prima kwaliteit, lage kosten, trage levering

prima kwaliteit, lage kosten, levering duurde langer dan ik had verwacht (ongeveer 1 week)

Goede kwaliteit, geweldige service

Vanmorgen de levering ontvangen, chauffeur dacht en hielp mee met de levering op de gewenste plek te krijgen, super service!

Snel, correct en volgens verwachting

Goedkoop en goed

Goedkoop en goede kwaliteit. En wordt goed en netjes geleverd.

Palen niet allemaal 100% recht

Keurige levering, mooie planken, maar wel 0.5 cm dunner

U heeft het keurig afgeleverd en ik vond de planken ook goed van kwaliteit, alleen de afmetingen klopte niet zoals op de site vermeld stond. 300x195x30 was vermeld en in werkelijkheid 300x190x25. Daarmee levert u 81% van het beloofde volume aan hout.

Prima zaak

Overzichtelijke website, scherpe prijzen, netjes geleverd en een vriendelijke chauffeur. 1 klein minpuntje 1 balk was de verkeerde maat, daarvoor wel netjes compensatie gehad.

Netjes afgeleverd op.de afgesproken tijd. Goede materialen!

Netjes afgeleverd op.de afgesproken tijd. Goede materialen!

Gewoon goed!!!

Goed contact, duidelijke communicatie over levering. Aardige chauffeur welke ook een handje hielp om de materialen uit te laden. Paar latten waren niet helemaal gaaf, maar het geheel zag er gewoon keurig uit.

Hele fijne service en mooi hout

Wij hebben prachtig hout ontvangen voor een mooie prijs. Het werd afgeleverd door een zeer vriendelijke jonge man. Het enige is dat wij zwart geïmpregneerd hout hebben bestelt, dat na een minimale schuurbeurt niet echt zwart meer is. Het zwart gaf ook best af. Ik zal het dus nog moeten bewerken. Verder ben ik erg tevreden

Keurig en klantvriendelijk

Prima service en mooi materiaal

Goede kwaliteit

Zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde materialen. Ook keurig op tijd geleverd door chauffeur Jacob

Gewoon erg goed

Een rol loodvervanger besteld en het is een prachtig product voor een zeer aangename prijs en 2 werkdagen later in huis. Wat kan er dan nog beter, ik weet het niet.

De geleverde materialen waren kwalitatief goed. Rechte planken, weinig gescheurd. De bijgeleverde schroeven ook goed van kwaliteit. Niet stuk gedraaid in mijn hardhouten vlonder. Netjes gelost op de aangegeven plaats en een vriendelijke chauffeur. Top

Super service

Jacob de chauffeur was mooi op tijd! Vriendelijk en meedenkend!

Goede kwaliteit hout en snel geleverd.

Goede kwaliteit hout, snel geleverd en aardige behulpzame medewerker die het af kwam leveren!

Snelle levering. Wat p de website wordt vermeld wordt waargemaakt. Goede en correcte service.

Prima netjes gebeld voor de aflevering

Prima netjes gebeld voor de aflevering

ik heb goede ervaring beleeft.

Inderdaad na 10 dagen kreeg ik bericht dat mijn bestelling eraan komt, telefonisch contact gehad, en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Top top top

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit. Vriendelijke chauffeur

Keurig de afspraak nagekomen, een aanrader

Duidelijke afspraken, mooi materiaal. Top bedrijf

Goed, maar niet compleet

Hout netjes afgeleverd door een vriendelijke, behulpzame bezorger/chauffeur. Wel jammer dat op moment van aflevering pas blijkt dat er nog wat spullen (bouten en kit) in bestelling zijn en dat die na worden gezonden.

Prima levering kwaliteit hout goed👍

Goede leveringen en prima chauffeur hout netjes naar achter gebracht

In corona tijd toch alles geleverd op tijd en veilig chauffeur heel vriendelijk en behulpzaam

Super tevreden met mijn palen en planken. Keurig bezorgd! Voor herhaling vatbaar.

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.