Alles snel en correct bezorgd

In andere winkels niet in voorraad maar bij jullie wel zodat ik het binnen 2 dagen thuis had.

Product in goede staat bezorgd en de werking is reeds na 3 dagen voelbaar in mijn lichaam. Super product.

goed, snel, duidelijk

De website is helder, de zoekfunctie prima, de levering snel.

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt

Prima website, goede aanbiedingen en product zorgvuldig verpakt

Uitmuntend

Snelle levering en uiterst vriendelijk bij eventuele vragen.

Heel correct en snel

Goede service en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de Vitamin Advice Shop. Snelle verwerking van de bestelling. Volgende dag al ontvangen. Keurig verpakt.

ik heb de bestelling geplaatst en de volgende dag was het binnen , goede service en ik doe nog zeker weer een bestelling

Toen bleek dat mijn bestelling niet snel geleverd kon worden, ontving ik direct een berichtje met 3 opties waaruit ik kon kiezen. Netjes geregeld.

Super tevreden

Mijn bestellingen worden altijd keurig afgehandeld en geleverd. Nog nooit problemen gehad.

Super 1e ervaring

Fijn bedrijf. Solgar vitamines besteld, keurig geleverd en netjes verzorgd. Zeer zeker aan te bevelen!

prima verzorgt en bezorgd

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakket.

Scherpe prijzen, snelle levering

Goede producten voor een zeer scherpe prijs en de volgende dag al geleverd, top!

Top service!

Ze reageren heel snel, bestelling ontvang je vlot. Zal zeker opnieuw een bestelling plaatsen.

Goed is goed genoeg

Dat wat besteld is werd prompt geleverd

Ik heb de bestelling niet ontvangen..

Helaas is mijn bestelling nog niet bezorgd... Wanneer kan ik deze verwachten? Vriendelijke groeten, Gertjan Vromans

Buitengewoon goed produkt en snelle volledige levering!

Ben super tevreden!

Duidelijke Afhandeling, goede producten, snelle Levering. Ben zeer tevreden

perfect

used since many years, alwyas perfect

TOP!

snelle levering & goed verpakt :-)

Snel en alles correct behandeld.

Een goede service.

Heel adequaat en klantvriendelijk!

Heel prettig geholpen door Sue.

Goede service en goed bereikbaar.

Hele fijne service. En heel goed bereikbaar voor hulp. Aanrader!!

Goede en snelle service!

Zie hier boven.