Prima product concurrerend met service.

Fijn bedrijf met goede communicatie, okay prijzen en klantgerichte chauffeur (Jacob). Mooi binnen een week mn bestelling binnen, zeer content.

Bestelling prima, bezorging matig

Bestelling ging prima. Bezorging was matig. Geen overleg mogelijk. Niet getekend voor ontvangst.

Netjes conform afspraak geleverd

Erg netjes geleverd en ook een vriendelijke chauffeur.

Totaal Leverancier

De levering van alle materialen was perfect. Houtenbouwmaterialen is een goed adres als je veel verschillende materialen nodig hebt en alles in 1 levering gebracht wil hebben.

Prima bedrijf om materialen bij te bestellen.

Op de hele bestelling had ik 1 stuk steigerhout 'old look' van 5 meter waarbij de beschadiging van dien aard was dat ik een stuk materiaal verlies had. Maar goed, ik houd altijd rekening met een stuk materiaal verlies; voor het project maakte het niet uit.

Goede en snelle service!

Vrolijke en vriendelijke bezorgers!

Veel op voorraad en direct af te halen

Netjes volgens afspraak, de planning zou beter kunnen

Zou beter zijn als je weet in welk dagdeel het gebracht wordt. Nu krijg je een half uur vantevoren een telefoontje van de chauffeur. Verder alles volgens afspraak.

Goede ervaring en vlotte regeling

U kunt er goed kopen

Snel en netjes geleverd.

Goeie service!

Werd zelfs gebeld dat de kwasten op waren die ik had besteld, kreeg een variant aangeboden en kreeg 1 kwast extra! TOP SERVICE!!

Uitstekende service

Reageert snel levert de juiste materialen De schauffeur : de heer Jacobs(?) was erg vriendelijk en correct! Ga zo door!

Prima geleverd tegen een goede prijs

Goederen op redelijke termijn voor goede prijs geleverd

Goede producten tegen een prima prijs

Na even zoeken bleek al snel dat jullie een goede prijs vragen voor de producten die jullie aanbieden.

Prima hout, vriendelijk levering

Jammer dat antwoord op vragen even duurt. Telefonisch niet bereikbaar. Via WhatsApp staat dat er binnen 24 uur gereageerd wordt wat niet gebeurt. Via de mail na 2 dagen wel bericht gekregen. Uiteindelijk binnen een week afgeleverd. Tevreden met de kwaliteit en prijs.

Goed persoonlijk contact

Scherpe prijzen, goede materialen

Personeel prima ,en beleef,dank u wel

site, prijs-kwaliteit, communicatie èn aflevering top, dank.

goed (tuin) hout tegen een erg redelijke prijs, met duidelijke site, een snelle en vriendelijke en punctuele aflevering.

Merkartikelen voor een goede prins/aanbieding

We waren op zoek naar Restol. verf op lijnzaadbasis waar we al vaker mee gewerkt hadden. Prachtig op hout met blijvend zichtbare nerf. Kwamen uit bij deze verkoper met de laagste prijs. Bezorging volgens afspraak en Corona 'proof'.

Perfect.

Bestelling gedaan via website en het hout zelf opgehaald. Ondanks de corona perikelen, werd ik snel en veilig geholpen. Het hout was perfect en is inmiddels verwerkt tot een nieuw hek dat staat als een huis.

Goede service.

Duidelijk en goede service, snelle levering.

Goede prijs, kwaliteit verhouding.

Goed.

De volgende dag geleverd

Snelle en correccte leveribg

Prettig zaken doen en erg vriendelijke bezorgers

Ik Had het verkeerde product besteld en kan met geringe kosten het product toch omruilen.

Vlot!

Fijne chauffeur. Goede communicatie

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.