Laden reviews...
3.095 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, hoogwaardige sieraden en keurige verpakking. De service wordt als betrouwbaar ervaren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en een vlotte bestelervaring. Over het algemeen is de feedback positief en keren klanten terug voor toekomstige aankopen.
Mooie sieraden, zoals op de foto's, snel bezorgd. Ben er heel blij mee.
Tine
Amsterdam
Top kwaliteit
Julia
Amsterdam
Zeer tevreden over de producten en de levering. Alles is mooi verpakt, echt een kadootje.
Sandy van de Gevel
Tilburg
Snel en netjes geleverd. Top!!! Ik ga hier vaker bestellen!!
M.
Wilbertoord
Me kleine besties shinen en zelf mag ik ook stralen met een mooie ketting.
Maaike
Gouda
Mooie kwaliteit sieraden, snelle verzending!
Sophie
Emmen
Ik was onzeker over iets met de potentiele bestelling. Ik had customer support gecontacteerd, deze hebben heel snel gereageerd en geholpen!
Lani Van Keymeulen
Lebbeke
Mijn bestelling is door de afgelopen hitte helaas nog niet binnengekomen, omdat er tijdelijk geen post bezorgd kon worden. Normaal gesproken wordt er juist altijd heel snel geleverd, dus daar maak ik me geen zorgen over. Ik ben echt fan van de sieraden! Ze zijn van mooie kwaliteit, zien er prachtig uit en passen bij elke outfit. Ik bestel hier met veel plezier en raad het zeker aan!
Iza
Venlo
Vind het een fijne website met veel variatie. Ook een snelle bezorging en goede klantenservice
Sanne
Grootegast
Tot 2 x mooie oorbellen van chirurgisch staal besteld bij deze firma. Helaas blijk ik toch nog allergisch opp mijn laatste bestelling te reageren. Echter: hun klantenservice verdient een 10! Dit geldt ook voor de wijze waarop de creolen werden opgestuurd, namelijk in een prachtige cadeau verpakking!
Lon
Den Haag
Ik heb een ketting met 4 coins besteld met ieder een letter er op. Helaas als ik de ketting om heb vallen de 2 binnenste coins over elkaar heen. Hier is niet goed over nagedacht, en dit is erg jammer..
Beveelt niet aan
Nikita
Uden
De sieraden zijn van goede kwaliteit en zien er goed uit, het wordt ook snel verstuurd en komt meestal aan op de tijd dat gezegd wordt.
Mara
Groningen
Het enkelbandje is super mooi. Ik ben er erg blij mee. Snelle verzending, goed verpakt in mooi sieradendoosje. Duidelijke beschrijving bij de producten op deze site.
Charissa
Amstelveen
Ik ben zeer positief over de kwaliteit van de sieraden, de service en de levering. Elke bestelling is weer een feestje!
Femke
Zevenaar
Sieraden zijn van goede kwaliteit in prijsverhouding. Volgende dag geleverd chapeau.
Corrie Vonk
Haarlem
Armband kwam zoals gewenst, snelle verzending, netjes ingepakt, heel eenvoudig te bestellen en heel erg gepersonaliseerd
Clarisse
Alkmaar
Levering al de volgende dag. Heb al een paar keer besteld en draag de armbandjes iedere dag en ze blijven mooi. Ga er zelf mee douchen
Marry Ewald Staneke
Tiel
Er is een groot aanbod van juweeltjes om uit te kiezen. Per ongeluk had ik iets verkeerd gedaan tijdens mijn bestelling maar dit werd door de klantendienst professioneel opgelost. Heel blij met deze aankoop en dienstverlening!
Mathilde
Gent
snel binnen en mooie kwaliteit
Renske
Ravels
Je krijgt zo'n leuke sierraden ze lijken precies op het plaatje, het is snel bezorgt, ze zijn goed ingepakt zodat ze niet beschadigen. Dit is echt mijn favoriete sierraden winkel Echt top
Veerle
Noord-brabant beugen molenstraat 46
Ben dik tevreden met mijn aankoop! Had helaas 1 oorbel verloren,maar kon nog nieuwe bestellen .. Zoals de vorige keer mooi verpakt ,en zeer goede kwaliteit,fijn dat je er mee kunt zwemmen! Mooi in en buiten het water!
Mitzi
Zoetermeer
Deze oorbellen zijn een goed formaat, precies de goede kleur. Netjes en snel afgeleverd in een doosje. Oftewel, heel blij met deze oorbellen!!
Hildemarthe
Ridderkerk
Ik had oorbellen besteld! Ze kwamen snel aan en zijn perfecte kwaliteit en verkleuren niet.
Milou
Schipluiden
Na een slechte ervaring bij een andere leverancier wilde ik het nog eens hier proberen. Ik had positieve reviews op Trustpilot.nl gelezen. Mijn (kleine) bestelling werd snel en mooi verpakt geleverd....vandaar "verrassend goed"
Annelies
Baarlo
Hij is super mooi het armbandje precies zoals beschreven
Willemijn
Schijndel