Laden reviews...
3.127 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, hoogwaardige sieraden en keurige verpakking. De service wordt als betrouwbaar ervaren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en een vlotte bestelervaring. Over het algemeen is de feedback positief en keren klanten terug voor toekomstige aankopen.
Super snel verzonden, armbandjes zoals weergegeven. 3 weken om gehad op vakantie, met zwemmen en zonnebrandcreme ed en zien er nog uit als nieuw, niets mee gebeurd.
Michelle
Arnhem
Leuke sieraden voor een vriendelijk prijs. Hele vlotte verzending er leuk verpakt in de doosjes. Ik ben fan van oorbellen al me hele leven. Ik heb ze van groot tot klein.
Wijnie
Bunschoten
Was zoals je verwacht. Prima website, duidelijke bezorging, mooie items.
Krista
Ede
Hele mooie oorbellen ontvangen in een mooi doosje. Snelle levering en betaalbaar!!!!
Edith Windhouwer
Apeldoorn
Snelle levering en goede kwaliteit sieraden!
Seline
Lobith
Tot nu toe vind ik de sieraden helemaal geweldig Super blij mee
Michelle Hesters
Koewacht
Snelle levering en mooie sieraden en ze blijven mooi.
Suzan Buizert van Dam
Nieuw-Lekkerland
Snel bezorgd mooi verpakt echt een feestje en het belangrijkste goede kwaliteit
Tamara
Haarlem
Ik heb ook aan de achterkant iets laten graveren en het eind resultaat is prachtig. Ook top dat je nog een hartje kan toevoegen.
Dewi
Valkenburg
Snelle levering, komt mooi aan. Sieraden verkleuren niet en blijven lang mooi. Echt amazing
Zorana
Tilburg
Enkelbandje gekocht. Is net zo mooi als op het plaatje. En snelle levering. Top!
Miranda
Arnhem
snelle verzending en perfect cadeau!
milly
elst
Hele leuke sieraden gezien. Te veel om een keuze te maken. Postnl werkte niet mee, maar het wachten word beloont!
Es
Tilburg
Snelle verzending, mooie kleur goud. Kwalitatief super goed, verkleurd niet, zelfs niet na een lange tijd( heb al bijna 2 jaar kettingen om van FINASTE en ze zijn nog even goud als toen ze binnenkwamen). Met andere oorbellen vaak last van ontstoken gaatjes(heb er 2) maar met FINASTE niet. Mijn favoriete website voor sieraden, alles wat ik niet heb gekregen heb ik van deze site. Ook de sample sale stelt nooit teleur. Goede leuke sieraden voor een prikkie. Dikke vette aanrader!!!
Esmé
Nieuw Scheemda
Ziet er mooi uit. Alleen op de foto oogt het groter
Marga
Alkmaar
Blij met mijn mooie ketting, deze was precies volgens mijn verwachting. Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.
Renate
Wilnis
Ondanks een dag vertraging in de verzending, waren mij sieraden alsnog heel snel bezorgd. Ze zien er kwalitatief goed uit en waren netjes en stevig verpakt.
Sarah
Den Ham
Oorbellen zien er mooi uit tot nu toe tevreden
Trudy
Nijmegen
Mijn 2 armbandjes zijn snel geleverd en zien er mooi uit. 1 zelf mooi verpakt voor cadeau. Ik had recensies gelezen en heb niet dezelfde mening als sommige negatieve reacties. Ik ben super tevreden.
Anne-Claire
Haarlem
Mooie sieraden ik ga er vast meer bestellen
Wilma Van beers
Breda
Goede service en ontzettend snel verzonden!
A
Ede
Gebruiksvriendelijke site, duidelijke informatie over het product. Snelle communicatie over het de bestelling en het volgen hiervan. Geleverd in mooie doosjes en mooie kwaliteit van de armbandjes! Heel erg blij mee.
Ilse
Apeldoorn
Altijd de leukste sieraden voor de beste prijs. Als ik een cadeautje zoek kom ik toch altijd weer hier uit. Snelle verzending zelfs met personalisatie! De kwaliteit is geweldig, geen verkleuring of missende steentjes ik ben echt zo blij met Finaste!
Mila
Den Haag
Slecht
Beveelt niet aan
Josie Fransman
Rosmalen
bestelling al 5 dagen op aan het wachten en dan staat er vandaag besteld morgen in huis .
Beveelt niet aan
28 July 2026