Klantgericht

Mooie en leuke verpakking per post Oorbellen zijn zoals op de foto Parel kwijtgeraakt na 1x dragen , er worden nieuwe gestuurd.

Sieraden zijn top.

Nadat ik 1x had besteld was ik zo tevreden dat ik gelijk voor de tweede keer heb besteld. Sieraden zijn mooi. Verkleuren niet en zijn niet te duur. Goede service.

Heel mooie juwelen, snelle bezorging!

Wat een ruime mooie keuze aan juwelen! Toen ik dan eindelijk mijn keuze had gemaakt welke ik wou voor mijn bloemenmeisje, werd alles mooi ingepakt en verzonden. Een dag later had ik mijn bestelling al! De juwelen zijn even mooi als op de foto, zelfs nog mooier! Ik ben fan en ga zeker nog bestellen!

Mooi armbandje

Snel geleverd. Mooi armbandje. Had wel gedacht dat het iets groter was. Is echt mini!

Niks op aan te merken.

Ik ben super tevreden van alles, er is niks op aan te merken! Zou het zo nog eens doen en aanbevelen aan anderen! Dankjewel hiervoor <333

Leuk!!

Goede sieraden, alleen levering is minder.

Blijft altijd mooi

Altijd goed

Mooie ringen vlot geleverd

Makkelijk en duidelijke site mooie korting en snel geleverd. Zal wel vaker iets bestellen.

Perfect!

Mijn bestelling werd na 20 minuten al verzonden, terwijl het een gegraveerd sieraad is. Hij is heel mooi en ik ben er superblij mee

superleuk!

De sieraden zijn heel mooi goud en de oorbellen zijn heel licht wat super fijn is en daardoor scheuren je oorlellen niet uit en heb je wel super leuke oorbellen in!

Ik heb 2 armbandjes gekocht met de initialen van mij en m’n vriendin en ze kwamen binnen 3 dagen binnen en ze zijn hele goeden kwaliteit

Snelle verzending en hele leuke sieraden!

Altijd tevreden met mijn bestellingen

Doen wat ze beloven

Mooie sieraden voor een betaalbare prijs en goede kwaliteit. Werd mooi verpakt en op tijd verzonden. Aanrader!!

Pareltjes van sieraden

Prachtige armbandjes en ketting morgen ontvangen. Goede kwaliteit en mooie uitstraling.

Snelle levering, mooie sieraden

Snel geleverd, netjes ingepakt. Sieraden zijn mooi, zoals op de foto's van de website.

Snelle levering, mooi verpakt en mooie sieraden

Ik ben blij met mijn aankoop. Het is betaalbaar en ziet er goed uit.

Fantastisch mooi

Ik had een mooie armband besteld voor mijn dochter d'r verjaardag. Ze maakte het doosje open en ze was er stil van. Hij was echt prachtig. De vorige was ze verloren. Deze armband kon je stellen. Dus die zal ze niet snel verliezen. Blij dat ik de site van FINASTE heb gevonden. Wij zijn er weg van

Vlotte levering , en goede kwaliteit!

Snel en mooi

We hebben een juweeltje laten maken met een vinger afdruk, zeer mooi, makkelijk up te loaden, snelle levering , en je kan op de achterzijde nog een tekstje laten bijzetten , zeer blij mee.

Heel tevreden

Kwaliteit goed Komt snel aan En een goeie prijs

Ben zeer tevreden mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie sieraden en snelle levering

Geweldig!

Betaalbare leuke sieraden. Ik ben fan.

Gewelidig!

De ketting is prachtig. Nog mooier dan de foto. Er is veel zorg besteed aan de verpakking. De levering is erg snel. Dit was mijn eerste bestelling bij Finaste Ik zou de volgende keer weer bij Finaste bestellen.

Prachtige armband ook de levering was verzorgd en op de afgesproken datum.

Een tevreden klant .

mooie sieraden

Fijne webshop met mooie sieraden, kwaliteit is prima en de prijzen ook. Leuke kortingen en de samples sale is ook fijn. top ik koop er graag.

Buskesdries 3

6673DP Andelst