Snelle levering, goede kwaliteit

Mijn bestelling was gepersonaliseerd met een gravure en werd toch binnen de 48u geleverd in België. Mooi verpakt en goede kwaliteit. Ik bestel zeker nog eens!

Echt top kwaliteit

Voor het eerst besteld en was heel erg verbaasd. Alles is super leuk in gepakt, snelle levering en je word over top op de hoogte gehouden van je bestelling! De sieraden zijn ook echt top kwaliteit, ze verkleuren niet en gaan niet snel kapot. ik had ze als een cadeautje besteld voor de verjaardag van mijn vriendin en ze is er erg tevreden mee!

Top !!!!

Goede snelle service

Mooie sieraden

Ik was heel blij met mn sieraden. Ik heb het voor de eerste keer uitgeprobeerd. Goed geleverd ook.

Mooie kwaliteit sieraden en prima prijs!

Het zijn goede en mooie sieraden, er is veel keus en de prijs is niet te hoog. De levering is binnen 1-2 werkdagen, daar ben ik ook erg tevreden over

Goed, mooie collectie

Ik heb een aantal armbanden en oorbellen besteld. Zien er erg mooi uit. Staan leuk. Ze waren mooi verpakt, dat was al een kadootje op zich.

zeer aangenaam

duidelijke website en zeer snelle levering

Netjes en snel bezorgd.

Goede ervaring, netjes verpakt.

Hele mooie sieraden

Super goed contact en super vriendelijk personeel. De sieraden zijn echt van hele goede kwaliteit, ik zou het zeker aanraden!

Geweldig!

Mooie sieraden en goede service. Ga hier zeker vaker bestellen! X

Prachtige verpakking en goede kwaliteit!

Het pakketje is al een hele ervaring het ziet er mooi en verzorgd uit. Het sieraad ziet er goed uit!

Kwaliteit juwelen

Ik heb 2 jaar geleden van Finaste een gegraveerde, goudkleurige armband gekregen als kado van mijn kinderen. Draag deze altijd. Zwembad en douche ermee. Kleur blijft. Heb nu uit de sample sales een zilverkleurige armband besteld. Ziet er kwalitatief zeer goed uit. Ik bestel zeker nog juwelen!

Prachtige sieraden!

Helemaal blij met mijn prachtige sieraden. Zeer mooie kwaliteit.

Erg blij!

Veel leuke sieraden kunnen scoren voor een goede prijs, dikke aanrader!

Hele mooie website ruime keuze met de laatste trend.Altijd leuk shoppen voor een fijne prijs en snelle verzending!

super tevreden

keer op keer zeer mooie artikelen ontvangen!

Mooie sieraden, snelle levering, mooi bedrijf!

Mooie sieraden, snelle levering, mooi bedrijf!

Kwaliteit

Mooie sieraden van goede kwaliteit.

Top webshop! Mooi groot aanbod aan mooie sieraden! Besteld en snel in huis. De kwaliteit is ook echt top. Enorm tevreden.

Super goed!

Mijn ervaring met Finaste was super goed. Alles kwam binnen de 2 dagen aan. Ik heb mijn juwelen nu al ongeveer 2 maanden en ik draag ze bijna elke dag. Er is nog helemaal niks verkleurt. Finaste is echt en super goede website waar de prijskwaliteit top is. Echt een aanrader!

Perfect!

Mijn ervaring is echt heel erg goed! De sieraden die je laat graveren komen heel mooi uit. De sieraden zelf zijn ook echt hele goede kwaliteit!

Hele snelle verzending van mooie sieraden!

Ik had dit cadeautje gekocht voor een bijna buurvrouw van jou in Zetten als verjaardagscadeautje. Sieraden zijn supermooi, precies zoals op de foto. Mooi verpakt. Net iets specialere dan andere sieraden dan andere websites. Zeer tevreden.

Fantastisch!!

Heel blij met de sieraden! Heb ze tot nu toe elke dag om ❤️

Super kwaliteit.

Leuke collectie en altijd keurig verzorgd en ingepakt.

Mooie betaalbare sieraden

Buskesdries 3