Goede snelle bestelling en correcte aflevering

Waardeloze service, komen gemaakte afspraken/overeenkomst niet na.

Waardeloze service, komen gemaakte afspraken/overeenkomst niet na en bieden geen passend gelijkwaardig alternatief.

Niet goed

3 lampjes online besteld. Bezorgkosten gelijk aan bedrag lampjes. Dat is op zich geen probleem (eigen keuze), echter 1 van de lampjes is hoorbaar stuk (rammelen). Gezien de hoeveelheid karton en plastic is dit niet tijdens transport gebeurt, maar al duidelijk bij het inpakken.

Super service, kort na bestelling werd er een afspraak gemaakt voor het bezorgen in diezelfde week!

Goed!

Iets lange levertijd van 6 dagen maar goed materiaal en goede vriendelijke chauffeur Jacob Die alles netjes heeft afgeleverd!

Top, snel goed en vriendelijk

Top snel vriendelijk

Goede spullen en netjes geleverd

Ook een vriendelijke chauffeur die de spullen mee op de plek legt... prima jacob

Goedkoop en goede kwaliteit en perfecte service!

De eerste levering voor de verbouwing van de zolder is perfect verlopen. Aardige chauffeur heeft mee geholpen met de spullen in de schuur te brengen! Thanks! Zodra de eerste helft klaar is, zal ik weer een 2de bestelling plaatsen. Voor de andere helft van de zolder!

Prima geregeld.

Bestellen en betalen gaat heel eenvoudig. Levering volgens afspraak en gebeld door chauffeur welke tijd hij zou bezorgen.

Echt prima

Echt prima. Chauffeur Jacob was zo vriendelijk om de tuin hekken naar mijn tuin te verschouwen! Kwaliteit naar prijsverhouding is prima.

Prima service, ook van chauffeur Jacob ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ

In eerste instantie was het verkeerde hek geleverd, waarna de chauffeur aan het meten en bellen sloeg. Bleek de goede nog op voorraad dus hup, hek weer op de wagen en tot over 2 dagen! Ik vond de bestelling met afleverkosten ร  โ‚ฌ60 voor een hek nogal prijzig maar de afstand is ook behoorlijk. Achteraf was het het waard en zal ik indien nodig, rustig weer bestellen bij deze mannen ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Overal gezocht naar dampdoorlatende folie per m2. Omdat ik geen hele rol nodig had. Tip: doe dit ook voor de dampdichte folie van miofol.

verzending was niet normaal ingepakt (volgens mij dan).

Heb een kitkoker krat besteld en 2 kokers kit. Heb een aan elkaar geplakte krat met daaraan 2 kokers kit geplakt binnengekregen, zat verder niet in een doos en is zo verzonden. Zelfs onze vaste pakket bezorger had dit nog nooit mee gemaakt. Dan bel je op en zeggen ze dat ze dit altijd zo verzenden. Totdat de verzendkwaliteit verbetert blijft deze score staan helaas.

Makelijk en snel geregeld

Makelijk te bestellen en snel en netjes afgeleverd.

slechte producten en klantbehandeling

Mijn bestelling was zeiknat en niet goed. terugkoppeling over terugname is niet gebeurt ondanks belofte. lekker vooruit betalen en als klanten verderop wonen slechte kwaliteit leveren.

Besteld en wilde het 3 weken later hebben, was geen probleem maandag om 7.30 op de afgesproken tijd op de stoep. Super.

Uitstekende service

Correcte levering en op tijd

Super snel en top materiaal

Super snel geleverd. Top kwaliteit materiaal. Medewerker geweldig en behulpzaam. Kortom ik ga en blijf hier bestellen

Goede service, duidelijke webshop, mooie prijzen. We zijn snel en goed geholpen. De artikelen zagen er keurig uit en netjes voor de deur bezorgd door Jacob, overigens een bijzonder vriendelijke man.

Duidelijke website, goede prijzen en netjes afgeleverd.

Duidelijke website, goede prijzen en netjes afgeleverd

Goedkoop, helder, goede communicatie

Snelle levering maar slechte communicatie

Het materiaal is van goede kwaliteit en de levering was snel. Echter ging de levering niet zoals beloofd. Ik kreeg de avond voor levering geen bericht waardoor ik binnen 30 minuten opvang moest regelen om ervoor te zorgen dat mijn materiaal niet voor de deur gedumpt zou worden. De chauffeur was overigens wel erg aardig

Erg nette service en goede prijs

Positief.

Prima en snelle service.

Bestelling op vrijdagmiddag gedaan en op maandag al geleverd. Chauffeur belt ruim van te voren dat hij er aan komt.

Goede service, snelle levering

Wij wilde de hardhouten palen van de complete schutting wat langer en dat was mogelijk, erg fijn! De levering was erg snel. Wel hoorde ik de dag zelf pas dat het geleverd werd. Verder dik tevreden

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.