Mooie kleur kralenketting.

Ketting met goede sluiting. Mooi mode item, erg blij mee.

Oorbellen zijn prachtig en super snel geleverd in een mooi doosje ! Kortom TOP ♡♡♡

Gemakkelijk te bestellen

Snelle en correcte levering

Mooi en betaalbaar!

Ik ben goed geslaagd voor de 21ste verjaardag van mijn nichtje. Hele leuke oorbellen en armbandje gekocht, mooi verpakt in een doosje. Helemaal blij!

fijne website en snelle levering

ik had de dag na het bestellen mijn bestelling binnen, super fijn

Prima product, snel geleverd

Heb een armband besteld is snel geleverd en echt heel mooi! Goede kwaliteit en kan tegen een stootje echt mega blij mee!

Heel top

Ik vind finaste echt geweldig, de sieraden die ik daar haal en supergoed en de leveringen snel. Ik had het op dinsdag besteld en woensdag was het al in huis. Ook is het een prima prijs en is het gewoon goed te betalen. Ik vind het echt een topmerk.

Geweldig, een aanrader

De kwaliteit van de sieraden is uitstekend niks om over te klagen ronduit een goed bedrijf met oog voor het beste

snel en goed

Ik heb besteld online en binnen 2 dagen was het bij mij thuis!! Heel leuk ingepakt en super goede kwaliteit :)

Zit nog steeds op mijn bestelling te wachten.

Helaas heb ik nog steeds niets ontvangen van PostNL. Vrijdag zou geleverd worden, toen zaterdag, maandag geen informatie op hun site en vandaag wordt weer beloofd om te leveren.

Goeie produceren en hele snelle levering

Eerste keer dat ik hier heb besteld en ik ben erg tevreden de levering is heel snel en de oorbellen die ik heb besteld ben ik heel blij mee en zijn echt hetzelfde als de foto

Echt helemaal top!

Bestelling was snel en netjes binnen. Sieraden zijn erg mooi en netjes. Top kwaliteit voor die prijs!

Dit is de beste prijs en dan ook nog eens de beste sieraden!

De advent kalender is zo mega leuk. Ik kon natuurlijk niet wachten met open maken, nu loop ik er dus al helemaal stralend bij!!

Erg goede kwaliteit product en erg snelle bezorging!

Het product is van uitstekende kwaliteit en werd super snel bezorgd. Daarnaast was het erg leuk ingepakt toen ik voor de cadeau-optie koos. Echt top!

ontgoocheld

Bestelling niet ontvangen, wel transportkosten betaald...

Hele mooie producten

Ik vind de verpakking al leuk en de producten erin ook heel erg!

Mooie oorbellen voor een leuke prijs

Twee paar oorbellen besteld voor een leuke prijs. Ze lagen binnen 2 dagen al in de brievenbus. Absoluut een aanrader!

super!

heel tevreden met mijn eerste aankoop! handige website, snelle verzending en prachtige juwelen. jullie zien mij snel terug! :)

Super snelle service!

Ik moest snel een kadootje hebben en dat was zo voor elkaar bij Finaste! Kreeg binnen een half uur de bevestiging dat het reeds opgestuurd was! Ik beveel het aan!

Super leuke sieraden van goede kwaliteit!

Ze hebben erg leuke sieraden en ook veel verschillende. Het is snel verzonden en ze hebben een goede service. Het is allemaal roestvrijstaal en dat vind ik ook erg fijn!

Ik kom niet wachten om het open te maken.

Het waren verrassingen. Vooral draagbaar voor de feestdagen.

Tevreden!

De sieraden zijn goed toegekomen en zien er echt heel mooi uit. Er was in het begin een foutje met de bezorger, maar de communicatie met Finaste was heel duidelijk en vriendelijk. Alles is snel opgelost en ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Goeie webshop - overzichtelijk en snelle afhandeling -prima

artikels snel uitgekozen , werden bijna onmiddellijk verzonden . Om ca 15u00 besteld en ,s anderendaags reeds om ca 11u00 reeds ontvangen .

Hele fijne sieraden die niet verkleuren en van goede kwaliteit zijn, ik ben er erg blij mee ;)

Buskesdries 3

6673DP Andelst