Filters

10

SUPER!!

Product doet wat belooft. Prima service met jongens die met je meedenken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede verf, goede service en goede prijs.

In het voorjaar van 2022 had ik enkele vragen over de verf van Climate Coating. Ik belde en kreeg Stefan aan de lijn. Na een korte melding van wat ik wilde , bood hij aan om op korte termijn langs te komen en ter plekke mij te adviseren. Enkele dagen later was hij er. Het advies was duidelijk en ook over de prijs waren we het snel eens. Dus uitstekend. De verf is makkelijk te verwerken. Omdat ik natuurlijk erg benieuwd was of deze verf echt een positief resultaat zou geven op het energie-gebruik van ons huis moest ik even geduld hebben, Maar het klopt helemaal. Bij echt warm weer liep de temperatuur veel langzamer op dan de jaren daarvoor. Ook het energie-gebruik van de verwarming was zeer duidelijk veel minder. De investering is zijn geld duidelijk meer dan waard. Trouwens, de service hield niet op na levering en betaling van de verf. Op het einde van het schilderwerk bleek ik enkele liters tekort te komen. Een telefoontje en dezelfde dag werd dit te kort, zonder nota op gestuurd. Erg netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige verf! Geld meer dan waard

De keuken en het toilet waren mijn koudste gedeelte van het huis met een hoge luchtvochtigheid (75% op bepaalde momenten). Dit zorgde ervoor dat het klam aanvoelde. Een dag na het verven is de luchtvochtigheid al gedaald tot 55%. Ook de warmte blijft langer hangen. Kortom, de ruimtes zijn nu behaaglijk om er te zijn en ben benieuwd naar het resultaat als de uitgeharde verf volledig effectief wordt, na zo een dertig dagen. Momenteel zijn het toilet zo een 1,5-2 graden warmer per vertrek. Echt bijzondere verf. Makkelijk te verwerken, goede dikte. Over een maand ga ik de hal en de woonkamer doen. Dit smaakt naar meer, vooral met deze energieprijzen

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoge kwaliteit verf met akoestische demping

In een grote hoge kamer met veel galm 3 lagen aangebracht met een echt merkbaar resultaat; vermindering van de galm Goed product

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne verf. Dank en ook voor de uitleg.

Wij wonen sinds 2 jaar in vissershuisje van 1910, 1920. Isoleren zoals de overheid wil is geen doen voor ons. Heel fijn dat we iets kunnen doen met u verf. We hebben nu de keukenmuur buiten mooi donkergrijs. Heel mooi geworden en goed te doen voor onszelf. Elke x gaan we nu iets doen zowel binnen als buiten. Zodat ook hier iets beter gaat in dit ijskoude huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het werkt echt!!!

Hallo Stefan... het is al even geleden dat we contact hebben gehad en dat ik langs kwam om extra verf te halen... Ik zou nog steeds een recensie voor jullie schrijven. Nou daar komt ie: Vanaf het moment dat wij de ClimateCoating hebben aangebracht in de huiskamer, op het plafond en op de muren is de vochtigheidsgraad flink gedaald, naar nu minder dan 50% (was meer dan 80%). Het voelt daardoor al een stuk minder koud aan in de huiskamer. Als je een hand op één van de muren legt in de huiskamer en tegelijkertijd één hand op een muur in de hal (die niet is geverfd met ClimateCoating), dan voel je het verschil in temperatuur. We hebben het zelfs nagemeten met een laser thermometer: het verschil is minimaal 3° C. Dat vinden wij aanzienlijk. Vervolgens hebben we de buitenmuur van de slaapkamer ook van ClimateCoating voorzien, maar een binnenmuur niet. Zelfs deze buitenmuur is nu 3° C. warmer dan een onbehandelde binnenmuur. Natuurlijk kun je nog veel meer doen om je huis te isoleren, maar ClimateCoating raden wij vanaf nu aan iedereen aan!!! Vriendelijke groet Bernard en Mieke Bult Leimuiden

 • Aanbevelen? Ja
8

Het was even wennen maar we zijn nu erg tevreden

Wij zijn met name blij met de goede service van Climate Coating. Na de eerste muur waren wij namelijk niet zo tevreden: na 3 lagen zagen we nog steeds de banen van de roller op de muur. Hierna hebben we bij ons thuis extra uitleg (en verf!) gehad, hebben we nog 3 muren gedaan en nu ben ik erg tevreden. Ik denk ook verschil te merken in de warmte van de kamer. De verf zit er nu 3 maanden op en de muur voelt warm en droog aan, beter dan daarvoor. Uiteindelijk zou ik deze verf aanraden, maar let wel op: de laagdikte van de verf moet overal gelijk zijn, dus goed gelijkmatig schilderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eenvoudig en snel aan te brengen, met een mooi resultaat

Eind 2020 voor het eerst ClimateCoating gebruik, vergde wat aandacht en geduld om de verf egaal aan te brengen. Bij donkere kleuren kan het resultaat wat vlekkerig zijn als je niet zorgvuldig werkt Recent opnieuw ClimateCoating gebruikt, dat ging nu eigenlijk net zo gemakkelijk als "normale" muur/plafond verf. De verf spatte ook veel minder, eigenlijk helemaal niet. Uit navraag bleek dat de receptuur van de verf is aangepast, zonder de thermische eigenschappen aan te wijzigen. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Einde aan koude uitstraling wand in woonkamer.

Bij de renovatie van onze woonkamer/-keuken waarbij binnen opnieuw gestuct en gesaust is, hebben wij een lange wand (8,5 m) van ons hoekhuis laten schilderen met Thermoplus verf voor binnen. We hadden een probleem met die wand, welke op het noord-oosten is gesitueerd, die wand voelde en was ook daadwerkelijk vanaf oktober t/m maart een bron van koude uitstraling.. Er bestond een verschil van ca 1 tot 1.5 gr verschil t.o.v. de tegenoverliggende muur waar de thermostaat hangt. Gevolg in die koude maanden moest de thermostaat zeker 1 meestal 1.5 gr. omhoog om ook daar behaaglijk te kunnen zitten. Na het aanbrengen van de Thermoplus, waarbij de schilder aangaf dat het zeer makkelijk te verwerken is, is het koude probleem verdwenen, De thermostaat hoeft niet te worden bijgesteld, de muur voelt absoluut warmer aan. Het is overal in de kamer behaaglijk. De thermostaat kan zelfs standaard naar een iets lager niveau Dit is wat ons betreft echt een goed product zeker een aanrader. De aanbeveling van de Vereniging Eigen Huis is zeker terecht. Ron, dank je wel voor de service en de advisering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Buitenkant muur schuur geverfd, top

In het voorjaar een lelijke buitenmuur van de schuur geschilderd. Muur goed schoongemaakt en algen groei verwijderd. Eerst primer en toen de verf , in mooie kleur grijs geverfd. Product is fijn verwerkbaar, 1 laag dekte al heel mooi , wel 2 de laag gedaan. Nu paar maanden later ziet de muur er nog prachtig uit , en wat belangrijk is GEEN algengroei te zien, opspattend vuil borstel je er zo af. Binnen voelt het beduidend minder vochtig aan. Echt heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

top product

mijn huis een red ceder gevel staat volop het zuiden om de twee jaar kon ik mijn gevel in de verf zetten .,zeven jaar geleden voor het eest Climate Coating gebruikt nu twee weken geleden voor de tweede keer geschilderd met Climate Coating even schoonmaken licht schuren en schilderen maar echt een TOP Product . op mijn gevel komt geen andere verf meer .

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne muurverf, die zeer goed presteert tegenover andere merken

Het mooiste van deze producten zijn de eigenschappen welke erbij komen kijken, dit toegelicht aan mensen maakt ze zeer enthousiast, Dit merken wij ook de exterieur muurverf. Hopelijk nog vele woningen te gaan met deze producten, wij zijn er zeer content mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig, vriendelijk en enorm service gericht

Ik kreeg goed advies over het gebruik van het product en de service daarna was perfect. Altijd snelle en correcte levering. Voor mij een top bedrijf met top producten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en mooie produkten

De gevels van ons huis bestaat voor 50% uit stucwerk en 50% uit houten delen. Voor beide soorten is verf gebruikt van ClimateCoating. Er is vanuit ClimateCoating deskundig en goed advies gegeven aan de schilders. Het resultaat is prachtig ook na een jaar. Wij zijn zeer tevreden over de gebruikte producten en begeleiding van ClimateCoating.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vakkundig en behulpzaam, mooi product en fijne mensen om mee te werken.

4 Jaar geleden waren wij op zoek naar verf voor de gevels van ons huis. Wonend aan zee moest deze sterk en zout- en zandbestendig zijn, en weinig vuil opnemen. Via Internet kwamen wij terecht bij Climate Coating (CC), Henk van Leeuwen. CC claimde naast bovenstaande eisen ook dat aanbrengen hiervan de stookkosten zouden verminderen. In overleg met onze schilder besloten dat wij kopse buitengevels met CC zouden behandelen. Omdat de bestaande verf op oliebasis was, moest de gevel wel, op advies van Henk, vooraf goed behandeld worden. De ervaring van onze schilder bij het opbrengen: Fantastische verf, heel fijn verwerkbaar. 2 Jaar later hebben wij zelf de 2 'lange kanten' van het huis geschilderd. En met dezelfde ervaring als onze schilder. Wat een fijne verf om mee te schilderen. Winter 2020/2021 begonnen met de binnenmuren en plafonds. Uiteraard met CC. Best een flinke klus, maar prima te doen met deze fijne verf. Wat is er uitgekomen van de claims? 1). Na 4 jaar (respectievelijk 2 jaar) is er aan de buitenkant nog geen sprake van vervuiling, afbladdering etc. Dat was historisch gezien met andere verven wel het geval. Dus de claims 'sterk, zoute en zand bestendig en weinig vuil opnemend' zijn helemaal waargemaakt. Met als bijkomstig, maar niet onbelangrijk voordeel dat de coating heel makkelijk te verwerken is. 2. Energiebesparing - Wij ervoeren binnenshuis dat de 'koude' kopse gevel aanmerkelijk minder koud aanvoelde. En daarmee ook geen koude-straling geeft naar de zitplekken. Dit werd nog aangenamer toen de binnenverf aangebracht werd. Deze verf voelt 'fluweelachtig' en aangenaam aan wanneer je daar met je handen aan komt. Omdat wij gelijktijdig ook van het gas af door aanschaf van een warmtepomp. Het is daarom lastig om de besparing in procenten te berekenen. Maar aangenamer en een lager energieverbruik overtuigt ons dat Climate Coating daar aan bijdraagt. Dank ook aan Henk voor al zijn goede en uitgebreide persoonlijke adviezen!! Super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Pro-aktief en klantvriendelijk

Dhr. Karstens was zeer behulpzaam bij vragen en problemen, reageerde snel op berichten en dacht mee over oplossingen. Wij hebben gemerkt dat wij een veel hoger verbruik hadden dan het aangegeven gemiddelde van 1 liter per 6m2. Het is goed hier bij het bestellen rekening te houden. Ik ben hoopvol op de warmtewerende werking van climate coating op onze bakstenen zijmuur welke op het zuiden ligt. Bij goed resultaat gaan we ook de muren van de aanbouw verven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top product én professionele, kundige én vriendelijke hulp

Na inlezen op de website belde ik op om wat specifieke informatie over Thermo-active voor het dak van ons chalet, dat in de zomer erg warm wordt. Ik werd direct heel prettig en vakkundig te woord gestaan en het was helder wat ik nodig had. Direct maar besteld; volgende dag geleverd en na een 'klusje' om het aan te brengen op ons dak, gelijk al heel tevreden met het resultaat. Het maakt echt verschil; we houden het een paar graden koeler en dat is de investering helemaal waard!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en snelle levering!

Product besteld, de volgende dag al in huis. Ik had problemen met bestellen vis de site, maar medewerker heeft mijn perfect geholpen. in 1 woord TOPPIE!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende produkten, doen wat ze beloven!

Uitstekende produkten, doen wat ze beloven!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gedegen advies. Mooi produkt om mee te werken

Veel twijfels in voorbereiding. Latex of dit produkt. Deze verf werkt super. 1e keer opbrengen vraagt veel verf. Nat in nat werken. 2e laag na 24 uur direct dekkend en fractie tov hoeveelheud 1e x in gebruik. Tov latex groot verschil. Cilmate lijkt meer levend en latex mat en stenen dichtgeschilderd Wij hebben gekozen voor ral 9003 signaalwit met contrast on0021 van flexa. Dit is antraciet obv zwart en diep bruin passend bij onze nieuwe dakpannen. Prima service. Makkelijk te komen tot sparren. Snelle levering van de verf. Vaak de dag na de bestelling al geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne muurverf om mee te werken, mijn muren voelen inderdaad minder koud aan

Inmiddels een groot deel van mijn woning met Climate Controle muurverf geschilderd en ik denk er over om het ook voor de buitenmuren te gaan gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gedegen vakkennis

Een heel huis wit verven is een nieuwe ervaring voor me en de info over verfsoorten zijn legio. Veel marktonderzoek vericht en youtube info gezien. Een buitenkant vraagt echt meer dan even wat latex. Rekening houdend met ligging tov de zon en meeste regen goede verf grkozen. Primer vooraf nodig omdat muren jaar eerder earen geimpregneerd. Snel en goed advies en vooral meedenkers om de klus goed te doen. Super tevreden dus

 • Aanbevelen? Ja
10

Top produkt

Ik heb vorig jaar een koude muur in de woonkamer geschilderd met Thermoshield. En inderdaad geen schimmel meer en muur voelt nog steeds warmer aan dan de andere muren. En ik merkte in het stook seizoen dat de woonkamer eerder opgewarmd is en dat de CV minder aan hoeft te slaan, voelt meer behaaglijk in huis aan. Dus ik ben er blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top product en goede service

Mijn ervaring met Climate Coating is perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

energie rekening omlaag

We hebben ons kantoorpand in Suriname voorzien van climate coating, zowel het dak als de buitenwanden. we zijn van 4 airco's terug naar 1 a 2 airco's om een constante aangename werkklimaat te houden . voor meer info neem contact op met Buro CITE. wij zorgen ook voor de producten en het aanbrengen. info@burocite.nl

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd