Prima prijs kwaliteit product

Ik heb hier voor t eerst iets besteld en dat ging makkelijk en vlot geleverd.

Goede ervaring

Zoals afgesproken levering op tijd ik ben tevreden over dit bedrijf

goeie service gekregen

werd goed op hoogte gehouden met de levering van het materiaal

Goede prijs nette levering

Prima prijs en netjes geleverd. Echter als je steigerhout in zijn geheel wilt gebruiken dan gaat dit niet veel planken hebben scheuren en is het uiteinde niet bruikbaar. Bij 2 planken moest er zelfs een meter af. Belangrijk bij bestellen dat er veel barsten in het hout zitten dus langere planken bestellen dan nodig is.

Goede kwaliteit

Precies zoals verwacht

Ik heb hier de isolerende en ademende folie gekocht. Deze werd snel geleverd tegen een redelijk bezorgbedrag. Pin je van kritiek: de folies waren in elkaar gerold. Om ze uit elkaar te halen in een kleine ruime ( ik woon klein) was wel even lastig. Verder prima!

super geregeld

snel

Goed, maar moest wel bellen om iets te laten verifiëren

Ik heb een Luva straatbezem 45 cm gekocht. Geef bij het aanklikken van de bezem een voorzet welke bezemsteel gebruikt kan worden. Of geef de diameter van het gat van de straatbezem aan. Het product is snel geleverd, zelfs voordat ik op verjaardagsvisite van mijn broer was. Hij is er zeer blij mee.

Prettige samenwerking

Bij het versturen van mijn bestelling was een fout gemaakt. Als reactie op mijn mailtje hierover werd ik gebeld en is de fout hersteld: vriendelijk en snel, tot volle tevredenheid.

Snelle levering En contact is ook snel en duidelijk

Als we weer hout nodig zijn bestellen we weer bij jullie uitstekende kwaliteit en service

Snelle levering, mist de afwerking

Over de snelle levering en service van de bezorger kunnen we niks over zeggen. Deze beste reed gewoon achterom om daar te kunnen lossen. Top! We hebben een complete overkappig gekocht, maar er miste 1 balk volgens tekening en de afwerking van de dakplaten is niet netjes. Sluiten niet mooi op elkaar af. In 1 balk zat een lelijke schuur welke voor gebruik gerepareerd is. Verder was een handleiding over welke schroeven we waar moesten gebruiken wel handig geweest.

Snelle en goede service!

klote

Ik ben niet blij met houtenbouwmaterialen Ik krijg geen anwoord op mijn bericht

Super! Bellen en de volgende dag geleverd

Had steigerplanken nodig en kwam terecht op deze site. Kon zo snel niet vinden wat de levertijd was, dus maar even gebeld. Werd vriendelijk geholpen en er werd gelijk overlegd met de planning. Deze gaven aan dat dit nog de volgende dag geleverd kon worden. Volgende dag stond de bezorger met de planken voor de deur! Helemaal geweldig!!

Slechte kwaliteit, slechte service, alleen gezeik om het goed te krijgen

Slechte kwaliteit, slechte service, alleen gezeik om het goed te krijgen

Ik heb de levering keurig ontvangen!

Ik heb de levering netjes ontvangen! Hoewel ik niet op ontvangst lokatie was heeft de chauffeur het keurig via de app met mij weten te regelen.

Prima spullen.

Ik heb 1 opmerking. Er zou een dag voor de bezorging van de spullen een mail worden gestuurd. Die heb ik nooit ontvangen. Ik wist dat er bezorgd zou gaan worden omdat de chauffeur van de vrachtwagen mij de avond ! van tevoren belde om te vragen of hij de bestelling de volgende ochtend om 6.30 uur ! af mocht leveren. Omdat ikzelf op vakantie was had ik dus maar heel krap de tijd om vanaf een afstand iets te regelen. Het is gelukkig goed gegaan, maar ik vond het erg slordig dat er geen mail was gestuurd. Als de chauffeur mij niet had gebeld, waren er spullen bij mij op de stoep gezet die daar onbeschermd hadden gestaan met alle mogelijke gevolgen vandien.

Duidelijke website, goede prijzen

Kon makkelijk vinden wat ik nodig had. Snel geregeld.

Goed produkt voor aantrekkelijke prijs

De bestelling werd supersnel geleverd en alles klopte zoals besteld. Het produkt voldoet aan de verwachting. De rabatdelen waren goed recht en het hout was goed gedroogd. De zwarte coating is matig. Om een mooi resultaat te krijgen is een 2e behandeling aan te bevelen.

Na communicatie, goede oplossing

Mooie kleur planken! Er zaten een paar erg gescheurde planken tussen, maar na communicatie met het bedrijf werd dit goed opgelost.

Prijs-kwaliteit onder de maat

Qua prijs is hout en bouwmaterialen niet de goedkoopste. Helaas blijft desondanks de kwaliteit wel wat achter. Er wordt namelijk best wat kromgetrokken hout geleverd, meermaals meegemaakt tot nu toe. Contact via de mail is kortaf, haast onbeschoft. Dat mag echt wel wat vriendelijker. Voorradigheid van hout is netjes op orde. Leversnelheid is ook prima. Mijn tip is of de prijzen omlaag, of de kwaliteit omhoog. Maar niet zoals nu van twee walletjes eten. Mijn aanvulling na de reactie die ik van houtenbouwmateriaal kreeg op mijn beoordeling: Het bedrijf geeft aan niet eerder een klacht over kromtrekken te hebben gehad. Dat is helaas een onjuiste voorstelling van zaken. Lees de beoordelingen hier maar door waar ik het al eerder gelezen heb. Daarnaast heb ik zelf al bij een eerdere bestelling gereclameerd over krom hout. Dus het klinkt leuk hier op internet om te beweren dat er nooit klachten over krom hout zijn. Maar de waarheid is toch echt anders anders. Verder werd aangegeven dat ik me niet rechtstreeks heb gemeld met deze klacht. Dat klopt. Dat heb ik de vorige keer wel gedaan en toen werd het probleem pas na lang aandringen en meerdere malen contact opgelost. Ik heb er deze keer voor gekozen niet weer die weg in te slaan maar eieren voor mijn geld te kiezen. De volgende keer koop ik elders. Jammer dat u verkeerd voorspiegelt in uw reacties hier. Eerlijkheid duurt het langst.

Slechte communicatie

Na een bestelling van ruim 400eu contact opgenomen met de vraag of het levermoment overlegd kon worden een aantal dagen van te voren omdat wij niet altijd thuis zijn en de bestelling 'veilig' achterlaten geen optie is. Hierop werd akkoord gegeven. Ongeveer 10 dagen later word ik, terwijl niet thuis, gebeld door de chauffeur dat hij er over 10 minuten zou zijn. Er is 0 contact geweest over de levering, niet eens een verzendbevestiging op de mail. De chauffeur gaf aan dat we die gehad zouden moeten hebben. Na veel last minute geregel is het via via gelukt om de chauffeur toegang tot de tuin te geven en de bestelling daar achter te laten, anders was het op straat voor de voordeur gelegd.. Daarnaast waren bijna alle planken enorm krom en bij nog maar de minste bewerking kwamen er splijten in de planken. Jammer.

Geweldige service

Heb een bundel steigerbouwers besteld. Die kwaliteit was perfect. Op tijd en snel geleverd. Hebben een goede chauffeur in dienst die zeker ff een handje mee helpt met lossen. In een woord een goed bedrijf waar ze van aanpakken weten. Top mensen

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.