altijd goed advies

heldere uitleg en goed advies zonder op te dringen

gewoon goed

gewoon goed

Uitstekend advies

Al jaren kom ik bij dit bedrijf waar ik advies en ondersteuning krijg. Professioneel en accuraat personeel. Op de fiets kom ik er makkelijk. Online bestellen was verbazend snel. Ik haalde het pakketje bij een servicepunt vlakbij op.

Uitstekend en heel vriendelijk geholpen.

Heel blij dat bij de Vitamin Shop mijn Alqvimia producten leverbaar zijn. Dat was even zoeken nadat mijn speciale winkel ging sluiten. Ontzettend aardig en vriendelijk geholpen. Dank jullie wel.

altijd vriendelijk en goed advies

Meerdere keren hier om advies gevraagd en gekregen. Snel en vriendelijk.

Berengoed

Goed en snel geleverd

Vraag

Wat is de reden dat mijn vrouw, ziekte alzheimer, maar 400 gram is aangekomen met het product proteïne chocolade plus? Huidig gebruik 2 x 1,5 lepel ( lepel bijgeleverd) per dag. Ik hoor graag, daar ik er meer van had verwacht.

Bestelling ging goed en vlot.

Ben tevreden.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd!

top

snel en correct mijn supplementen in huis

Een Super!!!! groot assortiment voedingssuplementen., vitamines, etc.

Deze Winkel heeft een ongelofelijk groot assortiment voedingssupplementen, vitamines, etc. Ik zou denken de groorste van Nederland. Als je na verloop van verschillende bestelingen een groot bedrag hebt gespendeerd krijg je zomaar een cheque van maar liefs € 25 toegestuurd in je brievenbus. Heel erg welbedankt ! hiervoor aan vitaminadviceshop ! Je vindt hier de allerbest merken. Topwinkel, echt waar !

Snelle levering, goede prijs

Ik zocht mijn favoriete geur van Alqvimia op Google, kwam op deze site met goede reviews en besteld. Snelle levering en concurrerende prijs.

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

uitstekend verzorgd

Snelle levering en top product !!

Snelle levering en Alquivimia, Queen of Egypt oil, top product !!

Geweldige Medewerkers!

Goed, al al 7 jaren goed.

Snelle levering. Grote assortiment.

Mooi op tijd

Kwam mooi en netjes op tijd aan en was goed verpakt

Altijd prima afhandeling

Verzending met een vleugje warmte

Vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar

Had een foute bestelling gedaan. Via email geregeld en alsnog keurig een telefoontje. Ben zeer goed te woord gestaan en spullen waren binnen 2 dagen binnen. Top winkel bestel hier al vaker

Duidelijk

Goed advies, bij telefonisch contact .

Altijd goed!

We hebben al jaren goede ervaringen met de vitamine advice shop. Zowel met zeer proffesioneel advies als met snelle verzending en levering van bestellingen.

Zeer tevreden.

Ik ben altijd zeer tevreden over de service van Vitamin Advice Shop. Snelle levering, keurig verpakt. En precies wat ik besteld heb. TOP.

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam