Goef

Goed en snel geleverd ondanks de drukte

Uitstekende service, juiste afhandeling, aan te raden

Keurig

Netjes op tijd en snel geleverd. Goede prijzen

Prima kwaliteit, uitmuntende service

Bestelde materialen zijn prima van kwaliteit, maar waren in eerste instantie niet geheel volgens de bestelling (communicatiefoutje). Dit werd op een uitstekende manier opgelost en er werd meegedacht in oplossingen op een zo kort mogelijke termijn. Chauffeur Jacob, die ook de tweede keer materialen kwam brengen, is uitermate vriendelijk, neemt de tijd om te lossen en samen te controleren of de complete bestelling en juiste materialen geleverd zijn. Waar maak je dat nog mee !?

Snelle levering en mooi hout

Keurig netjes geleverd

Nette behulpzame chauffeur netjes de daksingels geleverd

Top, snelle levering en fijne site

Erg fijn bedrijf

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering

Helemaal top

Fijne samenwerking en snelle levering

Door de grote vraag baar Douglas planken kon ik nergens planken krijgen. Houtenbouwmaterialen kon net als elk ander bedrijf ook moeilijk aan hout komen. In overleg met het bedrijf heb ik een order geplaatst. Omdat het om behoorlijk bedrag ging, heb ik gevraagd of ik kon betalen als het hout weer op voorraad was. Vervolgens hebben zij met mij contact opgegeven, waarna ik betaald heb en binnen vier werkdagen was de grote order geleverd. Net als de andere orders die ik in het verleden heb geplaats bij houtenbouwmaterialen, hebben zij keurig geleverd en op de afgesproken plek neergelegd. Super service. Nogmaals bedankt.

Uitstekende service en producten

Prima van bestelling tot levering. Op tijd geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur (Jacob) die meehielp/dacht. Ga er zeker weer bestellen in de toekomst!

Prima geregeld

Alles netjes en keurig op tijd geleverd

Goede kwaliteit hout

Super hele mooie planken en palen ook snel geleverd

hussain

prijs is goed allen iets te laat geleverd

zeer goede ervaring

prima service

Niet helemaal goed

Het hout kwam erg veel later en daarvan heb ik pas bericht ontvangen nadat ik belde. Bovendien zat 'het weer nogal flink in het hout. Voor schuttingplanken mag dat mijns inziens een beetje maar dit was teveel.

mooi hout en keurig volgens afspraak geleverd.

mooi hout en keurig volgens afspraak geleverd.

Gewoon goed, betaalbaar, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Heb hier een overkapping besteld en het nodige los hout wat ik nodig was, makkelijk te bestellen en betalen, krijg netjes factuur en je blijft op de hoogte via mail of eigen account, netjes thuis bezorgd en gesorteerd afgeleverd. Heb het niet dagelijks nodig maar ga hier zeker mijn goederen bestellen wat ik komend voorjaar nodig ben voor een carport voor een camper. Met andere woorden gewoon top.

Deze mensen denken met je mee en doen wat ze beloven!

Goede uitleg en advies gekregen. En onze levering zou eigenlijk later komen ivm drukte maar er werd alles op alles gezet om onze levering toch nog op de afgesproken tijd te kunnen leveren. Top bedrijf!

makkelijk bestellen en goed aan huis afgeleverd

makkelijk bestellen en goed aan huis afgeleverd

prima geregeld!

goede site, werkt prima. aardige chauffeur die meedacht en vriendelijk is.

Prima producten

Als je via internet besteld gaat het bij het afleveren fout. Er is geen optie.....zelf ophalen. Dus je moet laten bezorgen in toetsen.Het had voor ons wel rendabel geweest. We wonen dichtbij. Snap dat met de corona optie ophalen lastig is maar je hebt eigenlijk geen keus dus, anders kun je niet verder met bestelling. Misschien iets voor na de corona optie toe te voegen. Verder top hoor

Voor het eerst hier gekocht, alles was prima, zou er nog nogmaals bestellen.

Prima site, goede hout aanbiedingen, prettig telefonisch advies, prima terug koppeling via mail over betaling en voortgang van de bestelling en goede levering.

Positief

Via de site is op eenvoudige wijze te bestellen. Tijdig berichten over afleverdatum/tijd. Een uur vóór aflevering een belletje van de chauffeur. Met het lossen kon ik hem zelf -gelukkig- van dienst zijn maar een anderen situatie is denkbaar.

Goede service, snelle levering

Goede service en er wordt direct mee gedacht wanneer iets niet op voorraad is.

Prima hout!

Mooi Hout & een zeer vriendelijke behulpzame chauffeur/levering

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.