Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste klanten benoemen snelle levering en betrouwbare kwaliteit. Ook wordt vriendelijk personeel en zorgvuldige verpakking genoemd. De algehele ervaring is erg positief en bestellingen verlopen consistent. Klanten geven aan terug te keren vanwege de betrouwbare service.
Ik heb een aantal keren een bestelling geplaatst, deze wordt altijd keurig op tijd bezorgd, netjes en goed verpakt, en het zijn top producten! Ben uitermate tevreden en inmiddels een vaste klant!
9 August 2024
Cora
Westzaan
Helemaal goed
24 July 2024
mirjam
Lathum
Prettig om bij jullie te bestellen en wordt ook snel bezorgd aan huis.
11 July 2024
Corrie
Meerkerk
Goed, versturen kan sneller
5 July 2024
Jan Heine Blaauw
Heerenveen
Altijd blij als de bestelling binnen is. Ik geniet van het uitpakken en van de heerlijke smaak van noten, gedroogd fruit, havermout enz.
4 July 2024
J.
St.
Heel fijn om op deze site te bestellen. Handig je kan portie groote zelf aanpassen. En lekker amandelmeel.
17 June 2024
Ida Bergshoeff
Meerkerk
zie boven
26 September 2020
JH Scholten
Eindhoven
Een geschenk met wijn van 5’99 + 3 doosjes nootjes van samen niet meer dan 10 euro. Thuis bezorgd voor 28,99 . Dat is nog eens handel voor dat bedrijf ... Een karig doosje
Beveelt niet aan
20 September 2020
J.A. De Groot
Exmorra
Mooi overzichtelijke webshop. Voor mij als patissier erg belangrijk dat de kwaliteit erg goed is, en dat is zeker wel het geval! Mooi luchtdicht verpakt wat ervoor zorgt dat ze niet muf en zacht worden tijdens het bewaren.
17 September 2020
Gijsbert
Ameide
Bestellen ging makkelijk via de site en het ws snel geleverd. Leuke pakketjes.
7 September 2020
loretta Benit
Eemnes
Bestelling gedaan en op een ander adres afgeleverd. Prima service, dik tevreden
27 August 2020
Wanda Hes
Haarlem
Met grote vreugde heb ik een pakket vanaf mijn vakantie adres naar een jarige vriendin gestuurd. Het zag er erg leuk uit op de site, feestelijk ingepakt en wel! Leuk kaartje met persoonlijke tekst er bij, enig! Helaas was het cadeau niet ingepakt en zat de kaart er ook niet bij.. mijn halve tekst stond op het bedrijfskaartje geschreven.. de andere helft (waaronder wie de afzender was) stonden er niet op. De inhoud is leuk! Maar bestelde het specifiek omdat het een feestelijke bezorging zou moeten zijn
20 August 2020
Rianne
Haarlem
In eerste instantie hoorde ik niks over aflevering pakket. Men dacht dat er miet betaald was. Fout werd toegegeven. Pakket bezorging werd in orde gemaakt. Toen ik aangaf dat het nu wel te laat kwam als cadeau werd nog kaartje en extra nootjes toegevoegd. Wel jammer dat het daarna nog 2 dagen duurde voor pakket werd geleverd
8 August 2020
Pae
Breda
De levering ging snel. De noten zijn heel lekker. Ik ga zeker meer bestellen
27 July 2020
Gerard
Heerlen
Nog nooit problemen gehad met bestellingen. Altijd op de juiste dag geleverd.
25 June 2020
Wim
Zoetermeer
De levering was 2 dagen te vroeg helaas.Maar voor de rest was het prima met leuk kaartje erbij
15 June 2020
Goede service en kwaliteit is perfect
11 June 2020
Aart De jong
Lexmond
recent voor de eerste keer besteld en wat later geleverd dan beloofd, echter niet de 'schuld' van NutsAndMore denk ik zo.. goed/degelijk verpakt in stevige hersluitbare zakken.. ik ga hier zeker vaker bestellen.. echt objectief beoordelen kan pas na een paar keer bestellen denk ik :) misschien dat het nog wel een 10 gaan worden !
10 June 2020
Diana Driessen
Heeswijk-Dinther
Diverse producten, leuke verrassing voor een persoon, veel mogelijkheden, snelle levering, klantvriendelijkheid
Beveelt niet aan
28 May 2020
Kirsten
Marken
leuk om op te sturen als bedankje
28 May 2020
Nynke Wever
Den Helder
Mijn schoonouders waren verrast en erg blij met hun kado. Geweldig gedaan bedankt.
20 May 2020
Denise
Zutphen
Snel reactie en verzending! Persoonlijke aandacht. Mooi ingepakt. En de nootjes waren super vers. Dank!
18 May 2020
Anna
Den haag
De kwaliteit van de producten is goed en de verpakking is handig. De levering was prima geleverd.
15 May 2020
Annelies
Meedhuizen
Leuke site! Super geholpen. Ik was vergeten de tekst aan te geven voor het kaartje. Werd meteen even gebeld. Super vriendelijk! Aanrader!
11 May 2020
Nienke