Fijne ervaring!

Bestelling was erg snel verzonden en in huis! Het product is precies wat ik er van verwachtte en ik ben er dus super blij mee! Een ontzettend leuk merk en ik ga zeker vaker bestellen

G E W E L D I G!

Ik heb voor mijn vriendinnen allemaal een armbandje met hun initiaal besteld als verassing voor ons vriendinnenweekend! Super blij met de bestelling. Enorm goede kwaliteit!

Voldoet aan verwachting

Product is precies zoals omschreven op de site

Hele goede kwaliteit Goed verpakt Netjes verpakt (verzorgt) Verkleurd totaal niet

Mooie sieraden, goede service

Regelmatig bestel ik wat bij Finaste. Sieraden blijven heel mooi. Met de laatste bestelling miste de oorringen en had ik alleen de hangers ontvangen. Na een mail te hebben gestuurd, gelijk een reactie terug ontvangen en de volgende dag had ik ze al in huis. Top service.

Goed verzorgd en perfect geleverd

Mooie oorbellen netjes verpakt in doosje en snel geleverd

Hele mooie sieraden voor een hele scherpe prijs

Veel keus aan sieraden en van mooie kwaliteit

Super goede kwaliteit!

Hele snelle verzending en echt super goede kwaliteit!!

Mijn ervaring met Finaste was goed en betrouwbaar.

De levering van mijn bestelling was redelijk snel en goed, de producten zelf zijn ook van kwaliteit, het enigste min puntje was dat ik de producten op de foto’s er net een beetje groter vond uitzien.

Mooie sieraden van goede kwaliteit

Ik heb dagelijks de kettingen en armbanden om, doe ze zelfs niet af met sporten/zwemmen en ze blijven mooi. Hetzelfde geldt voor de oorbellen, echt top!

Inmiddels al meerdere malen besteld. De sieraden zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Ik heb ze altijd om en verkleuren niet!

Zoals altijd helemaal blij

Mijn vriendin is weer helemaal happy! Aanrader Dus om bij Finaste wat te bestellen!!

Snel en goed.

Ring was precies zo als de beschrijving. Snel en goed bezorgd

Top!!!!

Mijn bestelling was heel snel binnen, paste door de brievenbus en heeeel leuk verpakt! Ik was echt verrast :))

Goed materiaal

Leuke sieraden goed materiaal en snelle verzending . Perfect!

Prachtige armband ketting en oorbellen

Ziet er prachtig uit!

Snelle verzending en mooie producten

Leuke sieraden voor een leuk prijsje gekocht die ik ook snel in huis had. Ik heb ze nog maar kort dus het is even afwachten of ze lang mooi blijven. Tot nu toe erg tevreden

Super! Hele nette sieraden die niet verkleuren.

6 armbandjes gekocht voor vriendinnen. Degelijke kwaliteit en mooi!

Vlotte service

Mooie selectie aan sieraden. Goede service en vlotte levering.

Heel mooi kettinkje

Super blij met het kettinkje, snelle levering

Super leuke sieraden

3 super leuke ketting gekocht

Zeer snel geholpen

mega goed

Het was mega snel binnen en super leuke dingen

The anklet is really pretty and functional for daily wear.

The anklet is more than just an accessory, it's the finishing touch that fits with any style and outfit. Yet simple, it is Beautifully crafted with delicacy and style.

Super mooie, kwalitatieve en betaalbare sieraden!

Voor het eerst bij Finaste besteld, hele snelle verzending en een geweldig Moederdag cadeau!! Het zijn prachtige sieraden, van goede kwaliteit en uniek!

Buskesdries 3

6673DP Andelst