Snel, goed en mooie sieraden

Mooi sieraden met goede kwaliteit. Mooie betaalbare prijzen, favoriete webshop.

Super mooie en goede sieraden. Hele goede kwaliteit en goede service!

Mooi product voor een mooie prijs.

Eerste keer besteld na tip van een vriendin. Supersnelle levering, mooi product. De ontvangster was er iig van zeer blij mee.

Snelle en nette levering van een prachtig sieraad

Leuke sieraden

Goede 1e ervaring met jullie sieraden ! Top Helaas bij de 2e bestelling kreeg ik het ketting al kapot . Heel erg jammer . Zelf gemaakt zodat ik het toch kon dragen. Jullie hebben erg leuke sieraden en ook de prijzen zijn erg leuk.

Heel erg goed!

Het pakketje was heel snel gekomen en het was niet duur en het lijkt precies op de foto en hij is mooi ingepakt!

Product prima, cadeauverpakking minder

Op het product niets op aan te merken en de verzending was ook redelijk vlot, maar dat je een euro moet betalen voor een zogezegd "cadeauverpakking" wat achteraf slechts bestaat uit een goudkleurig papiertje/zakje dicht gemaakt met een eigen reclame stickertje vind ik niet kunnen. Er zat niet eens een sierlintje op ofzo, veel te simpel,

Een duurzaam leuk kettinkje voor goedkoop!

Ik heb een gouden kettinkje voor mijn vriendin besteld met onze initialen er op. Dit zag er in het echt nog leuker uit dan op de website, want het goud glansde enorm en het was nog een vrij stevig kettinkje ook. Al met al vond ik het bestellen en het krijgen van het kettinkje een erg prettige ervaring.

Super goede kwaliteit

Hele mooie juwelen van duurzame kwaliteit en dat voor een aangename prijs. Bij de juwelen worden doosjes bijgeleverd en ik kreeg er een gratis juweel bij.

Snelle levering en mooie sieraden

Goede en mooie sieraden

Super goed geholpen!

Super goed bedrijf! Ik had voor mijn moeder oorbellen besteld en helaas was er iets misgegaan. Dus ik had een mail gestuurd en zelfs op de goede vrijdag gelijk gereageerd. En het word meteen opgelost! Bedankt, zeker hier bestellen!!

Leuke armbandjes heel blij mee

Leuke armbandjes heel blij mee. Snelle levering. Ga er zeker meer van bestellen als cadeautje.

Erg goede service en snel antwoord!!

Ik had bij de levering een enkelbandje bij zitten die ik niet besteld had. Er werd snel op mijn mail geantwoord en het en paar dagen later kreeg ik het missende enkelbandje en mocht die andere houden...mijn dochter was er blij mee. Dus voor een volgende keer bestel ik zeker weer bij hun. Goede kwaliteit, vriendelijk benadering en goede service!!

super

goede communicatie met het bedrijf als iets mis gaat

Super mooi sieraden met een gigantische snelle levering

Ik bestelde eind van de ochtend en nog geen 24 uur later lag er een echt cadeautje in mijn brievenbus. Wat een service, niet alleen de snelle levering, maar ook mooie sieraden, leuk verpakt, echt een cadeautje!

Leuke sierraden, snel Verzonden, leuke acties

Leuke en mooie sieraden, soms voor leuke prijsjes. Mooi verpakt.

Vast wel vaker gehoord of gelezen hebben; maar een mooie collectie van prachtige sieraden.

Goede keuze uit verschillende sieraden. De ring, oorbellen en kettingen worden dagelijks met veel liefde gedragen. Super snelle en goede levering van de bestelde items.

Hele fijne site

Hele fijne winkel heb 2x achter elkaar besteld en kwamen meteen een dag daarna binnen ook komen ze in hele leuke doosjes

Snelle bezorging en super goede kwaliteit!

Ik kreeg mijn bestelling snel binnen en mijn moeder was er super blij mee! Kleur goud was mooi en zag er niet gelig of nep uit, goede kwaliteit voor de prijs die je betaald.

Perfectie!

Het wordt snel geleverd, geen gezeur. Kwaliteit is ook top en geweldige klanten service, daar kunnen veel bedrijven nog van leren!

Mijn ervaring met finaste is erg goed. Ze hebben een snelle levering. Daarnaast wordt er altijd goed gecommuniceerd en komt het pakketje netjes aan! Bedankt.

Superr!

Top kwaliteit, top prijzen en een superr snelle levering.

Echt hele leuke sieraden

Deze sieraden die zijn van goede kwaliteit en gaan niet zomaar stuk. Ook verkleuren deze sieraden niet.

Snelle levering en mooie sieraden

Pakketje kwam volgende werkdag aan in de brievenbus. Sieraden zien er mooi uit. Moest alleen nog wennen aan de sluitingen van de oorbellen, want die waren aan het begin niet goed te openen. Maar eenmaal geopend ging het wat vlotter.

Fijne site. Heel snel verzonden. Snel binnen. Fijne ervaring. Blij met de sieraden.

Buskesdries 3

6673DP Andelst