Snelle levering top.

Mooie spullen maar slecht verpakt

Kruipluik met matrand besteld. Mooi luik en rand, alleen waren de metalen pennen omgebogen om het in de doos te krijgen. Bij terugklappen braken ze op een na af... helaas geen reactie meer op gekregen per email

Snel en op tijd geleverd

Besteld en ik denk de volgende werkdag al in huis. Goede kwaliteit, overzichtelijke site.

Goede prijs/kwaliteit

Kruipluik besteld. Goed en degelijk.

Hout ziet er goed uit, geleverd zoals aangekondigd.

Hout ziet er goed uit, geleverd zoals aangekondigd.

Als voordelig ook gewoon echt service is.

Snelle corrrecte levering. Veelal is de bezorging het sluitstuk van je bestelling waarbij net even die extra aandacht mist. Zo niet bij houthandel online. De bezorger hielp graag even met lossen en deed daarbij graag een stapje extra. Kom je helaas niet heel vaak meer tegen. Bestel graag weer!

Supervriendelijke snelle service

Snel, zeer klantvriendelijk, topmaterialen. Zeer goede prijs/kwaliteit. We staan nu op het punt onze 2 e te bestellen.

Volgens de site wel op voorraad maar in werkelijkheid niet.

Volgens de site wel op voorraad maar in werkelijkheid niet. Dat is erg jammer. Ook al is er dus reeds betaald voor het product wordt het pas op locatie duidelijke dat het benodigde materiaal er niet. Persoonlijk vind ik dat erg jammer. Het lijkt mij dat dit met de technologie van tegenwoordig beter ingeregeld kan worden.

Goede service en optijd geleverd

Goede levering en keurig netjes gebeld ivm aankomst

Goede kwaliteit materialen netjes volgens afspraak geleverd

Vriendelijke en nette bezorging van de procucten.

Weidepalen

De palen die ik ontvangen heb zijn van een niet zo goede kwaliteit. Een deel is al gespleten dus straks met een klap van de sleg waarschijnlijk in tweeën. Palen van 7 cm besteld maar de paal loopt al snel af naar een cm of 4a5 aan de onderkant. Misschien had ik niet naar de aanbieding van 15% korting moeten kijken nu kan ik waarschijnlijk 15% weggooien. Kortom niet heel erg tevreden. Levertijd was ook langer dan belooft.

Dikke 10

Super goed

Tevreden, maar..

De bestelling ging snel, goed geïnformeerd. Maar toen het hout kwam miste er een heleboel. De bezorger wist van niks, na bellen bleek dat het hout niet leverbaar was. Jammer dat we niet even opgebeld werden hierover, onze hele vloer zou eruit. Pluspunt is dat ons geld binnen een week terug gestort werd.

Keurige bezorging, kwaliteit materiaal

Snelle bestelling, goede producten, nette levering, aardige bezorger.

Jacob heeft t netjes gebracht en geholpen, prima service Jacob!

Prima service van Jacob!

Goed hout en netjes afgeleverd! Jacob had zelfs het winterweer getrotseerd. Tevens wie er waarde aan hecht ook keurig de Corona maatregelen aangehouden

Snelle levering tegen een scherpe prijs. Goede service!

Jammer voor de rest wel ok

Het hout kwam zeiknat en bevroren aan het was niet goed afgedekt waaronder multiplex

Duidelijk en snel! Goede prijs voor degelijk materiaal

Mooie planken besteld die tot op de drempel thuis werden geleverd. Duidelijke website, veel keuze en vervolgens goede service. Top!

goede materialen en een goede bezorging

goede materialen en een goede bezorging.

Aardige man die materialen kwam brengen.

Mooi produkt. In dit geval de gegronde binnendeur kozijnen.

Ga zo door alles keurig afgehandeld.

Mijn bestelling waren ze vergeten...

Duurde lang, gemaild en toen vlot in huis. Service was prima, maar jammer dat ik er zelf achteraan moest.

Alles correct afgeleverd

Keurige levering. Aflevertijd zoals aangegeven en chaufeur erg behulpzaam en correct.

Heel positief

Voor ons een nieuw bedrijf, was even een aarzeling; zit dit wel goed? Medewerker aan de telefoon was heel vriendelijk en deskundig. Afspraak over levering prima nagekomen. Chauffeur belde inderdaad een uur van te voren op de dag van aflevering. Hij was vlak bij toen er nog een telefoontje kwam” zit ik hier wel goed? Al met alleen goede ervaring, en wij komen zeker terug.

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

info@houtenbouwmaterialen.nl

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.