Goed product
Geachte klant, Door extreme drukte tijdens de coronacrisis kan het voorkomen dat wij minder goed bereikbaar zijn dan u normaal gesproken van ons zou verwachten. Wij zijn op dinsdag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00. Helaas hebben wij niet eerder van u vernomen dat u ontevreden was over de levering van uw bestelling. Hierdoor hebben wij niet de kans gehad om het naar tevredenheid op te lossen. Desondanks hopen wij dat u plezier heeft van uw producten. Met vriendelijke groet, Team Houtenbouwmaterialen.nl
Originele beoordeling
Lastig te berijken via de telefoon. Slechte levering. Zal niet meer bij jullie bestellen. Gr.
Ik was alleen bouten nodig om mijn golfplatendak te herschikken. Werd supersnel geleverd.
Na miscommunicatie toch nog 2 palen gekregen, goeie service
Originele beoordeling
Gisteren bestelling binnengekomen, maar miste 2 lariks palen. Ze zouden gisteren nog contact opnemen en is niet gebeurd. Vandaag zelf gebeld blijken ze niet telefonisch bereikbaar. Nu kan ik dit weekend niks beginnen zonder de lariks palen
De chauffeur was goed op tijd . Een keurige nette jongeman .
Goedkoop en fijne levering.
Mijn bestelling is goed behandeld. Mooi product is goed bezorgd en vriendelijke mensen.
Planken van 4meter te weinig leverbaar, 5 meter gekregen, perfect, snel en netjes.
Goed en snel geleverd, en mooi hout, Trouwens geweldige chauffeur. (oeps naam vergeten) maar hij krijgt van mijn een dikke pluim. M.v.g. Niek en Wandy Boogaard 4453RA 's-Heerenhoek (Provincie Zeeland)
De zwarte planken die ik besteld heb zijn niet erg zwart. Er zit minimaal verf op, valt mij dus erg tegen. In overleg met Houtenbouwmaterialen is er een zwarte impregneer nageleverd, nu maar hopen dat het het gewenste resultaat op levert Groet, R. Smit
Geachte heer Smit, Wij vinden het erg jammer om te horen dat u niet tevreden was met uw bestelling. Helaas heeft u dit niet eerder bij ons gemeld, waardoor wij dit niet met u konden oplossen. Wij dompelen onze zwart geïmpregneerde planken. Dit geeft een ander resultaat dan gespoten planken. We kunnen u kosteloos een kannetje impregneermiddel toesturen. Met vriendelijke groet, Houtenbouwmaterialen.nl
Originele beoordeling
De zwarte planken die ik besteld heb zijn niet erg zwart. Er zit minimaal verf op, valt mij dus erg tegen. Volgende keer ga ik toch maar weer voor pontmeyer. Groet, R. Smit
Vriendelijke "bezorger" Belde netjes om de tijdstip van levering door te geven. Ook na een kleine vertraging, hiled hij mij up te date.
Goede website, goed personeel, scherpe prijzen Altijd vriendelijk en behulpzaam
Juiste prijs, redelijk vlotte levering, service tot in de schuur is top. Planken zijn donkerder/zwarter dan op de foto van website
Materiaal (planken en palen) niet geweldig. Zwart gedompelde planken met plekken van de stapelhoutjes dompelbad. Erg krom (in lengte), Gescheurde exemplaren en planken wijken af van opgegeven formaat. Hardhouten palen ook behoorlijk krom. Hout werkt, maar heb de afwijkingen niet eerder zo meegemaakt. En meest vervelende is het uitblijven van een reactie. Ben niet zo gauw van beoordelen op zo'n site als dit, maar als ik wel de uitnodiging krijg om een oordeel te geven, maar er wordt niet gereageerd op mijn klacht...
Heb hout besteld en ze laten me gewoon bijna drie weken wachten en wel 65 transport betalen
Geachte heer, Zoals u op onze website kunt zien hanteren wij momenteel een levertijd van 10 werkdagen wegens de Coronacrisis. Ik kan zien dat uw bestelling binnen deze termijn is geleverd. Wegens de feestdagen kan het zijn dat u voor uw gevoel langer op de bestelling heeft moeten wachten dan u had verwacht. Wij hopen dat u nu veel plezier heeft van uw producten! Met vriendelijke groet, Houtenbouwmaterialen.nl
Prima prijs en kwaliteit. Levering was OK. Maar om alleen een "ja" te ontvangen aan een vraag daar was ik niet zo tevreden, op het minst goedemorgen en Mvg was beter en professionele geweest.
Geachte klant, Wegens de Coronacrisis is het momenteel erg druk. Wij proberen er alles aan te doen om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan. Onze excuses! Met vriendelijke groet, team Houtenbouwmaterialen.nl
Prima levering, duidelijk van te voren gecommuniceerd. Zou er zeker nog een keer hout bestellen
Beste mensen, Na een eerste onduidelijke opvolging van mijn bestelling telefonisch contact. Daarna is alles perfect verlopen. Drukte was oorzaak misverstand. Met vriendelijke groet J. Mikx
Geachte heer Mikx, Helaas is bij deze bestelling een fout opgetreden in de planning, waardoor er twee leveringen plaats vonden. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en zullen hier alert op zijn in de toekomst. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw producten! Met vriendelijke groet, team Houtenbouwmaterialen.nl
Originele beoordeling
Beste mensen, Ik heb eerst 80 planken besteld. Daarna met uw advies order verhoogd naar 130 planken in een levering. Ik krijg gemaild dat levering 7 Mei plaatsvindt en dan worden gisteren 80 planken bezorgd. Rara. Komen de andere planken 7 Mei? Ze zijn allemaal vooruit betaald. Voor uw chauffeur een onnodige dubbele lange rit. Met vriendelijke groet J. Mikx
Kwaliteit van het hout matig/redelijk. Douglasplanken: veel defecten waaronder lange scheuren in de lengterichting, afgebroken stukken op de kopse kanten, planken waarvan maar 1 kant bruikbaar is voor zichtwerk. Dit lijkt echt een B-keus, het is geen A kwaliteit. Hardhouten palen: van de 14 stuks waren er 5 zichtbaar krom maar niet storend/problematisch in mijn geval, en 1 was dusdanig krom dat deze normaliter niet bruikbaar is (zeker niet met zichtwerk) Ik kan het voor de aanboden prijs helaas niet aanraden, daarvoor moet de kwaliteit toch echt beter.
Geachte klant, Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Helaas heeft u dit niet eerder bij ons gemeld, waardoor wij niet de kans hadden om dit naar tevredenheid op te lossen met u. Met vriendelijke groet, team Houtenbouwmaterialen.nl
Het duurde erg lang voor mijn bestelling binnen was. Maar toen ik belde voor informatie werd ik keurig te woord gestaan en ook wisten ze meteen waar het om ging. Poosje later bestelling keurig binnen gekregen
Vriendelijke chauffeur hout in prima conditie
Niet alles in 1 keer geleverd, maar chauffeur belde netjes 1 uur voor aflevering.
Prijs kwaliteit is erg goed. Goede en snelle levering en goede service. Erg tevreden en de schutting staat prachtig.
Goed materiaal en snel geleverd.
prima producten
Niet duur het hout ziet er goed uit en een zeer fijne bezorger.
Rooilijn 7
9231 DZ Surhuisterveen
Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.