut een webshop die ik iedereen kan aanraden, of je nu een ervaren klusser bent of gewoon een mooi project in de tuin wilt realiseren. Kortom: snelle levering, vriendelijke mensen en hout van topkwaliteit. Ik ben superblij met mijn aankoop en weet zeker dat ik hier in de toekomst vaker ga bestellen. Een echte aanrader!

Top service top levering aardige kerel.

Kan niet beter alles is perfect verlopen.

Prima bedrijf

Hout besteld en conform afspraak geleverd. Bouwvak korting achteraf alsnog toegekend. Aanrader.

Fijne ervaring

Het bestellen ging soepel en de bezorger was erg vriendelijk en hield mij zeer goed op de hoogte van zijn aankomsttijd.

Prima geregeld.

Willem nam van te voren contact op over de precieze levertijd. Behulpzaam en geïnteresseerd in het project. Goeie eerste ervaring.

Goede kwaliteit en goede service

Prima webshop, hout van goede kwaliteit, snelle levering en goede service.

uitstekend

Vriendelijke info ,correcte behulpzame bezorging.

100% aan te bevelen

Algemeen: Naast de aantrekkelijke prijzen ook een fijne persoonlijke benadering. Extra ervaren door Willem bij de aflevering van grote hoeveelheid materialen.

advies schutting.

werkelijk een heel goed contact en advies gekregen over het bestellen van de juiste schutting. denken met je mee,adviezeren wat je het beste kunt doen. top bedrijf!

Een zeer goede en betrouwbare leverancier

Ofschoon ik een zeer kleine bestelling heb gedaan, toch een snelle en corecte afhandeling . Heb er spijt van dat ik niet eerder met jullie in kontakt ben gekomen. Zal daar in de toekomst zeker aan denken.

Nooit meer

Het wordt geleverd dat wel...maar mijn man heeft alles van een aanhanger waar nog 2 bestellingen op lagen en daar bovenop dat van ons,dus boven zijn macht moet tillen..plank voor plank...balk voor balk....chauffeur was alleen en net geopereerd....geen heftruck niet bij zich...was tie vergeten..zelf alleen eraf moeten halen. Het meeste hout is krom,geen duidelijke beschrijving ...je mag alles zelf in elkaar bedenken. Het hout is verder wel van goede kwaliteit. Maar om goedkoper en als je het zelf wil doen kan je beter ergens anders kijken.

Koop er niks weer

Bestellen gaat goed, bij opmerking graag contact over de levering. Geen enkele mogelijkheid om overleg te hebben over levering. Vervolgens geleverd. Platen met gaten er in en alle platen dik beschadigd. Mail met foto’s gestuurd over hoe op te lossen maar 0 reactie. Ze zijn al betaald dus ze hebben het geld natuurlijk al binnen!

Goed bedrijf

Aleen de pakketdienst een onvoldoende 1e keer pakket beschadigd. 2e keer pakketje kwijt 3e keer pakketje in andere bus 4e keer geleverd.

geen voldoende

laatst heb ik nog een mail gestuurd dat ik zwarte impregneer middel heb ontvangen ipv grijs , ik heb een foto meegestuurd. tot op heden heb ik nog geen reactie gezien?

Perfect!

Op tijd het bestelde product in goede conditie geleverd. Aanrader!

Alles Prima.

Alles prima

Foutieve postcode

Klein pakketje besteld, alleen 1 letter verkeerd ingegeven. Bezorgdienst kon niet bezorgen, alhoewel het adres en huisnr correct waren. Pakket ging retour, gezien beperkt belang opnieuw besteld en betaald. Na bestelling direct mail ontvangen met daarin een credi****** van eerste pakket l. Wat een service!

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.