Beter kan niet

De bestelling is altijd super snel verstuurd. Ik werd ook altijd goed geholpen door Sue .

snel, goed en goedkoop

snel bezorgd, juiste producten en de beste prijs

Goedkoopste optie

Goedkoopste optie en snel bezorgd!

Snel en netjes

Ik bestel mijn babyvoeding en word snel en netjes geleverd

Uitstekend!

Alles snel binnen, precies zoals besteld.

Prima antwoord gekregen op mijn vragen.

Goed telefonisch contact gehad met de firma en perfect geholpen. Ook via de mail was de ervaring prettig.

Snel binnen, goede prijs!

Artikel aanzienlijk goedkoper dan elders. Dag na bestelling in de bus

Zeer tevreden.

Besteld en snelle levering.bedankt.

Goede prijs snel verzenden

Helemaal tevreden

Goede kwaliteit en super snelle levering

Goede kwaliteit en super snelle levering!

Uitstekende kwaliteit!

zeer snelle levering

bestelling correct uitgevoerd en geleverd

Snel. Goed. Duidelijk

Snel goed duidelijk

Echt goed

Goede levering Goed en snel antwoord op mijn vragen En dan ook nog eens een goed product Cijfer 9,8

Zeer snelle en accurate levering van het bestelde.

Snelle en correcte levering en geen bezorgkosten .

Prima bedrijf ,snelle levering zonder bezorgkosten. Ga zeker nog een keer bestellen.

Snelle aflevering van bestelling

Prima en betrouwbaar

Prima.

Snelle levering. Betrouwbaar.

vlot en geen gedoe

Simpel bestellen, snelle levering, geen overdadig mailverkeer.

betrouwbaar, vriendelijk en klantgericht

Ondanks dat ik tijdens het bestellen op de site geen leverdatum heb gezien, er stond ook niet bij binnen hoeveel dagen geleverd zou worden, kwam het best snel, binnen 2-3 dagen. Toen ik belde om te vragen wanneer de levering kwam, er werd mij uitgelegd vriendelijk, dat ze het bij een andere leverancier moesten bestellen. Daarnaast hielp de klantenservice medewerkster ook bij het kiezen van mijn volgende product. Deskundig en geduldig ging ze voor mij meteen op zoek. Terwijl ik al maandenlang op zoek was naar het beste product als een naald in een hooiberg, zij pikte het meteen uit. Ik ben erg tevreden.

Great knowledge and varied supply

I buy online and in the shop in Amsterdam. They have a very fair point saving system and are always able to answer your questions

Snelle levering en goede telefonische voorlichting

Snelle levering van het product en goede telefonische voorlichting over de werking over wat je kunt verwachten

Relatief goedkoop en snel!

Op zondag aantal producten besteld, op dinsdag in huis. Snelle levering dus, zeer blij mee. Bovendien door de korting op een aantal producten is Vitamin Advice Shop goedkoper dan andere Vitamin winkels. Met andere woorden; een aanrader!

Prima alles goed

Snel en goed!