Laden reviews...
3.133 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, hoogwaardige sieraden en keurige verpakking. De service wordt als betrouwbaar ervaren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en een vlotte bestelervaring. Over het algemeen is de feedback positief en keren klanten terug voor toekomstige aankopen.
Heel goed. Mooie sieraden. Blijven mooi. Draag ze dag en nacht. Heb een aantal armbanden in goudkleur.
Yvonne
Enschede
Het was in minder dan 24 uur bezorgd en het product was identiek met de foto’s en omschrijving. Al met al erg tevreden!
Tijn
Breda
Tevreden met mijn bestelling. Snelle levering en goede kwaliteit
Mireile Paeschen
Landen
De sieraden van Finaste zijn mooi en betaalbaar. Op een vraag wordt onmiddellijk gereageerd met een duidelijk antwoord en een retour wordt binnen een week terugbetaald. Voor leuke betaalbare sieraden zou ik Finaste zeker aanraden.
Loes de Weerdt
Heemstede
Mijn ervaring is super fijn! De sieraden komen heel snel binnen, zijn mooi ingepakt en zijn van goede kwaliteit!
Anne-Mara
van Wijncoop
Mooie armbanden besteld. Heb ze nog maar kort, dus weet niet hoe lang ze mooi blijven. Maar voor nu zien ze er mooi uit en werden erg snel geleverd. Zagen eruit zoals op de site weer gegeven.
alice
ede
Snel geleverd, en hele goede kwaliteit!
Lucas Brouwers
Groningen
mega leuk ingepakt en super leuke sieraden!! maakte me dag echt beter
nina
amsterdam
Hele mooie ring gekocht super ingepakt en snel verzonden aanrader
corry jochems
Rijsbergen
Ik bestel al een tijdje hier mijn sieraden en kadootjes. Blijft altijd goed! En als er iets stuk is lossen ze het meteen op. Dus heel erg tevreden.
Kristel
Lelystad
Hele mooie sieraden ontvangen, ik krijg alleen maar goede reacties. Heel snel geleverd en mooi verpakt in doosjes. Echt een aanrader
Jacqueline
Gendt
Heel snelle levering en erg breed assortiment!!
Käthy
Amersfoort
Ik ben al jaren op zoek naar 1 speciale en specifieke armband, ik heb hem nooit ergens kunnen vinden. Tot ik op de site van jullie terecht kwam! Ik ben er super blij mee, en de levering kwam de volgende dag al! Helemaal netjes en chique ingepakt. Ik raad iedereen die sieraden zoekt jullie aan!
Inge
Eindhoven
Hele snelle service mooi verpakt en hele mooie oorbellen
Riekie Vugt
Breda
Heel fijn contact en echt prachtige sieraden met goede kwaliteit!!
Zoë
Venlo
Zeer positief
Marga
Weert
Goede en fijne ervaring met Finaste.
Nellie Rothengatter
Olst
goed verzorgd snel geleverd
karin
princen
Snelle levering, mooie sieraden wat klopt met de afbeeldingen.
Nelleke
Yerseke
Ik vindt het een erg fijne site omdat er veel soorten zijn en ook zeker betaalbaar daarbij heb ik laatst iets bestelt waar ik heel blij mes ben omdat het stainless stail is en waterproof ook was de levering omwijs snel
Suzanne Cammeraat
Waddinxveen
Petra
Veldhoven
Het bestellen ging heel vlot en het werd 3 dagen later al geleverd, dus over het algemeen een top merk.
Eva
Lier
-Heel kwaliteitsvol -snelle levering -goed verpakt
Pauline
Antwerpsestraat 27, 2840 Reet
Wat een mooie sieraden Ik ben er helemaal weg van. Prijs kwaliteit is erg aantrekkelijk
Paulien
Maarssen
Ik heb nu een aantal keer sieraden besteld bij Finaste. Hele mooie sieraden, goede service en fijne prijzen. Ik ga zeker vaker hier mijn sieraden kopen.
Marieke
Veldhoven