Top, snelle levering

Dit was nu mijn 2de bestelling bij finaste en kk vind dat de sieraden heel netjes worden geleverd en ook snel!

Vlot en op tijd geleverd

De juiste spullen geleverd

Mooie sieraden voor mooie prijs

De sieraden blijven mooi

Ziet er prachtig uit

De armbandjes zien er mooi uit erg blij mee. Ze waren ook mooi verpakt leuk om weg te geven

Heel mooi en goede kwaliteit

Snel verzonden, mooie sieraden. Tevreden :)

Fantastische webwinkel voor de mooiste sieraden

Bij Finaste heb ik altijd een vlotte levering gehad en de kwaliteit van de sieraden zijn uitstekend, roestvrij en niet te zwaar. Daarnaast zijn de prijzen ook erg redelijk. Bedankt!

Goede ervaring

Geweldig.

Super !!!

Alles Super geregeld Mooie sieraden heel blij mee

perfect!

ik had hele leuke sieraden besteld, super snelle levering, alleen helaas ontbrak er een item. gelijk een mailtje gestuurd en werd direct opgestuurd zonder enige moeite. hele goed ervaring!

Super goede kwaliteit sieraden met snelle en goede service!

Ik had op zondag 2 leuke items besteld en dinsdag waren ze al binnen. Super fijn! Het zijn goede sieraden die goed zijn verpakt zodat er niks mee kan gebeuren onderweg. Een vriendin van mij had Finaste aangeraden en daarna gelijk besteld na haar positieve ervaring. Ik ben heel erg tevreden en zeker waard om vaker te bestellen.

Snelle verzending

Prijs/kwaliteit is heel erg goed. Ga zeker vaker bestellen.

Wauw

Eerste keer besteld, en wat een mooie juwelen. Echt prachtig en goede kwaliteit. Dochter ook mega blij met haar armbandje. Betaalbare prachtige juwelen. Een echte aanrader, een nieuwe bestelling zal zeker volgen.

Heel mooi en goede kwaliteit

Bestel al heel veel jaren sieraden bij Finaste. Altijd mooi en van goede kwaliteit. Draag al meerdere jaren met veel plezier oorbellen, sieraden en kettingen en ze zijn nog steeds heel en niet verkleurd.

Leuke sieraden

Ik vond de sieraden erg mooi, alleen kreeg van 2 oorbellen de sluitingen niet open. verder zat de oorbeel heel dicht op mijn oor en dat vond ik wat minder mooi.

Snel ontvangen en geweldig mooi sierraad.

Mijn halsketting in goud kleur voldoet aan elke verwachting. Goed van kleur. Ga hier zeker weer bestellen.

De bestelling plaatsen ging ontzettend makkelijk, en mijn pakketje was keurig en snel geleverd. Al vaker hier besteld en telkens weer goed. Ook ben ik heel blij met de ringen en mijn ketting, precies zoals op de foto's en zoals ik ze had verwacht.

Mooie armband , en het blijft heel mooi

Ik ben heel blij met de armband , en het blijft heel mooi

Pakket is op tijd geleverd en ziet er goed uit.

Alles ging goed vanaf de bestelling tot aan het binnenkomen bij mij thuis ,hoe het armbandje mooi blijft weet ik natuurlijk nog niet omdat het een kerstkado voor mijn schoondochter is ,maar ook daar heb ik vertrouwen in

Ziet er fantastisch en luxe uit

Gekocht om kado te geven. De hartjes lijken een beetje kinderachtig, dacht ik. Maar dit overtrof mijn verwachting. Het is een prachtige set (armband en ketting)

Mooie sieraden

Heb al een paar keer iets besteld, altijd snelle levering en mooie sieraden, heel blij!!

Mooie sieraden

Fijne sieraden die lang mooi blijven.

Heel snel verzonden! en alles kwam goed aan. Ben er heel er blij mee!

Super!! En onwijs leuk verpakt!!!

Op tijd, mooi product en super verpakt!!

Prachtige sieraden

Op de Facebook pagina zag ik een mooie set kettingen, geposeerd door een model. Op de foto is dan ook goed zichtbaar de lengte van de kettingen. Gelijk besteld en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Prachtige sieraden voor een prima prijs. Verpakt in een mooi doosje en daardoor leuk om als kado te geven. Finaste is ook goed bereikbaar via mail. Zeker een aanrader om hier sieraden te bestellen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst