Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste klanten benoemen snelle levering en betrouwbare kwaliteit. Ook wordt vriendelijk personeel en zorgvuldige verpakking genoemd. De algehele ervaring is erg positief en bestellingen verlopen consistent. Klanten geven aan terug te keren vanwege de betrouwbare service.
Net alsof je klant aan de toonbank bent en niet een bestelmachine. Geen dozenschuifbedrijf!
17 February 2026
Jaap
Elders
Ik had mijn bestelling heel snel binnen
13 February 2026
Ricardo Frits
Rotterdam
Heerlijke variatie van noten en snacks. Goedkoop is het niet maar ook niet duurder dan bij andere zaken. Super verse cashewnoten en abrikozen, de muesli en de Japanse mix alles top kwaliteit
18 January 2026
De notenkraker
Boomhut
De bestellingen zijn altijd snel en keurig netjes op tijd geleverd. Daarnaast zijn de mensen bij Nutsandmore altijd erg behulpzaam en vriendelijk!
15 January 2026
Jordy
Sliedrecht
Sinds enkele jaren bestel ik mijn ongebrande noten en gedroogde vruchten bij Nuts and More. Iedere bestelling is altijd compleet, netjes en van goede kwaliteit. Nu zelfs kort voor de feestdagen mijn bestelling geplaatst, welke ik de volgende dag kon afhalen bij mijn Post NL punt! Super fijn! Hierdoor heb ik alles netjes kunnen opbergen, in mijn wek potten voor de start van de kerstdagen.
31 December 2025
Nicole
Delft
Goede kwaliteit en hele snelle levering
24 December 2025
Elly
Driewegen
Snelle levering en goede prijs
7 December 2025
Wim
Zoetermeer
Super goed en vriendelijk geholpen en snel
1 December 2025
Corrie
Meerkerk
Prima noten en service I
31 October 2025
COR
Schagerbrug
Nu de snelheid van leveren ook veel beter geworden is, helemaal top. Ik ben zeer tevreden.
26 October 2025
Leo
Leidschendam
Goede produkten snel geleverd en goed verpakt.
23 October 2025
Elly
Driewegen
Heel goed niks om aan te merken
1 October 2025
Hein
Volendam
Snelle levering en geweldige producten.
19 September 2025
Heemskerk
Alles prima. Snelle levering. Betrouwbaar bedrijf, ik raad het aan.
18 September 2025
Erika
Waalwijk
Steeds correcte leveringen, na een 7-tal bestellingen nog nooit iets misgelopen. Een aanrader!
21 August 2025
Snel en goed
1 August 2025
COR
Schagerbrug
Vorige bestelling was ergens bij PostNL blijven steken dus was drie weken onderweg. De huidige bestelling was er met een paar dagen zoals altijd. Vanwege het lange wachten van vorige keer, waar ze bij NutsAndMore ook niks aan konden doen, kreeg ik bij de bestelling een extra zakje noten gestuurd. TOP! Goede service dus zeker een aanrader.
28 July 2025
Heemskerk
Mooie producten en een uitstekende service.
23 July 2025
Jan Willem
Sleeuwijk
Super gezond, goed verpakt, op tijd, prijs/kwaliteit in orde.
17 July 2025
Chris
Vledder
Ik vind de kwaliteit van de noten erg goed. Bestel je bijv. de gezonde halve walnoten dan krijg je voor het overgrote halve walnoten, geen losse kleine brokjes of korrels zoals ik in zakken van de supermarkt vaak zie (bovenop hele, onder kleine stukjes) Ook de ongezouten cashewnoten vind ik erg lekker.
30 June 2025
Eric
Utrecht
Heerlijke zaden en fruit voor een mooie prijs.
22 May 2025
Anneke
Oud Gastel
Alles zit keurig in afsluitbare zakjes Met een houdbaarheidsdatum erop vermeld
20 May 2025
Marjan
Malden
Prima prijs,en snelle levering
16 March 2025
Wim
Zoetermeer
We zochten een nieuwe leverancier voor gemengde noten. We vonden NutsAndMore online en hebben noten besteld. We waren blij verrast met de zeer goede kwaliteit en geweldige (na)smaak van de notenmix. Voortaan bestellen we onze notenmix dus bij NutsAndMore!
9 March 2025
Energieweg 3