Goede kwaliteit en afwerking

Mooie gordijnstof en netjes afgewerkt.

Heel tevreden

Goed geholpen bij bepalen van de afmetingen van het stof. Het stof zelf is prachtig.

• betrouwbaarheid goed

Precies wat ik besteld had

De kleur en kwaliteit kwamen precies overeen met wat er online aangeboden werd, top. Ik heb eerst een gordijn voor 1 kamer gedaan om te testen maar ik ga nu de rest ook bestellen bij Okika, volgens mij zegt dat eigenlijk het meest :) Het was een verrassing om extra stof aan te treffen in de doos, misschien dat dat als een voetnoot op het instructie papiertje zou kunnen staan om verwarring te voorkomen.

Prima!!!

Goede service en website.

• betrouwbaarheid goed

Prachtige stoffen en goede service

Wij hebben zowel een behangwand als gordijn besteld voor de babykamer. Met beide super tevreden, alles perfect op maat en prachtige stoffen. Behang zeer mooie kwaliteit (vogels) en gordijn met kraanvogel ook prachtig, met dimmer eronder perfect. Duidelijke meetinstructie en communicatie omtrent levering. Wij zouden zo weer bij Okika bestellen.

• betrouwbaarheid goed

Prachtig gordijn met fijne service

We hebben lang gezocht naar mooie gordijnstof voor de kamer van onze peuter. Toen vonden we de wereldkaarten-met-dieren stof toevallig op jullie website. Fijn dat er hele duidelijke meetinstucties worden gegeven. Zo is het bestellen wat minder spannend. En super dat er steeds duidelijke mails komen met de status van de bestelling. Het gordijn kwam op de afgesproken dag en ziet er prachtig uit. Heel blij mee! Een volgende keer bestellen we weer bij jullie en raden jullie shop van harte aan.

• betrouwbaarheid goed

Tevreden, maar had iets zwaardere kwaliteit verwacht

Prachtige prints. De levering duurde bij ons erg lang, maar hier werd wel netjes over geïnformeerd. Dat was prettig, want dan wist je waar je aan toe was. Wat ik wel merk is dat de vulling in de plooien, het verstevigende materiaal wat binnen in de stof zit, erg dun is waardoor de gordijnen moeilijker naar links en naar rechts schuiven. Bij onze vorige gordijnen was dit veel zwaarder/steviger. Ook vind ik de stof erg dun. Nu geeft dat in ons geval niet, omdat wij een verduisterend rolgordijn erachter hebben, maar als je dat niet hebt, schijnen ze wel door. Verder is het naaiwerk mooi en netjes. Best tevreden dus, maar had de kwaliteit iets zwaarder verwacht op basis van de website.

• afspraken nakomen matig
  • betrouwbaarheid goed

Prachtige gordijnen en goede service!

Wij hebben hier nu voor de 2e keer (en 2e kindje) gordijnen besteld. We zijn er weer heel erg blij mee. Heel fijn dat de stalen nu groter zijn zodat je nog beter kunt kiezen. Ook zijn de meetinstructies handig en duidelijk. De gordijnen waren binnen 2 weken geleverd, zeer netjes verpakt (niet met teveel materiaal ook belangrijk)en zagen er keurig uit. De stof is heel mooi. We hadden nu de kraanvogel stof, echt een goede prijs/kwaliteit verhouding. De keuze in stoffen is groot en het is net even wat anders. Wij zijn helemaal tevreden en ik raad het iedereen aan :)

Topservice

Wat een Klantservice ! Ik kan deze webshop heel erg aanbevelen, zeer vriendelijke dienstverlening zelfs tot in België ! Annemie

• betrouwbaarheid goed

Super mooie overgordijnen, afgewerkt tot in de perfectie!

great

very happy with the 3 curtains ordered-great materials and well-made! thank you

Fijn contact, goed meegedacht, mooie gordijnen, goede prijs

Fijn contact, goed meegedacht, mooie gordijnen, goede prijs

• betrouwbaarheid goed

Mooi, origineel en goed idee met recycling!

Ik ben erg tevreden. Dus nu ook voor mijn dochter gordijnen besteld. Ik laat mij verrassen😄

Super service, mooie gordijnen

De gordijnen zijn erg mooi, passen precies. Heel vriendelijke service.

• afspraken nakomen N.v.t.
  • betrouwbaarheid goed

Hoge kwaliteit in zowel contact als product

Een professionele organisatie. Goed advies, prachtige gordijnen en een prima prijs kwaliteit. Ook wordt aan het milieu gedacht, middels een retoursysteem van De aangevraagde stalen!

Snel, vakkundig en servicegericht

zeer goed

Bestellen bij Okika was heel gemakkelijk, de verschillende stalen waren erg handig bij het beslissen en alles is snel en professioneel afgehandeld. Wij zouden hier zeker meer bestellen.

Prachtig mooi, super makkelijk!

De wollen gordijnen zijn prachtig, passen precies! Makkelijke site, duidelijk en ik vind het ook goed dat je de stalen weer gratis kunt retourneren. Aanrader!

Geweldige gordijnen

Vooraf had ik een aantal stalen opgevraagd en van daaruit een keuze gemaakt. Stalen kwamen overeen met de afbeeldingen op de website. Mijn bestelling is correct en netjes afgehandeld. Prettige communicatie via e-mail en telefoon

Mooie gordijnen, super service

Wat een keuze in stoffen, zo fijn om dan eerst de stalen te kunnen bekijken. (en tof dat ze weer hergebruikt worden!) De instructies voor het opmeten waren duidelijk waardoor ik langer bezig was met kiezen dan met opmeten. Verder waren de gordijnen erg snel klaar en netjes afgeleverd. En als bonus het verrassingseffect dat je ineens een mail hebt dat de gordijnen opgestuurd waren.

Snel en netjes!

Gordijnen kwamen snel en waren netjes gemaakt! Ook fijn dat ik van te voren staaltjes kon proberen!

Goede service bij contact en mooie gordijnen

Goed geholpen bij telefonisch contact, er wordt goed meegedacht. Enige puntje waardoor het geen 5 sterren zijn is dat de dimmer (halfverduisterende stof) blauwig is van kleur, wat ik wat minder mooi vind bij de witte gordijnen.

Mooie kwaliteitsvolle kindergordijnen

snelle hulp met bestellen, vlotte levering en kwaliteitsvolle afwerking

Prachtige gordijnen waar we erg van genieten.

Snelle service, okika doet wat ze belooft, er zijn prachtige gordijnen geleverd die mooi vallen en de stof is heel mooi, zeker met de dubbele plooi, wij zijn zeer gelukkige klanten; bedankt okika! Een volgende keer bestellen we hier zeker weer!

Origineel Kwaliteit (ge)Ïntereseerd Klantgericht Aardig

Okika geeft om haar klanten. Eerst had ik vragen over kleurenstalen, vervolgens over het opmeten en daarna over de bezorging. Geen vraag was te veel; ik ben altijd met vriendelijkheid, geduld en duidelijke uitleg geholpen. Ik heb bij veel online bedrijven gekeken voor een vouwgordijn. Een mooi gordijn is best een investering dus je wilt graag met een gerust hart een bestelling doen. Op maat gemaakte producten kun je namelijk niet retourneren. Gelukkig had ik een vraag over de kosten van het bestellen van kleurstalen. Ik kreeg razendsnel een vriendelijk antwoord. Samen met een verzorgde website was dat de reden dat ik dit bedrijf vertrouwde. En gelukkig bevestigde de kleurstaal dat ik hier inderdaad mijn gordijn wilde bestellen. Mooie stof en kleur en verzorgd toegestuurd, precies wat ik zocht. Okika geeft ook om het mileu en daar kan ik mij goed in vinden. Ik vind het terugsturen van de kleurstalen een goed idee. De bezorging van mijn gordijn liep anders dan verwacht (waarschijnlijk door de afmeting van het vouwgordijn) en Esther heeft mij ontzettend goed geholpen. Na meerdere malen contact te hebben gehad is het uiteindelijk allemaal goed gekomen en hangt het prachtige okergele vouwgordijn in mijn woonkamer. (De meerdere contactmomenten lagen overigens niet aan Okika maar DHL had waarschijnlijk een stressmomentje.) Ik ben ontzettend blij met mijn gordijnen! Het was zorgvuldig ingepakt (in plastic, in een doos) met het bevestigingsmateriaal apart verpakt. Wellicht een punt van verbetering: misschien kan er bij DHL geïnformeerd worden voor welk type pakket het bezorgmoment niet kan worden aangepast door de ontvanger. Ik schrijf altijd alleen reviews over en voor bedrijven als ik echt heel erg tevreden ben. Dank voor de goede service!

Het Korhoen 31

8251MH Dronten

Over OKIKA

OKIKA is een webshop waar je in 5 stappen een origineel gordijn of vouwgordijn kunt ontwerpen. Het gordijn wordt gemaakt door een team met 50 jaar ervaring op het gebied van confectie. Dit resulteert in kwaliteit. De persoon achter OKIKA, Esther Wassenaar, is altijd op zoek naar de mooiste stoffen voor mensen die graag een beetje buiten de randjes kleuren, en die houden van originaliteit. Verder begrijpen wij dat het bestellen van gordijnen, vouwgordijnen of behang makkelijk moet gaan. Met onze service ontzorgen we jou. Bestel gratis stalen en bekijk thuis de stoffen en kwaliteiten.