In deze drukke tijd toch op tijd heel erg fijn,

Besteld en vlot verzonden. Prachtige sieraden ontvangen helemaal blij ermee! In 1 woord TOP

Prachtig

Bedltjes met de 1ste letter van de naam van onze kleinkinderen gekocht. Heel mooi, vlotte levering

Heel tevreden!

Was verbaasd over de snelle ontvangst van mijn bestelling . De kwaliteit van mijn oorbellen is zeer goed, geen goedkope lichte plastiek zoals meestal voor dit type oorbellen. Ik ben zeer blij met mijn aankoop en zal zeker nog bestellen bij Finaneste in de toekomst.

Super! Snelle verzending en netjes verpakt!

Ruime keuze aan sieraden van goede kwaliteit. Snelle verzending, leuke kortingen en supernetjes verpakt!

Snel geleverd en goede kwaliteit! Heel erg blij mee

Geweldige sieraden!

Hele mooie sieraden die niet verkleuren. De maten kloppen, en super snelle levering. Ik raad het ook bij familie en vriendinnen aan.

Super webshop, super tevreden

Mooie en leuke artikelen en super snel geleverd. Dit is de 2e x dat ik voor een grote groep dames besteld heb en ik zou het zo weer doen!

Kwam snel binnen en top verpakt en goede kwaliteit

Het kwam erg snel binnen ik gebruikte de kortingscode kerst15 voor 15% korting het kwam erg snel binnen en heel leuk verpakt! De ketting is ook een zeer goede kwaliteit.

Zeer fijn

Fijne site, snelle levering en mooi product!

Uitstekend en heel snelle service

Een hele mooie ketting laten graveren! En was top

Heb al zoveel sieraden van finaste! Vind het echt zulke goede kwaliteit! Heb vaak met sieraden dat het verkleurd, maar bij deze sieraden gebeurt dat dus niet! En is nog een leuke betaalbare prijs! Echt een aanrader:)

Super tevreden, de sieraden verkleuren helemaal niet en zijn ook nog een super mooi!

Ik bestel bijna al mijn sieraden bij Finaste en ik ben er altijd heel blij mee

Prachtige sieraden,

Prachtige sieraden, goed betaalbaar en super snel bezorgd.

Geweldig!

Superblij met de sieraden! Ze zien er geweldig uit en ik word er helemaal blij en vrolijk van :))

Super tevreden.

Mooie website, snelle bezorging.

Snel geleverd en leuk ingepakt. Mooi om cadeau te doen

Leuke collectie en snel geleverd, zelfs vlak voor de feestdagen.

Geweldig!

Mooie en leuke juwelen, snelle levering, …

Snelle levering! Goede kwaliteit

Was ruim op tijd voor de kerstdagen! Cadeautje viel goed in de smaak.

Fabulous!

Mooi verpakt! Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Fijn om te dragen!

Snel, mooi en leuk

Snelle levering, mooie sieraden!

Alles goed geregeld, aankoop snel binnen, mooi verpakt en goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zou er weer bestellen.

Snelle reactie

Had gemaild of ik het pakketje nog op kon halen, kreeg gelijk een mail terug.

Fijne spoedige levering

Alles komt netjes verpakt en heel binnen. Optijd besteld en het was de volgende dag al in huis! Super mooie sieraden!

Buskesdries 3

6673DP Andelst