We hadden hout besteld, en kwamen er later achter dat we wat vergeten waren. Gebeld en gevraagd of ze er nog wat bij de levering konden doen, dit was niet te doen voor hun. In overleg een extra order gedaan met hetzelfde afleveradres en datum. Deze extra order werd niet mee geleverd op de afgesproken datum. De chauffeur zei dat dit nog wel goed kwam. Helaas niets meer gehoord, uiteindelijk maar gemaild en gevraagd wanneer dit geleverd zou worden, met het antwoord "komt goed, is druk", niet meer en niets minder. Maar kwam niet goed, weer 2 week niets gehoord, uiteindelijk maar een mail gestuurd om het geld terug te vragen, dat is dan wel snel gegaan.
Geachte klant, Wegens de coronacrisis hebben wij te maken met extreme drukte. Hierdoor treden er sneller fouten op bij het verwerken van orders. Dit betreuren wij zeer en wij werken er hard aan om dit te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak! Wij hopen dat u wel veel plezier heeft van uw eerste bestelling. Vriendelijke groet, Team Houtenbouwmaterialen.nl
na ontvangst van een partij larix zwarte planken, ontdekten wij dat alle planken welke 20 cm hoog zouden moeten zijn, deze hoogte niet haalden en bovendien ook veel verschilden in hoogten. Hierover een mail gestuurd met een vraag hieover op 24 mei. Op 27 mei nog geen enkel bericht terug ontvangen.
Geachte klant, Het hout wordt hier aangeleverd met een factuurmaat van 20x200. Deze maten beschrijven wij ook op de website. Zoals ook op de website staat moet u rekening houden met een tolerantie van 5%. Dit kan komen door extreem droog weer waardoor het krimpt. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Wegens extreme drukte door de coronacrisis is er niet spoedig op uw email gereageerd. Onze excuses voor het ongemak! Vriendelijke groet, Team Houtenbouwmaterialen.nl
A
Netjes op afgespoken dag en tijdstip geleverd
Duidelijk in de communicatie. Ik wilde wat bijbestellen nadat de order geplaatst was. Mij werd duidelijk gemaakt dat het wel kon, maar met het risico dat ik eventueel de spullen zelf moest ophalen. Ik vind het duidelijk. Kan je als klant een afgewogen besluit nemen. De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Tot een volgende keer.
Niks op aan te merken, 100 punten zal zeker meer bestellen!!
Binnen 7 werkdagen bezorgen werden er met twee weekenden erin 11 dagen na bestelling plaatsen. Geen, sorry of reden.
Geachte klant, Wegens extreme drukte door de coronacrisis hanteren wij momenteel 10 werkdagen levertijd. Dit staat duidelijk vermeldt op de website. Bij u vielen er inderdaad twee weekenden in die tijdspanne, waardoor wij kunnen voorstellen dat het gevoelsmatig te lang duurt. De bestelling is echter wel binnen de afgesproken periode geleverd. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw producten! Vriendelijke groet, Team Houtenbouwmaterialen.nl
De eerste bestelling was zeer goed,de 2e bestelling was schandalig slecht wat een troep,wel 2,5 liter impregneer gekregen.maar dat dubbel werk zat ik niet op te wachten.
Geachte klant, Wij betreuren het dat u ontevreden bent over uw bestelling. Wij dachten het naar tevredenheid opgelost te hebben en vinden het jammer om nu te horen dat dit toch niet zo is. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten, Team Houtenbouwmaterialen.nl
Had spullen besteld. Bleken niet leverbaar te zijn. Voor een vervangend artikel is er gezorgd plus extra spullen besteld hierdoor kwam ik boven de 750 euro grens en zou ik mijn verzendkosten terug krijgen. Dit is mij op de mail ook toegezegd. Helaas na 30 dagen is dit niet gebeurd. Geprobeerd te bellen en mailen maar helaas kreeg ik niemand te pakken en geen reactie op de mail. Hierop heb ik een recensie geschreven. Na het posten van deze review belde de eigenaar mij. Verklaring was dat het zo druk was geworden dat het contact krijgen erg moeilijk was geworden. Ze waren hier zelf ook van op de hoogte. Eigenaar heeft mijn verhaal aangehoord en direct actie op genomen. Geld is gestort en de klacht is opgelost.
Geachte klant, Inmiddels hebben wij contact met u gehad over uw klacht en deze opgelost. U heeft uw verzendkosten retour ontvangen. Wegens de extreme drukte door de coronacrisis is er vertraging geweest in het afhandelen van deze klacht. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw bestelling! Vriendelijke groet, Team Houtenbouwmaterialen.nl
Originele beoordeling
Had spullen besteld. Bleken niet leverbaar te zijn (haal het dan van de site). Voor een vervangend artikel gezorgd plus extra spullen besteld en nu krijg ik mijn verzendkosten niet terug. Zwart op wit overeengekomen dat ik mijn verzendkosten terug zou krijgen. Na 30 dagen betaaltermijn gewacht op mijn geld. Uiteraard niks gehad. Nu krijg ik geen contact met het bedrijf na meerdere mails en meerdere telefoontjes. Erg ontevreden voor iets wat simpel had kunnen zijn.
Snelle afhandeling van bestelde materialen. Door eigenaar zelf gebeld ivm latere levering ivm extra drukte door Corona crisis.
Bij levering van mijn old look steigerplanken waren er stroken zichtbaar. Kwam vanwege "oplatten" terwijl planken waarschijnlijk bij opstapelen niet volledig droog waren. Heb klacht ingediend en deze is adequaat afgehandeld. Voor zou verbeterpunt nog zijn dat de klachten telefonisch afgehandeld zouden kunnen worden. Klachten moeten allen per e-mail.
Goede ervaring nette afhandeling en zeer goede klanten service. Bij geleverde schroeven konden van betere kwaliteit. Rest prima kwaliteit zeer tevreden.
In eerste instantie een foutieve levering ontvangen. De 2e levering waren er meerdere steenschotten verrot. Na klacht hierop geen reactie ontvangen. Kortom, niet tevreden over dit bedrijf. N.a.v. dit review een bericht ontvangen. Maar geen coulance. Dus wij zijn zeker niet tevreden.
Geachte klant, Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Steenschotten zijn echter gebruikte producten, waardoor er een grote variatie kan zijn in de mate van verwering per schot. Dit is uiteindelijk ook terug te zien in de aantrekkelijke prijs van het product. Wegens extreme drukte door de coronacrisis kan het zijn dat u geen snelle reactie heeft gehad op uw klacht. Onze excuses hiervoor! Met vriendelijke groet, Team Houtenbouwmaterialen.nl
Originele beoordeling
duidelijke website en mooie prijzen goede en snelle levering
steigerhout besteld via de website. Vervolgens geen bericht meer gehad wanneer het hou zou worden geleverd. Zelf gebeld en kreeg als antwoord dat dit 10 werkdagen duurt minimaal. Vervolgens geen datum gekregen wanneer dan wel. Uiteindelijk na 2 weken stond er plotseling zonder bericht een auto bij ons voor de deur met het bestelde hout. Chauffeur bleek wel gebeld te hebben een half uur van te voren. Overigens een dikke 5 sterren voor de chauffeur die erg behulpzaam was. Wel 1 kapotte plank gekregen van de 25.
Geachte klant, Na telefonisch contact met ons hebben wij u medegedeeld dat uw bestelling dat weekend geleverd zou worden. Wegens extreme drukte door de coronacrisis heeft u helaas geen bevestiging gehad per email over de leverdag. Onze excuses hiervoor! Wij zijn erg blij om te horen dat u over de uiteindelijke levering tevreden was. Mocht u nog contact willen hebben over de kapotte plank dan kunt u een email hierover sturen naar [email protected]. Wij wensen u veel plezier met uw producten! Met vriendelijke groet, Team Houtenbouwmaterialen.nl
Vriendelijke bezorger
Werd netjes gebeld voor de bezorg tijd. En op tijdt geleverd
Na 15 dagen bestelling in goede orde ontvangen. Na plaatsen van de bestelling had ik een tweetal vragen. Heb daarom 2x een mail gestuurd die “mogelijk binnen 48 uur” beantwoord wordt. Omdat reactie uitbleef belde ik. Medewerker geeft dan algemene antwoorden waar ik niets mee kan. Waarom niet: “We zullen uw bestelling er even bij pakken”? Na enkele dagen mail ontvangen met excuses dat het zo druk is. Maar mijn vragen worden wederom niet beantwoord. Waarschijnlijk ook te druk om mijn mails er even bij te pakken? Gevalletje “ plank voor de kop”?
Geachte klant, Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over het contact met onze klantenservice. Wegens extreme drukte door de coronacrisis zijn wij momenteel niet in staat om tijdig op alle vragen te reageren. Onze excuses voor het ongemak! Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw producten. Met vriendelijke groet, Team Houtenbouwmaterialen.nl
Originele beoordeling
Jammer dat de levering op zondag was zonder dat ik het wist.
Snelle reactie en snelle en goede levering
Snelle aflevering. Goed telefonisch contact. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Levering volgt volgens mail 12 mei 2020, begrijp de datum van deze mailing dan ook niet. Materiaal is op geplande dag geleverd, wordt netjes een aantal uren gebeld over de aankomsttijden. En ja stipt op tijd. Keurig
Geachte heer Sillen, Helaas heeft u de Kiyoh beoordelingsmail eerder ontvangen dan uw bestelling. Dit komt doordat wij een langere leveringstijd hanteren wegens de Coronacrisis. Onze excuses voor de verwarring. Wij hopen dat u inmiddels tevreden bent met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Houtenbouwmaterialen.nl
Goed product
Geachte klant, Door extreme drukte tijdens de coronacrisis kan het voorkomen dat wij minder goed bereikbaar zijn dan u normaal gesproken van ons zou verwachten. Wij zijn op dinsdag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00. Helaas hebben wij niet eerder van u vernomen dat u ontevreden was over de levering van uw bestelling. Hierdoor hebben wij niet de kans gehad om het naar tevredenheid op te lossen. Desondanks hopen wij dat u plezier heeft van uw producten. Met vriendelijke groet, Team Houtenbouwmaterialen.nl
Originele beoordeling
Lastig te berijken via de telefoon. Slechte levering. Zal niet meer bij jullie bestellen. Gr.
Rooilijn 7
9231 DZ Surhuisterveen
Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.