Hel tevreden

Ben altijd heel tevreden, zeker voor jullie kennis en info maar ook de snelle bezorging.

Super en snelle levering

‘S avonds besteld en de volgende dag al Binnen. Top!

Voor het eerst hier mijn vitamines besteld. Snel geleverd.

Vrij snel geleverd

tevreden

de bestelling liet enige tijd op zich wachten door vertraging bij post, maar gelukkig bij navraag bij klantenservice snelle en adequate reactie ontvangen.

Zeer vriendelijk, obv vertrouwen, echt een reden om terug te komen

Heel mooi samen een oplossing gevonden voor de vertragingen bij de post; prettig, helder, persoonlijk en obv vertrouwen.

Alles goed

Website, betalen en pakket allemaal prima.

Top service!

Erg aardige mens!

Tevreden klant

Ruim aanbod en vriendelijke service. Door bezorgdrukte wel langer dan verwacht op bestelling moeten wachten.

Toppie

Snelle service,in 1 woord geweldig

Snelle levering en prettig klantcontact.

Na bestelling bleek een product niet direct leverbaar. Werd vriendelijk gebeld voor overleg en ontving het bestelde keurig netjes een aantal dagen later. Top!

Goede website

Goede en duidelijke website en goede producten tegen gunstige prijs .

Altijd goed

en zeer toepasselijk, deskundig en vooral FIJN!

Nette verpakking en snelle levering daarnaast ook nog een handige gebruiksvriendelijke website

super

Ik krijgde bestelling altijd correct binnen

Goede vitamines en mooie verpakking die door de brievenbus kan

Fijne klandizie

Duidelijke informatie bij telefonisch contact Klantvriendelijkheid prima Breed assortiment van vitamines

Snelle levering en goed verpakt

Kwaliteit, betrouwbaar en snel, perfecte service

Ik heb inmiddels al meerdere malen supplementen bij de Vitamin Advise Shop besteld en ben nooit teleurgesteld. De laatste keer had ik 3x30 tabletten van het een of ander besteld, ik had in alle haast over die van 90 heen gekeken en werd gebeld dat de potten van 30 waren uitverkocht maar dat die van 90 nog wel beschikbaar was. Ik gaf aan dat ik dat een prima voorstel vond. In de doos met potten zat de € 7,- die ik daardoor teveel had betaald. Een voorbeeld van eerlijkheid die ik enorm waardeer. Samen met de kwaliteit en de snelheid waarmee de bestelling wordt afgehandeld reden des temeer om Vitamin Advice Shop ook anderen aan te bevelen.

Ik heb al een beoordeling gedaab

Zie mijn beoordeling. Dit is dubbel

Goede levering en snel

Goede informatie

mooi op tijd

Zeer gunstige prijs

Super accurate service!

altijd goeie ervaring met de vitamine advice shop!

Hele goede ervaring

Snel geleverd. Ik werd gebeld doordat 1 supplement geen capsules maar alleen in tabletten bleken te zijn. Dat vond ik heel fijn , dat je op de hoogte wordt gesteld voordat iets wat je besteld hebt anders is, inplaats van gewoon niks zeggen en leveren.Echt heel netjes!

Goede service en correcte levering!!

Hier is de klant koning!!

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam