Op Verkeerde plaats en erg slordig gelost

Planken lagen op mijn huidige adres terwijl ik duidelijk heb afgesproken op t adres waar we gaan bouwen. Nu n hoop extra werk gehad .Had de chauffeur zelfs van te voren nog verteld welk adres .Mijn vrouw stond daar te wachten maar niemand te bekennen .Erg jammer Gr jf moors

Slecht gereageerd op klacht

De planken die ik heb besteld zijn 2,5 dik, terwijl ik 3 cm heb besteld. De reactie die ik op mijn klacht kreeg was: “nog nooit beleefd”. Op mijn vervolg mail heb ik nog geen reactie ontvangen.

PRIMA

Goed ervaring ondanks eerste levering niet alles geleverde tweede levering volgde snel prima chauffeur

Goed hout met goede service

Nadat we het hout hadden besteld, heeft het wel nog zeker 3 weken geduurd dat we het hout ontvangende. Dat vond ik het enige nadeel dat levertijd wat lang duurde. De service daarentegen vond ik top. Ik kreeg ruim van te voren te horen wanneer het hout geleverd werd en de dag voor het geleverd werd, werd ik ook nog eens gebeld wanneer het mij uitkwam. Het was erg vroeg dat ze kwamen, dus hebben ze het gewoon voor de deur gelegd, zoals we samen hadden afgesproken. Daarom geen last van elkaar missen of rekening moeten houden met... Hout is ook naar wens.

Aanrader

Ik had toch liever gehad dat ze niet om 7 uur smorgens zouden komen

Liever niet om 7 uur smorgens.

Goede ervaring!

Erg goede service en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Na een eerste bestelling tuinhout heb ik van de week een 2e bestelling gedaan. Alle bouwmaterialen op 1 plek en ruime keuze aan hout. Dit ontbreekt bij veel tuinhout verkopers.

prima service, goede kwaliteit en prijs

prima service, goede kwaliteit en prijs

Top services

Super goed geholpen

Ik had graag 5 sterren gegeven. Het enige wat ik vond tegenvallen zijn de steenschotten. Op het internet komt het veel mooier over, maar er zijn best wel veel steenschotten die bijna uit elkaar vallen. Mijn zus hebt ook gebruikte en waren kwalitatief stukken beter en weinig duurder. Maar de service en het bezorgen is top...

snelle en goede service

geweldig! Afspraak netjes bevestigd en keurig op tijd geleverd!

Kutbedrijf

2 keer om een factuur gevraagd. Nooit meer wat ontvangen

Goed en goedkoop

Onlangs vlonderplanken van 4,5 meter besteld en 2 dagen later werden deze netjes bezorgd helemaal super!

De levering duurt veel te lang

Het duurde 10 werkdagen voor levering, ik had gehoopt dat dat 3 a 4 dagen zou zijn. Zo moeilijk kan het toch niet zijn. Dus de volgende keer toch maar weer naar de local mvrgr ron zierikzee

Kwaliteit niet al te best

Wordt netjes geleverd zoals beloofd op afgesproken datum. Chauffeur ook heel vriendelijk en netjes. Kwaliteit van het hout is matig. Planken besteld van 5 meter. Zo scheef als het maar zijn kan. Daarnaast heel veel verschil per plank in kwaliteit hout. Ene plank is mooi hard hout en andere heel zacht waardoor ze doorbuigen. Beetje jammer aangezien we onze vlonder nu niet zo mooi er meer af hebben kunnen werken.

voortreffelijk

na de bestelling kreeg ik een hartelijk bedankje en werd vervolgens uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang . na telefonisch contact met de chaffeur werd de bestelling zelfs een dag eerder bezorgd dan was doorgegeven ,dat kwam zeer goed uit . bedankt.

Al het hout is mooi recht perfect. Heel blij mee.

Goed en snel.

Prima planken geleverd en goedkoop.

Slechte kwaliteit hout

Ongeveer 25% van de bestelling was krom of beschadigd of gebarsten viel mij deze keer erg tegen !!!!!

Mooi materiaal, behulpzame chauffeur

Op de afgesproken datum is de vracht schaaldelen bij ons geleverd. Goede kwaliteit, erg tevreden. De chauffeur was vriendelijk, hielp met uitladen, waarvoor dank. Een minpunt in de communicatie was, dat het bedrijf op de dag zelf niet telefonisch bereikbaar was en dat er ook geen mail een dag van te voren was verstuurd.

Goed.

Prima geholpen!

Had 2 planken van 4,5 meter (40 en 50cm breed) nodig. Nergens te krijgen in NL (deels vanwege de Corona), maar hier gewoon op voorraad. Netjes verpakt geleverd. Twee prachtige vensterbanken gemaakt. (Alleen de eerste keer de vraag om te beoordelen gekregen voordat de producten geleverd waren... Dat vond ik wel wat te vroeg)

Top service en mooi recht hout!

Snelle levering en vriendelijke service. Alle planken waren mooi recht en geïmpregneerd.

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.