Filters

10

Mooi product, top service

Wij zijn sinds 2010 eigenaar van Huize De Rechthoek (1879) in Twello. Het huis heeft van oorsprong gestucte muren. Wij hebben het saus- en schilderwerk in 2013 voor het laatst laten doen. Het sauswerk was inmiddels sterk vervuild en vertoonde scheurvorming. Dit jaar was het dus tijd voor een nieuwe ronde. Via de schilder werd ik geattendeerd op TS. Ik had er wel eens over gelezen, maar wist eigenlijk niet wat het was. Het blijkt een heel mooi product. Ik ben maar een leek, maar ik stel vast dat het huis een soort elastische, waterafstotende laag heeft gekregen. Waar vuil eerder werd aangetrokken, wordt het nu juist afgestoten. En scheuren lijken door de elastische werking onmogelijk. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat TS in augustus 2020 is aangebracht. Ik kan dus niet inschatten hoe het er over een paar jaar uitziet. Over eventuele energetische verbetering kan ik nog niks zeggen. Dat kan pas na verloop van jaren. Maar vertrouwen in het product heb ik. Dat wordt mede ingegeven door de zeer vriendelijke en servicegerichte werkwijze van TS. Met Stefan Karsten van TS had ik een heel korte lijn. Ik kon bellen en appen als ik vragen had. Ook kwam Stefan twee keer langs om te kijken of het allemaal naar wens verliep. Dat vind ik uitzonderlijk en heel prettig. Top service dus! Wellicht geef ik over een jaar of vijf een volgende update. Ik zal het in de agenda zetten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige verf!

Wij zijn al enkele jaren bezig om onze Finse woning in de Thermoshield te zetten; elk jaar een gevel. Intussen zijn 3 gevels klaar. De gevels blijven “schoon” en er is veel minder houtrot. Ook de kleur van de verf blijft fris!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen

Uitstekendgeholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Top advies en service!

Scherpe focus op de klant en zijn/ haar wensen. Persoonlijke levering van 2 emmers omdat leverancier in de buurt een grotere bestelling moest afleveren. Grote klasse!

 • Aanbevelen? Ja
10

prettige verf die meteen gebruiksklaar is

kamer, hal en keuken geverfd. Fijn dat de verf gebruiksklaar is. Ik heb in totaal 3 weekeinden geverfd en kon gewoon dezelfde roller en kwast gebruiken. Anders heb je dat er harde stukjes in komen maar dat was nu niet. Wel spat de verf met rollen maar dat is makkelijk weer van je huid af te wassen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies en meedenken

Na een mail over de mogelijkheden kwam er een goed advies en men bleef meedenken over oplossingen. Ook verhelderende foto's werden gestuurd. Na levering, op tijd en volgens afspraak, bleek dat de gevraagde kleur zeer goed te vergelijken was met het eerder gebruikte. Verf is goed te verwerken. Voelt soms wel wat elastisch aan als er enigszins gedroogd is. Maak wel de verfspullen meteen schoon. Verf droogt sneller dan normale muurverf.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettig te verwerken.

Is gemakkelijk aan te brengen. Zowel met kwast als roller. Spat alleen bij het rollen.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima product voldoet aan mijn verwachting

Goede service en snelle levering (zondag besteld dinsdag om 12.00 geleverd.) Goede verwerkbaarheid en mooi resultaat. product heeft een lange stand tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn product, zeer goede service

Wij hadden de ThermoShield Exterieur - 12,5 liter en de ThermoShield Exterieur - 12,5 liter besteld Deze werden heel snel geleverd. De producten waren fijn en zuinig in gebruik en smeerden goed uit. Onze muur is weer helemaal opgeknapt en alles maakt de belofte van de site van Thermoshield waar. Ook hebben wij zeer goed advies gehad en hulp voor een ander product en kregen wij een dag later al een pakketje bezorgd. We zouden hier zeker nog eens bestellen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Webshop duidelijk en snelle bezorging

De zin hierboven zegt het al

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgerichte service voor een redelijke prijs

Geweldige service, snelle levering, makkelijk verwerkbaar product tegen redelijke prijs. Alleen de kwaliteit kan ik natuurlijk pas later beoordelen, maar het gevoel is goed!

 • Aanbevelen? Ja
8

Sneller als beloofd

De emmer werd sneller geleverd als beloofd op de website. Tijdens het aanbrengen spettert het net zo erg als andere producten, daarin geen verschil. Het dekt wel goed in 1 keer terwijl het verbruik per vierkante meter meevalt. Dit komt mede doordat er al een laag muurverf op de muren zit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een fantastisch product!

Soms lees je product-reviews die wel heel positief en denk je "ja ja, is dit allemaal wel echt?". En ja, dat kan ik bij Thermoshield direct beamen! Wij hebben een woning gemaakt met kalk-zand-steen muren, wat inhoudt dat ze enorm veel vocht opnemen. Via onze buren kwamen wij bij Thermoshield uit. Na ingelezen te hebben (dampopen verf was voor ons essentieel) en Ron gebeld te hebben (super vriendelijk, denkt mee, geeft advies en is nog gezellig ook ;)), hebben wij verf en primer besteld. Primer is heel makkelijk met een spuit onder druk aan te brengen en de verf met een roller. Bij ons dekte het niet na 1 laag, maar dat kwam, ondanks de primer, helaas door de zuigende muren (rendement was daardoor helaas ook wat lager). 2e laag dekt daarna prima en zorgt ook meteen voor een egale uitstraling. Tip; als je toch aan het verven bent, breng dan een spatlaag aan in een donkere kleur. Scheelt veel vuil. Tip 2; als je echt wil weten hoe goed dit product is, gooi dan de emmer nadat hij leeg is niet weg. Zodra het restant verf opdroogt, kan je deze als een masker uit de emmer trekken. Hiermee zie je meteen hoe elastisch het is en wat voor structuur de verf heeft. Wij hebben nu alleen de buitenmuren behandeld maar gaan Thermoshield ook binnen gebruiken zodra de verbouwing zover is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering

Vandaag besteld in de middag ophalen

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele aanpak

Ik had 1 kleine emmer interieur en 1 grote emmer exterieur besteld. Kreeg per ongeluk 2 kleine emmers interieur. Na een mailtje gevolgd door telefonische excuses van het bedrijf, kreeg ik de dag erop alsnog de grote emmer. Wat ik met de andere kleien emmer moest doen? Die mocht ik houden. Ben erg benieuwd naar de effecten van de verf, maar de reviews beloven in ieder geval al veel goeds!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!!

Snelle levering en super verf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Ziet er goed uit, maakt belofte waar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Dekt prima mooi glad resultaat

Verf dekt mooi. Na 1 keer schilderen is de muur een half graad koeler dan niet behandelde oppervlakte. Verf is wel wat dik maar spat niet erg. In blad van eigen huis werd gesproken van spattende muurverf. Mijn ervaring is dat het minder spat dan de muurverf zonder isolatie eigenschap. Aanbrengen vergt wel wat meer kracht met de roller dan originele muurverf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meest klantgerichte bedrijf van Nederland

Heel fijn contact gehad met Ron, waarbij uitgebreid advies is verstrekt over welk type verf en primer gebruikt zou moeten worden voor mijn toepassing. Als klap op de vuurpijl een geheel gratis monster van verf op kleur en geadviseerde primer toegestuurd gekregen. Dit is werkelijk ongekend, en heb dit nog nooit meegemaakt. Het product moet nog worden getest, maar ik zal iedereen hiervan op de hoogte houden Vandaar deze recensie, want deze mensen verdienen het dubbel en dwars!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima product in ik kreeg 'next day delivery' die ik niet verwacht heb

Thermoshield vitaal. Ik voel het verschil in de kamers nu al.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed.

Op de website liep ik even vast bij het bestellen. Ik heb gebeld en daarna was het me duidelijk. De koerier kwam laat en we zaten wel een beetje in spanning of de verf op tijd zou komen. Maar daar heeft ThermoShield geen invloed op.

 • Aanbevelen? Ja
6

foute kleur

Twee emmers besteld, blijkt de kleur niet goed. Waarschijnlijk een niet goed functionerende mengmachine. Gelukkig heb ik een goede schilder in de stad die kon bijmengen tot de juiste kleur. Verder prima latex en op tijd bezorgd.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Gelukkig heeft de schilder het kunnen herstellen anders hadden wij het uiteraard opgelost. Een technische storing van de machine komt niet zo vaak voor maar wordt ook niet uitgesloten. Gelukkig dat de verwerking en de eigenschappen van ThermoShield dan weer het een en ander goed maakt!

10

Ontzettend goede verf

Afgaand op voorgaande reviews mij voorbereid op spattende verf. Maar met een vachtroller is er weinig van spatten te merken. Daarnaast ontdekt, dat als je per ongeluk knoeit op een vensterbank je dit er prima met een doek en beetje warm water afkrijgt de verf dekt goed, streeploos en doet waarvoor we het hebben gekocht. Namelijk de echo in huis verminderen. Voor ons geen andere verf meer in huis dan Thermoshield.

 • Aanbevelen? Ja
10

De verf werd snel geleverd.

De verf was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Toezegging gekregen dat het probleem opgelost wordt door een ander produkt.

Het bedrijf is wezen kijken. Doordat er plaatselijk wat water op het dak blijft staan blijkt de verf onder invloed van zonlicht af te bladderen. Ik moet het dak schoonmaken en het bedrijf komt komende week verf brengen die wel tegen water kan. Heel netjes opgelost. Oude recensie: Zomer 2017 topshield gekocht voor het bitumen dak en toegepast. Bijna 3 jaar later is het op het halve dak afgebladderd en op de andere helft bijna niet meer zichtbaar. Moest destijds heel lang wachten op levering met weinig communicatie.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Naar aanleiding van de beoordeling hebben wij op 30 april jl. een inspectie in Zoetermeer verricht. De afbladdering wordt veroorzaakt door een niet aflopend dak waardoor er permanent een waterbelasting is. ThermoShield TopShield is alleen geschikt voor daken waarop geen stilstaand water blijft staan. In overleg met de bewoner wordt gezocht naar een passende coating welke hier beter voor geschikt is.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd