Waardeloos

10 x 3 meter old look geborstelde steigerplanken besteld. Bij levering bleken ze te zijn geimpregneerd overal zaten nog splinters en onevenheden. De planken hebben tijdens het impregneren op bokken o.i.d gelegen waardoor je overal banden zag wat niet geimpregneerd was. kosten hout 110,- bezorgkosten 65,- Bij aankomst zagen we dat het niet goed was, maar ze hebben het afgeladen het mocht niet meteen retour. We moesten hiervoor een formulier van de site downloaden, invullen en naar ze toe mailen. wel moesten we rekening houden met extra kosten. Retour kosten 150,- voor ophalen en 65,- handelingskosten. Ik ken bedrijven met een betere service. Grote afrader!!

Uitstekende service en levering door uiterst vriendelijke chauffeur Jacob!

Prima! Er waren een aantal beschadigde artikelen geleverd dat is keurig opgelost.

vriendelijk en service gericht

bestelling snel online verwerkt, na betaling afspraak gemaakt voor levering. De chauffeur belde een uurtje van te voren, en was op tijd. dank voor de snelle levering.

Goede kwaliteit, maar klantgerichtheid, service- en dienstverlening kan beter

Prima product ontvangen, maar klantvriendelijkheid en service- en dienstverlening kan beter.

Een vergeten plank de volgende dag nageleverd, netjes hoor.

prima spullen prima levering, alleen werd ik over de levering niet geïnformeerd

Net als de vorige keer: snel geleverd, maar omdat er op de website staat dat het 3 tot 7 dagen kan duren, verwacht je nog even een mailtje dat het verzonden is. Nu moeten de buren de (zware) pakketten aanpakken. Overigens had ik deze "recensie" al eerder gegeven

Goed geregeld en prijs/kwaliteit prima

Ik had de grijze planken besteld. Helaas zijn ze minder grijs dan op het plaatje. Ik weet dat je van een plaatje niet alles kunt zien en dat het een natuurproduct is, maar toch viel het iets tegen. Qua kleur

Prachtig product

Prachtig product, perfecte levering. Heel tevreden

Alleen jammer van de schuttingdeur.

Na bestellen super snelle service en een aardige en behulpzame chauffeur. Alleen wel jammer dat je geen schuttingdeur kan mee bestellen zodat de bestellen compleet was.

Grote vuren planken snel geleverd en door Jacob op de door ons gewenste plaats gelegd. Geen moeite was hem te veel. Super!

Kwaliteit en service okay

Ik bestelde planken en palen voor mijkn beschoeiing. De prijs / kwaliteitsverhouding is okay. Op een gegeven moment zat ik op de website op een bedrag (bestelling #2000004045, totaal 534 Euro) waarbij de bezorgkosten vervielen. Bij het afrekenen kwamen er opeens toch weer 65 Euro bezorgkosten bij! Of de website is onduidelijk, of ik snap het niet, maar leuk is anders. Groet, Peter

Dikke 10

Snelle levering en compliment voor jacob

Goed materiaal , goed geleverd

Zeer positief voor geweldige prijs

Alles mooi en prima geleverd.

De zwarte steigerdelen zijn erg blank zat bijna geen verf op. Sommige uiteinde waren rot van de planken.

Vlot en vriendelijk kwaliteit

Prima hout

Goede service en prima hout

Duidelijke site om hout te bestellen en snel geleverd.

Snelle levering en communicatie

Snelle levering en communicatie. 2e bestelling inmiddels gedaan en eveneens prima!

Mooie kwaliteit, snelle levering en goede service. En ook niet onbelangrijk, een aantrekkelijke prijs.

Goede kwaliteit spullen en fouten worden netjes opgelost

Goede en duidelijke website, goede prijzen en de minimale afname voor gratis thuis bezorgen is beter dan andere aanbieders. Bij de laatste levering hadden ze het verkeerde product geleverd. Deze werd snel omgewisseld en als tegemoetkoming kreeg ik een leuke gadget. De chauffeur die nu al een paar keer bij ons geweest is, is een zeer correcte en aardige man die zorgt voor een goede klant ervaring en de connectie met het bedrijf een stukje persoonlijker maakt.

Prima verlopen

De bestelling verliep vlot. Miste wel een mailtje over bezorgtijd, maar was gelukkig thuis toen de bezorger kwam.

Precies wat je verwacht

Het hout is van goede kwaliteit. De servicedesk is goed bereikbaar en het leveren van het hout gebeurd op een professionele en klantgerichte manier. Mijn hout moest op een camping geleverd worden en het is tot op de kavel afgeleverd. Erg netjes. Mijn nieuwe adres voor hout en bouwmaterialen!

Prima kwaliteit / snelle levering

Goede prijzen, kwaliteit goed en snel geleverd!

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.