Goede kwaliteit

Perfecte levering

Mooie aanbieding en franco levering! Zeer vriendelijke mensen!

Net bedrijf goed hout op tijd geleverd

Net bedrijf goed hout op tijd geleverd Goeie prijs

Goede levering er word duidelijk verteld wat je van de levering kan verwachten. De chauffeur belt inderdaad van te voren wat erg handig is. Kleine tip misschien kunnen jullie de ochtend wanneer de levering plaatst vind een berichtje sturen met een kleine tijds indicatie. Zo heb je iets meer een beeld wanneer de chauffeur kan komen. Nu ben ik echt thuis gebleven tot dat ik werd gebeld. Als je een tijdsindicatie hebt hoeft dat niet.

Van bestellen tot aan de levering volgens de afspraak!

Mede dankzij de zeer behulpzame chauffeur Jacob ben ik tot deze waardering gekomen.

Prima geregeld

Afspraak goed nagekomen

Dit bedrijf kan beter geen pakketten versturen

Onze 1e bestelling kwam niet aan, contact opgenomen met de pakketdienst, die verwees me door naar de verkoper. Pakket was schijnbaar kwijt en gaan lekken. Ze gingen een nieuwe opsturen. Deze kwam wel aan maar was ook één lekkende bende. Bedrijf heeft niet echt moeite genomen de bestelling die uit vloeistof bestond fatsoenlijk te verpakken (wat je wel verwacht als de 1e bestelling ook al lekte) Weer contact opgenomen en bedrijf kwam niet verder als een oh vervelend excuus voor het ongemak. Update: Na aanleiding van deze review heeft Hout en Bouwmateriaal nog contact opgenomen en met een compensatie gekomen. Uiteindelijk is het dus netjes opgelost.

Slechte chauffeur

De chauffeur had mij netjes gebeld voor af te leveren . Ik vertel hem dat ik dan thuis ben. Sta bij thuiskomst buiten in de tuin. Blijkbaar heeft chauffeur nog een keer gebeld. Ik bel direct terug en krijg tot mijn stomme verbazing te horen dat hij het op 122 heeft afgeleverd. Ik zeg nog ik woon op 112 i. Wat ik een aa tal keer in het systeem gewijzigd had. Ik zeg ook oh ik zie u staan. Kunnen we zorgen dat het hout alsnog bij mij komt te liggen? Ik rijd naar u toe en praten we verder zegt de man. Hij rijd idd naar mij toe, zonder hout. En duwt me dan aflevering onder de neus. 122 i staat er op zegt hij. Nogmaals vraag ik hem of we het bij mij neer kunnen leggen. Ik heb hulp dus dat was het probleem niet. Hij geeft aan dat hij gedaan heeft wat hij moest doen. Een goede vriend van mij wordt een beetje boos en vraagt noaals hoe we dit op kunnen lossen. Chauffeur stapt in de auto en vertrekt. Ik heb toen 4 m balken en vlonderplanken naar mijn huis moeten slepen. Ik snap dat dit op de bon stond, maar we waren bereid mee te helpen om te zorgen dat het makkelijker bij mij kwam te liggen. Helaas was de chauffeur minder bereidwillig en vriendelijk dan ik aanvankelijk dacht. Heel jammer. Want verder heb ik geen slechte ervaringen met het bedrijf.

Prima hout en service

Prima hout en service

Keurig geleverd

Vlot geleverd

Bezorger was alleen, heb toen geholpen met leeghalen van de wagen.

Producten goed geleverd en chauffeur zeer behulpzaam, enige minpuntje dat het best lang duurde voor mijn bestelling geleverd werd. Maar ik ben zeer tevreden

Alles volgens planning verlopen en de kwaliteit is goed voor een mooie prijs

Zie intro

Mooie schutting, prima levering, prima prijs!

Alles netjes afgeleverd voor een prima prijs! Ik heb de schutting delen dezelfde dag nog verwerkt en heel blij met het resultaat! De zwarte verf leek me bij nader inzien toch geen succes, dus retour gestuurd. Snel en netjes afgewikkeld. Aanrader!

Goed hout, vriendelijke bezorger

Goed hout en vriendelijke bezorger

Mooie houtkleur.

Levering perfect verlopen, mooie plankenkleur. Ideaal voor mijn meubels mee te maken.

Leverinsproblematiek opgelost

Na meervoudig contact gehad te hebben via de email, hebben ze een passende oplossing gevonden waar ik goed mee geholpen ben.

Coniferen snel geleverd en goede sterke bomen

De bomen zagen er heel goed uit. Ook de lengte zoals besteld, soms zelfs hoger. Aantal keer de klanten service gebeld voor advies. Vriendelijk en men neemt de tijd om mee te denken en goed advies te geven. Echt top!

Snelle levering en prima service! Een echte aanrader!

verrassing wat er in het pakket zit

Na twee bestellingen moet ik vaststellen dat Houtenbouwmaterialen moeite heeft om in het pakket te krijgen wat er besteld is. Klantenservice geeft fout ruiterlijk toe en werkt mee aan oplossing (vandaar nog 3 sterren ipv 1), maar een betere aansturing van de orderpickers is gewenst. Andere webshops op ijzerwarengebied lukt dit wel. In het eerste pakket zaten verkeerde schroeven, pakket dat als correctie hiervan is opgestuurd waren 3 van de 15 schroeven van een mindere uitvoering als de afbeelding. Heb het maar laten zitten, omdat ik de klus kon afmaken.

prima communicatie en levering

prima afspraken met bedrijf en chauffeur betreffende afleveren

Prima spullen snel geleverd

Prima geregeld

Was niet heel positief maar is goed opgelost

Bestelling gedaan is iets fout gegaan bij de totaal prijs later contact over geprobeerd te zoeken maar word niet op gereageerd. Ook de zaag kosten is niet geheel reëel ze leggen de planken gewoon op elkaar maar bereken wel de volledige zaagkosten. Paar dagen later is als nog contact geweest en hebben ze het verschil terug betaald en hun excuses aangeboden.

Goede ervaring

Ik raad het aan om bij dit bedrijf producten te bestellen

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.