Laden reviews...
3.099 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, hoogwaardige sieraden en keurige verpakking. De service wordt als betrouwbaar ervaren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en een vlotte bestelervaring. Over het algemeen is de feedback positief en keren klanten terug voor toekomstige aankopen.
Super blij met mijn armband gepersonaliseerd. De verzending was snel, genoeg keuze ook! Blij mee.
Marianne
Hoogeveen
Ik heb al een paar keer besteld bij finaste. Mooie sierraden en leuk geprijsd. Beter kan ik niet kijken maar kan het toch niet laten…
Tamara
Roelofarendsveen
Mooie spullen, van goede kwaliteit. Snelle levering en fijne service!! Ben aangestoken door mijn dochter, want het is ook nog leuk betaalbaar. Door steeds een kortings bon mee te sturen, moeten we ons inhouden, om dan niet weer iets nieuws uit te zoeken. Wij blijven komen.
Inez
Breda
Hele leuke set gekregen Armand met ketting Alleen jammer dat bij de ketting de letter en hartje telkens op zijn kop hangen Dus ben hele dagen aan t draaien met de ketting helaas
Marcella
Prinsenbeek
Ik wou wat nieuwe juwelen die nog ontbraken in mijn collectie. Ik heb voor een goede prijs, de dingen gevonden die ik wou van goede kwaliteit.
Stacey
Londerzeel
Snelle levering en een hele mooie armband
Ilona Stoker-Almekinders
Breskens
Hele mooie ketting, en een goede prijskwaliteit verhouding!
Dominique
Utrecht
Zeer klantvriendelijk en goed bereikbaar. Foute levering werd kosteloos opgelost.
Esther
Assen
Ben er heel blij mee. Het is super
Gerti
Heeswijk-Dinther
Zo blij met de ketting De vingerafdruk van mijn moeder Waardevolle mooie herinnering Echt een aanrader
Regina
Purmerend
Cadeau voor vriendin die het mega mooi vond
Mirella Riddersma
Drachten
Goede kwaliteit sieraden voor elke outfi, snelle levering. En ook nog betaalbaar!
Nana
sittard
Heel tevreden van Juweeltjes En topsnelle verzending! Ik bestel Zeker nog nog nog
Natalie
Lint
Al een tijdje koop ik oorbellen en armbandjes bij Finaste. Altijd goede kwaliteit, je kunt ze hele dagen dragen zonder problemen. Ook heb ik een ketting met eigen initialen, mooie gegraveerde kwaliteit. Als er iets is, dan is het contact met de klantenservice ook heel prettig, ze reageren snel en nemen je serieus. Kortom; een fijn bedrijf waar ik zeker nog vele aankopen zal doen!
Marjolijn van Tergouw-Stoffels
Gorinchem
Heel snel in huis, en het uitpakken was als een cadeautje!
Meike
Roden
Een makkelijke site met veel keuzes! Je kan snel bestellen en het wordt ook mooi ingepakt! En snel binnen!
Jara
Leiderdorp
Er was een klein foutje maar dat was al snel weer geregeld.
Amy Wolff
Lienden
Heel veel leuke sieraden om uit te kiezen. Goede prijs ook, en hele snelle levering. Helemaal top!
Hannah
Nuenen
Ik heb 2 paar oorbellen besteld van stainless steel omdat ik zeer vlug een allergische reactie heb. Zodra ze geleverd werden, heb ik er aangedaan. Ze zijn zeer mooi en tot nu toe niks reactie, wat ik anders al dadelijk heb. Zeker ga ik er nog bestellen, maar er is zoveel keuze ...
Nancy Grosemans
Hasselt
Mooie en leuke producten! Goeie prijs/kwaliteit!
Eveline Tanis
Soest
Hele mooi sieraden makkelijk te vinden overzichtelijk en super snelle service
Nellie
Zwaag
Het pakketje kwam snel binnen en het paste gewoon door de brievenbus. Elke sieraad was netjes ingepakt en het is allemaal stainless steel. Ik ben heel blij met de aankoop die ik heb gekocht.
Jet
Zevenaar
Ik heb de hoops in de kleur goud gekocht en ze waren echt geweldig: ze verkleuren niet ,zijn de perfecte maat, dus niet te groot en. Niet te klein, ze zijn ook nog is niet duur en hele goede kwaliteit. Kortom echt top het is echt een aanrader dus als je twijfelt zeker kopen!!!!!!
Noa
Graafdijk oost 33A
Ik heb meerdere bestellingen bij jullie geplaatst en ben zeer tevreden.
Joke
Enschede
2 mooie , persoonlijke armbanden mogen ontvangen. Leuk verpakt in sieraden doosjes , een feestje om te openen. Prachtige armbanden , erg blij mee !!!
Jolanda
Lisse