Laden reviews...
162 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen consequent snelle levering, scherpe prijzen en vriendelijke klantenservice. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en betrouwbare verzending. Veel reacties noemen goede communicatie en verzorgde verpakking. Over het algemeen is de winkelervaring positief met snelle service en betrouwbare levering.
een verkeerd artikel was gestuurd. ik besloot het om zelf om te gaan ruilen. Zover geen probleem, behalve dat het voor mij een opgave is [openbaar vervoer]. Het goede artikel was voorradig. Omruilen ging probleemloos. ik had een soort van tegemoetkoming verwacht. In woord vooral [excuses], of een kleinigheidje...... Heel moe, warm en beetje teleurgesteld weer naar huis.
26 June 2026
Janneke
Amsterdam zuidoost
Mijn pakket was niet geleverd door postnl. Kreeg netjes een nieuwe gestuurd. Heel fijn deze goede service!
19 June 2026
Genoeg zo!!
15 June 2026
A
Leiden
Top ! Altijd snel in huis.
11 June 2026
dagmar
den helder
Veel goede producten en snel levering
10 June 2026
Florence
Wauthier-Braine
Tevreden snelle levering
5 June 2026
Bianca Jacobs
Bunde Limburg
Altijd goede snelle correcte levering.
4 June 2026
Marleen
Arnhem
Communicatie en levering in orde.
30 May 2026
Eddy
LIEVEGEM
Een uitstekende dienstverlening. Als je iets besteld de dag erna is het al geleverd.. Top.
29 May 2026
Ingrid dekuysscher
Mechelsesteenweg 543 bus 1.01. 2830 blaasveld
Prima shop kom er al jaren.
22 May 2026
Mario
Home
Snelle en goede levering.
20 May 2026
Hele fijne ervaring
16 May 2026
Rachel Mul
Breda
Zeer snelle levering, perfect advies en door het sparen van pinten veel voordeliger
15 May 2026
Wim
Amsterdam
vlug, profesioneel
11 May 2026
T.F. Albu
Eindhoven
In terms of attention (an incredibly carefully packaged order, for example), we feel really seen as customers. A shout out to Sue and her team. Thanks. We will definitely come back!!!
11 May 2026
Gideon
Nijmegen
Makkelijk te vinden en snel in huis
2 May 2026
Excellent communication
24 April 2026
Panagiotis Goulis
's-Gravenhage, Den Haag
Snelle en net verpakte levering.
22 April 2026
Karin
Zevenbergen
Altijd goed
20 April 2026
Marleen
Arnhem
Duidelijke website. Waarop duidelijk gecommuniceerd wordt. Laten je bijvoorbeeld niet heel lang wachten wanneer iets even niet leverbaar is. Terwijl je wel al betaald hebt. Waar je als trouwe klant nog serieus wordt genomen en waar men laat merken dat ze blij met je te zijn. Dus geen nietszeggende spaarprogramma's die helemaal nergens over gaan.
20 April 2026
Bert van Vuren
Culemborg
18 April 2026
Camilla
Midwolda
Door de Vitamin Advice Shop werd VOOR verzending dat de uiterste datum verstreken was. Ik kreeg een uitgebreide uitleg over de vertraging en een door de Shop vers besteld product met uiterste datum in 2028. Wat een service! Bedankt
9 April 2026
AMW