uitstekend verzorgd

Snelle levering en top product !!

Snelle levering en Alquivimia, Queen of Egypt oil, top product !!

Geweldige Medewerkers!

Goed, al al 7 jaren goed.

Snelle levering. Grote assortiment.

Mooi op tijd

Kwam mooi en netjes op tijd aan en was goed verpakt

Altijd prima afhandeling

Verzending met een vleugje warmte

Vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar

Had een foute bestelling gedaan. Via email geregeld en alsnog keurig een telefoontje. Ben zeer goed te woord gestaan en spullen waren binnen 2 dagen binnen. Top winkel bestel hier al vaker

Duidelijk

Goed advies, bij telefonisch contact .

Altijd goed!

We hebben al jaren goede ervaringen met de vitamine advice shop. Zowel met zeer proffesioneel advies als met snelle verzending en levering van bestellingen.

Zeer tevreden.

Ik ben altijd zeer tevreden over de service van Vitamin Advice Shop. Snelle levering, keurig verpakt. En precies wat ik besteld heb. TOP.

Fijne webwinkel

Bestelling was niet op voorraad. Telefonisch contact door eigenaar dat iets langer ging duren. Twee dagen later afgeleverd.

TOP team & snelle levering!!!

Vlotte levering.

Snel en de juiste producten!

Redelijk tevreden

De bestelling is goed verlopen. Het bezorgen wat minder, ik heb 6 dagen moeten wachten op bestelling, eerst zou het maandag 28 april bezorgd worden toen werd het dinsdag 29 april en uiteindelijk werd hij woensdag 30 april bezorgd, doosje was in de brievenbus gedrukt en er bijna niet uit de krijgen, pakje was eigenlijk te groot voor onze brievenbus, ook geen mail ontvangen dat pakje bezorgd was.

Niet geleverd

Na week nog geen Bonusan Glucosamine Plus 200 stuks geleverd.

Mijn bestelling was er snel

Omdat ik keurig op tijd mijn bestelling heb ontvangen , vond ik het een prima firma

De vitamines zijn snel geleverd. Goed verpakt en op tijd

Het extraatje deed het hem

Snel, correct en een extraatje, verrassend fijn

Prima webshop

Ik kende de webshop niet maar deze had het artikel voor een scherpe prijs. Had product snel binnen. Zou ze dus zeker aanbevelen

Goede producten

Mijn bestelling vond ik snel in mijn bestelgeschiedenis, ik herhaalde deze, mijn bestelling werd goed ingepakt, snel verstuurd en kwam goed aan. Kortom, ik ben tevreden!

Super snel

Netjus geleverd volgende dag al

Ik ben zeer content over deze webshop . Goed verzorgd en netjes op tijd bezorgt.

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam