Kettingen in de knoop en 1 verrassingspakket niet geleverd

Ik had de verrassingsset met kettingen en oorbellen besteld. Levering duurde al erg lang en toen het pakketje binnen kwam, zaten de oorbellen er niet bij. Op de pakbon zat een stickertje bij de kettingen dat ze niet leverbaar waren, maar dat gold dus voor de oorbellenset. Geld was wel gelijk terug gestort. De kettingen die ik heb ontvangen. Enkele zaten netjes per stuk verpakt. Maar 5 stuks zaten als een frot in elkaar gedraaid. Jammer genoeg ook alleen maar dunne, fijne kettinkjes. Oké dat is dan het risico van een verrassingspakket bestellen.

Mooie producten.

Bestellen en leveren is prima verlopen. Sieraden zien eruit zoals omschreven en mooie kwaliteit.

perfect

Mijn bestelling was helaas kapot en niet volledig aangekomen. Maar na ik dit gemeld had hebben ze dit perfect opgelost en nu wacht ik op de leukste oorbelletjes ever!❤️ top communicatie en personeel! Bedankt

Komt goed aan, mooi ingepakt, fijne prijzen, veranderd niet van kleur, snelle levering. Niks slechts te zeggen!

Perfect zoals op de foto

Ik was een beetje bang dat ze uiteindelijk niet roestvrij gingen zijn want sommige websites kunnen daarover liegen. Maar hier was dat niet het geval. Ik douche en slaap ermee en ziet er nog steeds hetzelfde uit, mooi goud. Enorm tevreden ermee

Keurige verzending.

Maar de vraag, hoe breed is de ketting is de ketting. Is het antwoord 4mm en het is TWEEmm, vind ik niet netjes, ik blijf het toch houden stuur het niet terug,maar nogmaals niet netjes.

Ze doen het zo goed allemaal en zijn zo goed

Hou van hun sieraden

Vlot geleverd, en verzorgd ingepakt.

Snelle levering, ondanks inscriptie!!. Zeker aan te bevelen.

Originele juwelen

Een vlotte levering en klantvriendelijk!

Top ontvangen en heel mooi

Mooi sieraad en goed ontvangen

Snel en goed geleverd

Goede service,mooie sieraden en niet duur

Blij!

Ik was al enige tijd op zoek naar mooi, lichtgewicht ronde oorbellen. Via de chat die op dat moment offline was (was in de avonduren), een bericht gestuurd over wat specifieke kenmerken van de oorbellen die ik zocht. De dag daarna direct reactie mogen ontvangen. Uiteindelijk een mooi setje oorbellen gevonden en 2 dagen later lagen ze op de mat. Enorm blij mee!

Snelle levering en goede kwaliteit sieraden!

Deze juwelen zijn geweldig!

Je hebt super veel keuze, heel erg betaalbaar, zeer vriendelijke klantenservice en een vlotte verzending. Kortom: ge-wel-dig!

Ge-wel-dig!

Super snelle levering! Ik heb hier nu meerdere keren besteld en het is altijd top! Heel veel keuze aan allerlei verschillende sieraden en goede kwaliteit wat niet na een paar maanden verkleurt of steentjes verliest oid. Ik ben fan!

Zeer snel geleverd en kwalitatief top!

Na mijn bestelling geplaatst te hebben kreeg ik 25 minuten later al bevestiging dat het verstuurd was. Ook terwijl ik inclusief graveren had gedaan.

Op tijd en goed binnen

Toen ik hem bestelde was hij binnen twee dagen binnen

Uitstekend!

Goede kwaliteit, snelle service en gewoon top!

Snelle levering en mooi sieraad

Alles verliep goeg

Hele goeie kwaliteit voor een mooi prijsje ik zou er vaker bestellen en ik hoop dat er meer samenwerkingen aan komen met finaste

zeer goed

Goede kwaliteit en snelle levering. Nog nooit problemen gehad.

Super!!!

Super service en een geweldige armband

Mooie sieraden voor goede prijzen. Snel geleverd en netjes verpakt

Hele goede spullen voor een nette prijs

Zeer tevreden heb gevonden wat ik zocht. Levering was vlot binnen de termijn en goede prijs kwaliteit verhouding

Buskesdries 3

6673DP Andelst