Laden reviews...
3.136 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, hoogwaardige sieraden en keurige verpakking. De service wordt als betrouwbaar ervaren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en een vlotte bestelervaring. Over het algemeen is de feedback positief en keren klanten terug voor toekomstige aankopen.
Ik heb dit als een cadeau voor mijn vriendin gekocht omdat ze deze al heel lang wilde en ik wilde haar ook een keer verrassen met een leuk cadeautje. De ketting heeft een goede kwaliteit en mijn vriendin was er erg blij mee
Axel
Heerjansdam
Snelle verzending, goed ingepakt en mooie sieraden!
Merel
Hoeven
Blij met de snelle levering!
Manon
Steenwijk
Leuke sieraden die mooi blijven
M
Alphen aan den rijn
Snel optijd afgeleverd en ook nog eens hele mooie en leuke spullen echt helemaal toppppppiiiiiieeee!!!!
Nina Steijvers
Naarden bussem
Prachtig mooi armbandje mogen ontvangen met vingerafdruk en eigen geschreven tekst van overleden oma speciaal voor mijn dochter. Dochter was er heel blij mee!
Karin
Wanroij
Overzichtelijke site, snelle bezorging
Marja
Dordrecht
Heeel mooie ketting gekocht, heel snelle levering, goeie kwaliteit.
Julie
De Haan
Mijn bestelling werd al na een dagje bezorgd! Super mooie juwelen en prachtig verpakt! Bedankt Finaste voor deze mooie ervaring!
Aïda
Roggestraat 38 Merksem 2170
Prima prijzen, snel verzonden en erg blij mee!
Maren
Sellingen
De sieraden zijn van super goede kwaliteit ik koop altijd bij finaste als ik sieraden wil halen voor mezelf of voor vriendinnen als cadeau Aangezien ik weet dat de sieraden lang mee gaan en niet verkleuren , ook is er vaak sale en ook in hele mooie sieraden dus kan je voor een mooie prijs toch hele mooie sieraden kopen. Verder is de levering ook heel snel heb een paar dagen geleden een cadeau gekocht voor een vriendin en deze was de volgende dag al binnen super snel dus !! Ik ben helemaal fan
Sophie
Delfzijl
Twee armbanden besteld en snel ontvangen. Ze zijn echt prachtig. Ik heb al meerdere sieraden van hen en deze blijven goed! Zeer tevreden
cindy
Riethoven
Ik had last minute nog 2 bandjes + een ketting besteld in de hoop dat het zeker nog toekwam en het was perfect geleverd volgens wat er op de website wordt gemeld. Alles zat mooi verpakt in een doosje en de kwaliteit is echt super goed!
Shauni
Verbeke
Ik heb vaker gekozen voor Finaste ze hebben super leuke sieraden de kwaliteit is echt super! En de bezorgtijden zijn ook echt fantastisch ik denk dat de helft van mijn sieraden wel van dit merk komen!
Indy
Rotterdam
Ik zag een leuke ketting bij een vriendin van mij, ik vroeg waar die van was en kreeg deze site doorgestuurd. De ketting kon ik gemakkelijk vinden via de verschillende tabbladen op de site. En toen ik naar beneden swipte kwam er een bijpassende armband bij. Ook top! Dat werkt heel handig, ik heb hem ook zeker besteld. Snelle levering en mooi verpakt, helemaal top!
Maria
Jurk
Voor mij was dit mijn eerste kennismaking met uw product. Levering: snel en degelijk verpakt. De oorbellen: PRACHTIG, in uitvoering en materiaal gebruik. Dus hoopvol, want deze kennismaking is “goud “ waard.
Uschy
Winterswijk
Mooie sieraden, levering was super snel. Sieraden van goede kwaliteit!
Evi
Oude Wetering
de ketting heb ik heel snel binnengekregen, wat super fijn is & de ketting is ook heel mooi. het enige minpuntje is dat ik de ketting in een heel klein (oorbellen?) sieraden doosje ontving, het zit dus helemaal op gefrommeld. dat is niet echt top wanneer je het kado wilt geven
Evelien
Rouveen
Schattig goudkleurig kettinkje met mijn geboortesteen besteld op mijn verjaardag.. Kreeg het snel daarna binnen en draag het met plezier.
Gerry
Leiden
Snelle levering, mooie prijs - kwaliteit Ketting draait hele tijd op… misschien een foutje?
Emmy
Lierde
De ketting met de persoonlijke sterrenhemel viel in smaak als kado. Echt een aanrader!
Carolyn
Soest
Erg mooi En snel binnen ook
Samantha Koks
Delft
Vlotte aflevering. Was erg goed verpakt, mooi doosje in chique vloeipapier. Ben erg blij met mijn armband, zo mooi voor erg weinig geld.
Tiny Kooistra
Kootstertille
Snelle levering, hele mooie sieraden, mooie verpakking.
Natasja
Dongen
Snelle verzending, mooie armbandjes en goede service!
Jorinde
Zwijndrecht