Laden reviews...
164 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen consequent snelle levering, scherpe prijzen en vriendelijke klantenservice. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en betrouwbare verzending. Veel reacties noemen goede communicatie en verzorgde verpakking. Over het algemeen is de winkelervaring positief met snelle service en betrouwbare levering.
Always fast delivery, easy to find what I want and not too expensive!
Beveelt niet aan
19 September 2021
P.E.
Amsterdam
Super goed, snelle levering en duidelij k e website
19 September 2021
Aangename e- shopping ervaring
14 September 2021
Hella Steurbaut
Gent
Ook een fijne webshop die dezelfde prijzen hanteert als anderen maar dan zonder verzendkosten. Mooi toch!
11 September 2021
Bert
Heerhugowaard
Hartelijk dank
11 September 2021
Elianne Claassen
Marknesse
Ik heb geen opmerkingen wat het verzonden product betreft. Ik vermoed ook dat Vitamin Advice Shop de verzending correct heeft uitgevoerd. De ervaringen met postnl daarentegen zijn desastreus. Enkele dagen na de bestelling kreg ik een bericht dat het pakje op 17/08 zou worden geleverd. Daarna werd het 18/08, weer daarna werd het 19/08 en uiteindelijk werd het 20/08 omstreeks de middag. Uiteindelijk heb ik 4 dagen zitten wachten op het pakje. Misschien een raad aan Vitamin Advice Shop: dringend veranderen van pakjesdienst!
Beveelt niet aan
Eerde
Alles klopte
Paul
Weesp
Ik bestelde op de site de healthy trinity van Natren. Deze moet koud vervoerd worden. Na telefoontje toch besloten het op te halen in de winkel. Geweldig dat ze dit hier verkopen, ze zijn een van de weinigen en dit is de beste probiotica die er is. Ik kom zeker terug!
31 August 2021
Judith
Diemen
makkelijk, snel en goed product
31 August 2021
judit bouman
GRONINGEN
Helemaal tevreden!
29 August 2021
MFB Naus
Nederweert
I have been ordering on the website od Vitamin Advice shop since before the Covid crisis ad the service has always been fast and reliant. The telephone advice is also spot on!
27 August 2021
ellen
Amsterdam
Makkelijk bestellen en vaak de volgende dag in huis.
27 August 2021
Mary
Utrecht
Snel verzonden goed verpakt. En de goedkoopste.
26 August 2021
Stf
Hengelo
Deskundig advies.
26 August 2021
Camilla
Midwolda
Klantvriendelijk en super snelle levering.
Arend Jan
Amsterdam
Mijn bestelling was er snel
Olga
De Rijp
Dit bedrijf weet absoluut wat klant vriendelijkheid is. Wij bestelde 2 dezelfde produkten. 1 was er op voorraad. Er werd opgebeld met de vraag of de levering spoedig nodig was of dat men nog 1 dag kon wachten met verzending, want dan was het 2e potje ook binnen.
Hannie
Zoeterwoude
Ik vind het prettig om advies te krijgen wanneer mij niet 100% duidelijk is welk product het meest geschikt voor mij is. Deze shop doet zijn naam dus duidelijk eer aan.
Peter
Duivendrecht
Levering snel en volledig. Ofhetop langere termijn goed werkt tegen erger worden van artrose van de hand valt te bezien.Maar ik heb goede hoop.
Gerrit
Venlo
Goed, stevig verpakt en het tijdstip van de levering was zoals beloofd.
Susanne
Helmond
Gewoon goed! Snel geleverd!
21 August 2021
Bianca Bandsma
Friesland
I am very happy with the product, thank you very much
20 August 2021
yang Liu