Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken snelle levering, betrouwbare onderdelen en behulpzame ondersteuning. De service reageert snel en houdt klanten goed geïnformeerd. Verschillende reviews noemen de beschikbaarheid van onderdelen en de nauwkeurigheid van de productomschrijvingen. Al met al zijn de ervaringen positief met nadruk op vertrouwen en terugkerende klanten.
Goed geholpen. Vlotte verzending.
2 May 2022
Silvia
Amersfoort
Na wat zoeken naar onderdelen voor mij duson v11 kwam ik op deze webshop 2 opties tegen. Beiden zouden zelfs voorradig zijn, wat tegenwoordig best bijzonder is. Ik heb er 1 uitgekozen en besteld. Alles is vervolgens snel afgehandeld en geleverd. De onderdelen waren erg netjes verpakt. Ik ben erg tevreden en kan weer stofzuigen.
27 April 2022
Michel
Apeldoorn
Bardzo dobra firma,szybka dostawa i produkt zgodny z opisem polecam jak najbardziej,bede napewno czesciej korzystal.Dziekuje.
20 April 2022
Aleksander
Kelmis
Gewoon goed en correct
11 April 2022
Maurice
Geleen
Zoals belooft op hun site was de dyson body op voorraad en de volgende dag geleverd. Top service!
8 April 2022
Omer
Den Haag
Hoewel de materie ingewikkeld is voor een leek met weinig knutselervaring toch geholpen met enkele specifieke onderdelen voor mijn stofzuiger, die niet meer "origineel" te vinden waren. Dit stimuleert reparatie en hergebruik elektr. app.
5 April 2022
Arnold
Eelde
Top bedrijf, snel, eerlijk en deskundig
4 April 2022
Ronald Sanberg
Haarlem
Goed bedrijf. Snel en alles correct. Professioneel en leuke prijs.
4 April 2022
Cisca
Drachten
Aan te bevelen
22 March 2022
Wouter Naessens
Zoersel
De schakelaar van mijn Dyson V11 was kapot. Op internet heb ik de onderdelwinkelonline gevonden en na wat op en neer gemaild te hebben heb ik de Dyson opgestuurd. Binnen 4 dagen was de Dyson weer terug en werkt weer perfect.
17 March 2022
Mark
Reek
Had het huisnummer verkeerd ingevuld en gevraagd of dit aangepast kon worden. Hele snelle reactie en vriendelijk contact met klantemservice en de volgende dag al in huis. Dank je wel!
17 March 2022
S.
Amsterdam
overzichtelijke website 2e handse dyson stofzuigerslang gekocht. goede prijs/kwaliteit verhouding. super degelijke verpakking. een dag erna al in huis. ik ben een zeer tevreden klant .
14 March 2022
Jolanda
‘s-Hertogenbosch
Kreeg naar sturen van foto per whatsapp snel advies en ook afhandeling was transparant en vlot geregeld! Dank u!
10 March 2022
Pieter
Montefortino , Italie
Voldeed aan mijn verwachtingen. Zachte doorzichtige Dyson borstel voor mijn stofzuiger. Bij Dyson niet aan te komen maar bij Onderdelenwinkelonline gelukkig wel. Ze hebben heel veel onderdelen voor kruimeldief en stofzuiger van Dyson.
8 March 2022
Janine
Amsterdam
Overzichtelijke website, de onderdelen die wij nodig hebben zijn ook betaalbaar en worden snel geleverd. Ga zo door!
2 March 2022
Peter
Heerhugowaard
Ruime keuze en zeer snelle aflevering
1 March 2022
Riena
Kapelle
Goede producten ontvangen. Snel geleverd.
28 February 2022
Michelle van der Loo
Musselkanaal
Probleemloos, snel, gemakkelijk.
28 February 2022
No
Brussel
Parketborstel besteld en keurig 1 dag later bezorgd.
15 February 2022
Piet
Groningen
Dyson onderdeel gezocht en hier gevonden. Zelfs bij Dyson zelf niet op voorraad!
7 February 2022
Annette
Zutphen
Assortiment duidelijke omschreven waardoor juiste keuze kunnen maken voor de stofzuiger onderdelen. Spreekt mij ook aan dat ik gebruikte (zo goed als nieuwe) onderdelen kon bestellen tegen goedkopere prijs!
7 February 2022
Ron
Marum
keurig geleverd, snoertje jammer genoeg niet in enveloppe geleverd, maar in een doosje. Was het goede snoertje, dus tevreden.
1 February 2022
Dikke pluim
31 January 2022
Mike
Etten-Leur
Snelle en correcte levering. Heel veel verschillende onderdelen voor de Dyson v 11 beschikbaar
31 January 2022
vanessa