aanrader

Ik heb gisteren mijn eerste bestelling ontvangen en ik moet zeggen dat de sieraden er heel mooi uitzien. Ik ben benieuwd of alles na een paar weken niet af gaat geven. Als dit niet het geval is ga ik zeker weer opnieuw bestellen en heeft Finaste er een nieuwe en tevreden klant bij

Mijn favoriete sieraden ooit!

De mooiste (zilveren) sieraden, die niet verkleuren. Je kan er gewoon mee zwemmen en je handen wassen, heel handig. Ik vind het design van alle sieraden ook echt prachtig. Geweldige kwaliteit voor een hele lage prijs, zeker omdat je bijna altijd korting of gratis gifts hebt. Ook heel snel in huis! Het enige wat mist zijn horloges ;)

Super blij met mijn hartjes armband

Mooie stevige hartjes bedel armband. Mooi verzonden in een doosjes met nog een leuk papiertje erom heen. Zeker een 10 waard voor deze armband.

Snelle levering, met zorg verpakt èn mooie artikelen!

Snelle levering, met zorg verpakt èn mooie artikelen! Erg blij mee

ik heb een hele tijd geleden een armbandje besteld die heb ik nooit af gedaan hij is niet gebroken en ook niet verkleurd ik deed er alles mee ik praat nu over een tijd van 3 jaar het is perfect daarom heb ik nu weer besteld hele erge aanrader!!

Mooie juweeltjes aan betaalbare prijs!

Is al paar jaar op rij dat ik oorringen koop bij finaste… Ik hou ze constant aan, zelfs voor douchen en slapen… en pas na een jaartje beginnen ze te verkleuren… dus mooie kwaliteit aan goede prijs! En na een jaartje wil ik toch eens andere kopen…

Heel goed, super betrouwbaar en beste kwaliteit

Ik heb vaker bij finaste geshopt. Het is een super goede website, het ziet er leuk uit. Hele lage prijzen en daarom koop ik altijd lekker veel. Finaste staat bij mij zeker op 1

Mooie sieraden en snelle levering

Sieraden zijn zeer mooi en worden snel geleverd

Goede prijs/kwaliteit, leuk voor cadeaus!

De sieraden zijn heel mooi en van goede kwaliteit voor helemaal geen dure prijs. Perfect als je zelf een skeere student bent of niet al te veel geld uit wil geven aan een cadeau, maar wel een leuk sieraad wil geven!

Altijd superblij mee

Ik heb nu meerdere keren sieraden gekocht bij Finaste, ik ben er altijd super blij mee! Goede service en goede kwaliteit sieraden:)

geweldige shopervaring!

Super snelle levering, prachtige stuks en hele goed kwaliteit. Ben heel blij met al mijn stuks van FINASTE!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goeie kwaliteit

mooie sieraden, netjes verpakt en goeie kwaliteit het is stevig.

Supersnelle service

Een prachtige ketting besteld, precies zoals bedoeld en nog geen tien minuten later kwam er al bericht dat deze verzonden was. Geweldig.

Tevreden voor zeer mooie prijsjes!!

Mooi mooi mooi!!!

erg makkelijk

leuke mooie sieraden en blijven lang kleur behouden

Ik ben super tevreden met het prachtige sieraad!

Heel mooie oorringetjes met een prachtig karakter, lekker zomers!

Top bedrijf! Eerlijk en snel bezorgd!

Heel goede ervaring gehad met 2 bestellingen die ik hier heb geplaatst. Een mooie armband voor mijn dochter, met leuke bedeltjes eraan, en een mooi armbandje voor mij. Ik kreeg allerlei complimentjes erover. Ook geeft het staal niet af. Heeel fijn! Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding ook goed! Pakketjes worden snel en netjes bezorgd met ook nog een sieraden doosje. Super leuk! De site is zeker aan te raden. Van mij zijn ze ook nog niet af! ;)

Super, service en prijs/kwaliteit is top.

Meerdere cadeautjes en sieraden voor mijzelf besteld en altijd tiptop in orde!

Prachtig en leuk cadeautje!

Hele mooie ketting, zit goed, slotje goed, staat prachtig. En leuk als cadeautje

Altijd snel

Snel binnen perfect voor last minute cadeaus, want de sierraden zelf zijn altijd een succes.

Geweldig!

Super leuke sieraden! Helemaal blij mee. En wat een service, binnen een dag al in mijn brievenbus.

Mooie kwaliteit, precies wat ik zocht en super snelle levering

Veel keus, vriendelijke prijzen.

Snelle verzending, mooie oorbellen

Goede prijs-kwaliteit. Snel verzonden. Oorbellen zijn mooi en waterproof, alleen de kleur is iets minder mooi dan op de foto (in het echt wat donkerder en dus iets duidelijker niet echt goud dan op de website)

Snelle levering en een mooi sieraad en leuk om cadeau te geven.

De website was heel makkelijk te navigeren en de ringen zijn aangekomen de dag erna zoals er op de website werd beschreven

Buskesdries 3

6673DP Andelst