Helemaal tevreden

Het product is snel bezorgd.

Mooie kwaliteitsproducten en top service

Een eerste kennismaking en meteen raak. Alles dat ik nodig had kon ik via de website bestellen. De artikelen werden keurig en op tijd bezorgd. Minpuntje vind ik de plastic vulling in de doos. Zou deze met papier kunnen worden vervangen? Dan krijgen jullie de volgende keer 5 ⭐️

Snelle levering voor een scherpe prijs!

Bestellen ging zeer gemakkelijk. Meerdere betaalmogelijkheden. Daarnaast een snelle levering tegen een scherpe prijs voor het benodigde product. Top!

Snelle bezorging!

Snelle bezorging en duidelijk.

Snelle levering, en hoop ook op een goed resultaat tijdens mijn behandelingen voor prostaatkanker.

Snelle en probleemloze levering

Snelle en duidelijke service!

Snelle terugkoppeling en goede informatie over verzending

zeer tevreden

zeer tevreden.

Snel het bestelde in huis

Na bestelling heb ik snel het bestelde ontvangen. Door Track and Trace kon ik precies zien waar mijn pakje was en wanneer het zou worden bezorgd

Vlotte afhandeling van bestelling

Heel fijn, zeker zo voor kerst!

Snelle reactie bij vragen. Bedankt Sue!

Super snelle levering. Correct product.

Super snelle levering. Correct product.

Prima bedrijf

Product snel geleverd. Vriendelijk personeel, wat je goed te woord staat

Vriendelijk, vakkundig en snel!

Al sinds een jaar of 10 ben ik klant bij hen, eerst in de winkel en sinds mijn verhuizing bestel ik online. Zowel in de (prachtige) winkel als online tref ik een zeer klantvriendelijk hardwerkend team. Altijd vriendelijk behulpzaam en vooral vakkundig. Chapeau Sue en medewerkers!!

betrouwbaar

Goede prijs voor mijn product.

Niets ontvangen

Ik wacht al meer dan een week op mijn bestelling. Ik heb heiemaal niets ontvangen en ook geen bericht. Alleen een beoordeling verzoek. Hier is ie dan! Hoe kan ik iets beoordelen als ik geen producten ontvangen heb?

Uitstekend!

Heel behulpzaam en vriendelijk!

Uitstekende behulpzaamheid en advies

Ik werd op een uiterst vriendelijke, kundige manier geholpen en men nam alle tijd om het voor mij passende product te vinden.

Super snelle levering

Ik kan iedereen de store aanbevelen

Niets op aan te merken

zeer goed

bijzondere winkel, hoog gekwalificeerd personeel en waardevol en deskundig advies, ook budgetvriendelijke middelen zijn van hoge kwaliteit. Gratis snelle verzending vanuit hun webshop. Dit is een kwaliteitswinkel .

ik heb Nanny care baby melk besteld. Ik heb binnen een dag gekregen. Dankt jullie wel!

Keurig volgende dag mijn vitamientjes in huis

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam