Zeer mooie juwelen voor een goede prijs.

Zeer mooie juwelen en ze lijken van een goede kwaliteit te zijn. Ik heb heel veel zin ze te dragen. Ook heel fijn dat je bij de sample sales een zeer hoge korting krijgt.Helaas had ik wel wat problemen met de verzending waardoor ik zeer lang moest wachten op mijn bestelling. Jammer dat ze op de website beloven dat de bestelling de volgende dag in huis is. Finaste reageert zeer snel op de mails, wat wijst op een goede klantenservice en mijn bestelling is alsnog aangekomen.

Schitterend

Zeer snelle service. Geweldige juwelen voor een zacht prijsje.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Over de kwaliteit van de producten, kan ik helaas nog niets zeggen, het is een kerstcadeau :).

TOP

Super snelle levering en alles zit netjes verpakt. Ik ga hier meerdere mensen blij mee maken tijdens de kerst :)

top!

de sieraden verkleuren niet. Gaan niet kapot en snel bezorgt

Mooie sieraden en goede bezorging en overzichtelijke site

Ik heb een ketting met de initialen van m’n dochter en vriend en ben er erg blij mee ketting is als verwacht en een goede kwaliteit Zou zeker nog eens bij jullie bestellen

De producten zijn van super goede kwaliteit, heel leuk verpakt en ideaal voor cadeautjes. De prijzen zijn perfect en betaalbaar

Snelle levering en goede kwaliteit!

Prachtig Geweldige merk

Al meerdere keren heb ik hier besteld en mijn ervaring is uitstekend. De kwaliteit even net als de service!

Vriendelijk en begripvol

Via link betaald dat is toegestuurd omdat het andere niet lukte. Ik heb nl. eenherseninfarct gehad en toen ik dat uitgelegd had heeft men heel geduldig met me meegedacht.

Geweldig in 1 woord

Mooie sieraden, goede kwaliteit en snel verzonden.

Netjes en snelle levering

Volgende dag geleverd, mooi verpakt en goede kwaliteit

Product niet ontvangen

Er staat dat mijn bestelling bezorgd is, echter heb ik deze nooit ontvangen.

Uitstekende kwaliteit en goede bezorging voor de prijs!

De kwaliteit van de sieraden is erg goed. Voor de producten betaal je wat minder dan bij andere sieraden winkels, maar de kwaliteit is nog beter. De bezorging is erg goed, je kan lekker snel genieten van de sieraden. Ook verkleurd het sieraad niet snel, top dus! Hele fijn en overzichtelijk website helpt ook zeker mee!

Topservice

Erg tevreden over de snelle levering en de goede kwaliteit

Stijlvol, Snel en Betaalbaar!

Ik heb onlangs twee paar oorbellen gekocht bij Finasté en ben ontzettend tevreden! De levering was super snel en de oorbellen waren prachtig verpakt, wat het echt speciaal maakte. De kwaliteit van de sieraden is verrassend goed voor de prijs, en ze zijn perfect te combineren met verschillende outfits.

Fantasitisch!

Zeer goede kwaliteit juwelen van stainless steel met een groot aanbod voor een zeer lage prijs.

Top!!

Super snelle levering, top service, goede kwaliteit en bestellingen worden super leuk verpakt! Eén woord TOP!!

Uitstekend!!

Snelle levering, pakketje was mooi en zorgvuldig ingepakt . Zending was goed te volgen.

Super mooi!

Als cadeautje aan een vriendin had ik een armband van Finaste gegeven. Dit was een mooi zilver sieraad die prachtig was ingegraveerd. Erg mooi en subtiel gedaan, precies wat ze mooi vindt! Ze was er super blij mee!

De sieraden van Finaste zijn heel goed. Mooi en verkleuren niet. De beschrijving op de site klopt bij de sieraden die je besteld. Daarnaast hebben ze snelle levering.

De perfecte kerstcadeaus of verjaardag!!!!

Mooi!

De laatste tijd veel verschillende items besteld. Oorbellen, kettingen en een ring. Kwaliteit is goed, op lange termijn weet ik dat nog niet. Zal het moeten ervaren wat het doet in contact met water enz. Mail gestuurd met een vraag, deze is helaas niet beantwoord tot op de dag van vandaag.

prachtig

Snelle levering en leuke sieraden die ik ook daad werkelijk zal dragen. is toch altijd een verrassing bij een verrassings pakket of als je ergens iets voor het eerst besteld.

Super fijn, snel verzonden

Ik bestelde mijn product en het was er binnen een dag!

Buskesdries 3

6673DP Andelst