Dat ik het snel in huis had!
Was mooier dan ik verwacht had! Heel blij mee Groetjes Brigitte
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 19.641 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, hoogwaardige sieraden en keurige verpakking. De service wordt als betrouwbaar ervaren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en een vlotte bestelervaring. Over het algemeen is de feedback positief en keren klanten terug voor toekomstige aankopen.
Was mooier dan ik verwacht had! Heel blij mee Groetjes Brigitte
Brigitte Vis
HOORN NH
Super mooie bedelketting van goede kwaliteit! En snelle levering. Was mooi en goed verpakt!
Francis
De Mortel
Mooi armbandje, met goeie kwaliteit, het was een snelle levering!
Marit
Sgravenpolder
Heel erg blij met de sieraden! Al meerdere keren wat besteld en iedere keer weer enthousiast. Zeker aan te raden!
Christa
Emmeloord
De sieraden zijn heel mooi schitterend .ik ben heel blij mee.iedereen vraagt mij waar ik gekocht heb.natuurlijk zeg ik finaste.mijn tweede bestelling heel mooie ervaring meegemaakt en snel levering en ziet precies als op de foto .mooie kwaliteit ik raad iedereen aan.heel erg bedankt finaste
Wm
Apeldoorn
snelle bezorging. Product zoals het omschreven is en het bedeltje is ook heel mooi.
Linda
Rotterdam
In een dag geleverd echt super fijn. de sieraden zijn echt heel mooi en dus zeker je geld waard. het komt heel schattig en leuk aan in een mooi verpakt doosje. Alles perfect dus!!
aimee
maskerbloemlaan 8
Snel geleverd en helemaal naar wens
Astrid Biersma
Hoofddorp
Mijn bestelling was snel geleverd en was mooi ingepakt. De sieraden zaten netjes en veilig verpakt. De kwaliteit van de sieraden is top!
Esmee
Groningen
Mooie sieraden, precies zoals op de foto!
Anne
Nieuw Vennep
Eerste keer via Finaste, bestelling snel ontvangen. En mooi ingepakt. Mooie ketting en oorbellen. Veel keus op de website, kom zeker nog eens terug!
Denise
Gouda
Alles was makkelijk te vinden op de website en veel keus. Zeer snelle levering (1-2 dagen) en oorbellen zijn precies zoals verwacht. Erg blij mee en ik ga hier dus zeker weer bestellen!
Lynn
Noordwijkerhout
Er was een goed overzicht waar je uit kon kiezen! Het winkelwagentje zag er goed uit en de verzending was snel.
Youp
Acquoy
Mooie sieraden, heel snel verzonden echt top
Mieke
Hoogeveen
Erg snel geleverd, mooie producten, goede prijs
Isa
Nederland
Leuk setje, snelle levering en goede kwaliteit
Robin
Oirsbeek
Supersnel geleverd en blij met het armbandje!.
Ellen Boumans
Heerlen
Trendy sieraden, snelle levering
Agnes
Weesp
Recent bij jullie een mooie ketting besteld die volledig past bij wat ik zocht. Een wat lompere ketting die je outfit echt afmaakt en ja hoor, ik vond hem bij jullie! Snel besteld en de dag erna al bezorgd! Ontzettend blij. De ketting snel om gedaan en wat een pareltje! Hij maakt elke outfit af. Precies wat ik zocht. <3
Eline
Oss
Erg goed
Nellie
Maarssen
Prachtig armbandje, mooi verpakt en snel verzonden!
Pascale
Den Bosch
Mooie sieraden! Het sieraden doosje is ook perfect!
Karlijn
Liempde
Mooie kwaliteit sieraden voor een fijne prijs. Snelle levering.
Sarah
Maasbracht
Ik draag al een hele tijd de sieraden van finaste. Ze zijn super mooi & blijven dat ook. Afgelopen vakantie heb ik mijn ring vergeten in het mooie Aruba! maar bij thuiskomst gelijk een nieuwe & meerdere besteld! Want ik kan niet zonder (mijn) ringen!
Joyce
Deventer
vind hem erg klein vallen en de letters zijn niet echt sierlijk en zijn er opgedrukt en niet ingegraveerd. Dus niet tevreden !
Beveelt niet aan
Roos