Mega snel en goede kwaliteit
Bestelling was zelfde dag al verzonden en volgende dag geleverd! Kwaliteit was erg goed en netjes verpakt.
Madelief
Udenhout
Laden reviews...
3.092 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 19.682 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, hoogwaardige sieraden en keurige verpakking. De service wordt als betrouwbaar ervaren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en een vlotte bestelervaring. Over het algemeen is de feedback positief en keren klanten terug voor toekomstige aankopen.
Madelief
Udenhout
Prachtige juweeltjes, heel blij mee!
Kathleen Boel
Bornem
De bestelling was mega snel binnen en de sieraden zijn echt prachtig ik zou het zeker aanraden
Isa Hamoen
Reeuwijk
De hand chain is echt super mooi en zit heel goed!
Ezgi
Rotterdam
De sieraden zijn prachtig! De keuze is ruim. Versturen was goed en snel.
C Charmes
Amsterdam
Heel mooi sieraad, goede kwaliteit, juist pasvorm (met verstelbaar kettinkje). Ik raad dit zeker aan! Hopelijk komen er nog veel verschillende uitvoeringen aan. ♡
Náthalie
Sprang-Capelle
Alles was super
Tessa de Jong
Gorinchem
Mooi netjes en goed Verstuurd en op tijd in huis U
Jacqueline
Kaatsheuvel
Mooie stijlvolle sieraden van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
Julia
Oss
Goedemorgen Ik ben heel te vrede met de sieraden van Finaste .ze blijven mooi .
Jannie Lijzenga
BROEKSTERWALD
Ik heb al eerder sieraden besteld en weet dus dat ze echt mooi blijven! De levering is snel en de sieraden zijn mooi verpakt. 5 sterren waard dus!!
Resian
Weert
Zeer mooie sieraden voor een mooie prijs. Heb al meerdere Sinterklaas cadeautjes gekocht. Hoop ook dat jaar dat iedereen erg tevreden zal zijn. Maar met zulke mooie sieraden mag ik hier zeker vanuit gaan. Deze webshop is zeker een aanrader.!
Karin
Belfeld
Ik ben echt ontzettend tevreden met mijn sieraden van Finest! De kwaliteit is prachtig en de sieraden zien er in het echt nog mooier uit dan verwacht. Ik draag ze met heel veel plezier en krijg er ook regelmatig complimenten over. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie, stijlvolle sieraden van goede kwaliteit!
Nathalie van Rijs
Ridderkerk
Ze zijn super mooi!
B
Blauwhuis
Goede kwaliteit voor een lage prijs, maar dit wist ik al, heb al vaker besteld! :)
Kim
Middelstum
Producten snel geleverd. Twee vragen over producten snel beantwoord, en een oplossing gezocht door de klantenservice. Zal nog zeker vaker shoppen bij Finaste. Leuke prijzen! Dus zeer tevreden, en zal het bij anderen aanbevelen♡
Diana
Teuge
Zondag besteld, dinsdag al geleverd. En nog mooier dan op de foto. Dochtertje en ik dragen nu dezelfde family armband uit de sample sale, hij is zo leuk en niet een plat bedeltje, maar mooi 3d. En mijn bedelarmband is zo leuk met de hartjes. Leuk verpakt ook!
Corina H
Helmond
Snel in handen en mooie sieraden
Fransien
Ede
Enigste opmerking, charm ketting en armband zijn de schakels niet goed dicht. Materiaal voelt stevig en je kunt zelf de schakels dichtknijpen
Anika
Eindhoven
Zoals wordt beloofd op de website kwamen mijn armbandjes de volgende dag al binnen via de post! Ze zaten mooi per stuk verpakt in een doosje op maat, geen overbodige grote doos. Hierdoor paste het pakketje ook nog eens door de brievenbus en hoefde ik niet speciaal thuis te blijven. De armbandjes en oorbellen die ik besteld heb zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en draag de sierraden iedere dag met veel plezier.
1 October 2026
Esmee
Bladel
Is mijn 2de keer dat ik iets besteld heb en ben 2 keer aangenaam verrast geweest. Mooi gegraveerd trouwens en bedankt voor het leuke kadootje. 2de keer zal zeker niet de laatste keer zijn.. Toppie...
1 October 2026
Heidi
2260 Westerlo
Mooie sieraden, leuke ontwerpen
Dennie
Sc
Ik heb bij jullie vorige week de kralen ketting in het bruin gekocht, in combinatie met de statement initialen munt ketting! Ik zag deze combinatie op een foto als voorbeeld op jullie site, en ik was gelijk verkocht! Jullie hebben echt amazing items. I love it <3
Tess
Almere
Super mooie juwelen, en super snelle verzending
Maite
Zonnebeke
Altijd snel geleverd en nog nooit problemen gehad!
Fiene
Laren Noord Holland