Laden reviews...
158 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen consequent snelle levering, scherpe prijzen en vriendelijke klantenservice. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en betrouwbare verzending. Veel reacties noemen goede communicatie en verzorgde verpakking. Over het algemeen is de winkelervaring positief met snelle service en betrouwbare levering.
In terms of attention (an incredibly carefully packaged order, for example), we feel really seen as customers. A shout out to Sue and her team. Thanks. We will definitely come back!!!
11 May 2026
Gideon
Nijmegen
Makkelijk te vinden en snel in huis
2 May 2026
Excellent communication
24 April 2026
Panagiotis Goulis
's-Gravenhage, Den Haag
Snelle en net verpakte levering.
22 April 2026
Karin
Zevenbergen
Altijd goed
20 April 2026
Marleen
Arnhem
Duidelijke website. Waarop duidelijk gecommuniceerd wordt. Laten je bijvoorbeeld niet heel lang wachten wanneer iets even niet leverbaar is. Terwijl je wel al betaald hebt. Waar je als trouwe klant nog serieus wordt genomen en waar men laat merken dat ze blij met je te zijn. Dus geen nietszeggende spaarprogramma's die helemaal nergens over gaan.
20 April 2026
Bert van Vuren
Culemborg
18 April 2026
Camilla
Midwolda
Door de Vitamin Advice Shop werd VOOR verzending dat de uiterste datum verstreken was. Ik kreeg een uitgebreide uitleg over de vertraging en een door de Shop vers besteld product met uiterste datum in 2028. Wat een service! Bedankt
9 April 2026
AMW
Best
prima levering & producten, en in passende doos verpakt.
3 April 2026
Daan
Utrecht
Ik heb een uitstekende ervaring met vitamin advice shop. Ik kreeg mijn kortings bon niet ingevuld en kon het niet verrekeren . Na een telefoon met hun , hebben ze mij gerust gesteld en zeiden dat ze de korting gaan terug betalen. En inderdaad Ik kreeg mijn korting correct terug betaald. Dus ik voel mij eerlijk en correct behandeld. En ga zeker de volgende keer mijn bestelling bij hun terug doen. Hartelijk dank ervoor. Groetjes Ingrid de kuysscher
1 April 2026
Ingrid
Blaasveld. België
Prima. Ik miste alleen op de site de vermelding van de voorraad of levertijd.
26 March 2026
Joyce
Tesselaar
Myriam Van Nieuwerburgh
Gent
snel zonder fouten en prima op tijd geleverd
jfam
waalre
Goede produkten en snel levering
Florence
Wauthier-Braine
Altijd hele snelle levering, goede prijzen, uitstekend advies. Zelfs toen we een tijdje in Spanje verbleven konden spullen worden opgestuurd. 100% aan te raden!
19 March 2026
JD
Zwolle
De levering was snel en goed verpakt!
19 March 2026
Klaske
Leusden
Fijn bedrijf dat altijd vlot en correct levert. Ik ben al langere tijd een tevreden klant.
18 March 2026
Marjolein
Amersfoort
16 March 2026
Leopold Peeters
Itegem
Nu twee of drie keer besteld. Snelle service. Snelle en effectieve communicatie als iets niet leverbaar is. En ik was verrast over de kadobon op de post...... blijkbaar spaar je ook een tegoed, dat wist ik niet. Bedankt tot nu toe!
16 March 2026
Elsbeth
Urk
Ik heb altijd een heel goed ervaring met jullie winkel
12 March 2026
Phillis
Terporten-Kariuki
Goede kwaliteit producten voor een goede prijs, en snel en veilig aangekomen.
12 March 2026
José De Groot
Almelo
Mooie producten, snelle leveringen, duidelijke service.
9 March 2026
Sivah Kalloe