Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste klanten benoemen snelle levering en betrouwbare kwaliteit. Ook wordt vriendelijk personeel en zorgvuldige verpakking genoemd. De algehele ervaring is erg positief en bestellingen verlopen consistent. Klanten geven aan terug te keren vanwege de betrouwbare service.
Wordt altijd vriendelijk geholpen en de noten zijn echt super lekker.
5 March 2025
Corrie
Meerkerk
Tis altijd snelle bezorging en ook goed
26 February 2025
Hein
Volendam
Het is fijn winkelen bij NutsAndMore; overzichtelijke website, groot assortiment en snelle levering! Altijd top kwaliteit producten.
20 February 2025
Els
Schijndel
Ik geniet iedere dag. Van de gedroogde granberry’s in appeldiksap en de bosbessen Het enige jammere is dat er zonnebloemolie in zit.
19 February 2025
Elly
Driewegen
Mijn ervaring is heel goed netjes verpakt
7 February 2025
Ida
Nog steeds geen levering ontvangen van order 2025007425
Beveelt niet aan
28 January 2025
Gerda
Marum
Voor mij is “nuts and more” een begrip als we weer een voorraadje lekkere noten, superfoods ed willen aanleggen. Lekker én gezond. Aanrader!
27 January 2025
Michel
Hoenzadriel
Heerlijke noten & snelle service
24 January 2025
Jordy
Sliedrecht
Altijd de beste kwaliteit geleverd. En altijd de beloofde levertijd nagekomen. Ik ben en blijf vaste klant van Nuts and More.
16 January 2025
Leidschendam
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, netjes verpakt, ruim op tijd bezorgd. Heel tevreden!
9 January 2025
Cora
Westzaan
Heerlijke noten en veel keus. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. De granola is ook heerlijk. Ook verschillende andere mixen geprobeerd, ook een aanrader.
7 January 2025
Monisha
Heerhugowaard
Ik was niet tevreden met de verpakking er zat een bak lijnzaad 3 kilo met een gat erin en tijdens het uit pakken lag mijn halfe vloer met met dat spul vol dus je begrijpt mijn vrouw was niet blij.. Voor de rest niks te mopperen..
22 December 2024
Hein
Volendam
Snelle en duidelijke communicatie. Goede kwaliteit van de geleverde producten. Bezorgd door een betrouwbare bezorgdienst. Al met al een aanrader.
20 December 2024
Marita
Gouderak
De nootjes en de granola zijn heerlijk! Er was bij de grote bestelling zelfs een extraatje gedaan, super gewaardeerd. We gaan zeker nog vaker bestellen. Dank jullie wel.
9 December 2024
Marjolein
Houten
Bestellen gaat goed. Al vaak hier besteld. Amandelmeel is heel goed. En de noten ,zijn altijd keurig verpakt.
18 November 2024
Ida
Meerkerk
Diversen producten Voor de tweede keer besteld , ik ben zeer tevreden, keurige bezorging en alles netjes verpakt
7 November 2024
Annemarie
Lemmer
Kwaliteit van de producten is uitstekend tot dusverre. Of ze de einddatum halen valt nog te bezien (22-04-2025). Wat wellicht beter zou kunnen: de verzendkosten pas toevoegen als de bestelling als zodanig is geplaatst en niet al tijdens het bestelproces toevoegen. Wekt verwarring. Ik dacht dat ik voor >50 euro had besteld, maar daar bleken dus de verzendkosten in te zitten. Ik bestel dan liever iets meer en spaar me de verzendkosten ;-). Verder zouden de marktplaatsen op de site vermeld kunnen worden, zover ze er zijn.
31 October 2024
Mady
Venray
Van al mijn bestellingen nog nooit een slechte kwaliteit ervaren.
30 October 2024
zie boven
12 October 2024
André
Den Haag
Al veel besteld bij deze nutsandmore. Heerlijk ongezouten noten ,en amandelmeel.zijn heerlijk .en fijne groot of klein verpakking op maat. Gerookte amandelen,die bestel ik klein . De zak is in een keer leeg .ZO LEKKER.
9 October 2024
Ida Bergshoeff
Meerkerk
Erg fijne overzichtelijke webshop en snel geleverd.
27 September 2024
Arno
Deest
Duidelijk en uitgebreide product-omschrijvingen.
21 September 2024
Leidschendam
Jammer maar ik kan niet inloggen krijg ook geen bericht terug
20 September 2024
Corrie
Meerkerk
Goeie service, goede producten.
18 September 2024
Jan Heine Blaauw
Heerenveen
Op een overzichtelijke website vind je uitgebreide keuze noten, zaden, chocolade etc! Echt fijn!! Tevens snelle verzending!
9 September 2024
Els