Perfecte levering en snel

Perfecte service en zeer snelle goed berpakt attikel. Zeer tevreden

Zeer vriendelijk bedrijf en goede sieraden !

Finaste is goed bereikbaar op de mail Ze hebben super goede stevige leuke sieraden snelle levering en het is heel leuk ingepakt echt een top bedrijf !❤️

Blij mee

Goeie kwaliteit en snelle levering

Hele mooie sieraden

Er is veel keuze, voor ieder wat wils. De kwaliteit is goed. Zeer aan te raden!

Altijd zoals op de afbeelding.

Regelmatig wel iets besteld bij Finaste. Heel goed materiaal wat niet verkleurd. Heb sommige armbandjes al een paar jaar en ze blijven mooi, ook onder de douche zwemmen en zo. Heel tevreden. Wordt goed verpakt en snelle levering.

Niets ontvangen

Op website morgen in huis, in mail leek dit ook te gaan gebeuren maar nog niets ontvangen

Goede ervaring

Duidelijke web site, snelle levering , en mooie produkten,

Snelle levering en blij met mijn zilveren oorbellen, ze zien er kwalitatief goed uit

Helemaal top!

Mijn samenwerking met FINASTE is super verlopen! Was super leuk om te doen, heel erg bedankt❤️

Mooie sieraden en snel geleverd

Mooie modieuze sieraden. Goede kwaliteit prijs verhouding.

Mooi en betaalbaar

Mooie sieraden. Alleen bestelde ik druppeloorbellen en kreeg ik 2 die dezelfde kant opstaan. Een beetje een gek gezicht. Alle andere keren dat ik bestelde vond ik top!

Super leuke en fijne sieraden

Altijd zit er iets leuks tussen en het verkleurd niet! Ziet er altijd naar kwaliteit uit.

Snellere levering, leuke prijs voor de sieraden en enorm leuke sieraden!

Mooie sieraden!!

Mooie sieraden en ze blijven ook mooi! Heb hier al vaker besteld!

Geweldige sieraden

Ziet en is helemaal zoals op de website.

Snel en verzorgt

Het pakketje kwam super snel aan. En het was super leuk en schattig ingepakt. En de doosjes waar jullie de sieraden in verzenden zijn super mooi en handig.

Echt super !

Super snel ontvangen en heel blij mee

Ketting besteld, echt super mooi en goede kwaliteit. Heel erg blij mee! Goed aanbod en veel mooie producten

Geweldig.

Super leuke sieraden en mooi verpakt! Snelle levering. Ik ben enthousiast en ga zeker vaker deze leuke sieraden bestellen.

Het is een hele fijne site met goede kwaliteit en een hele snelle levering!

Mooie sieraden!

Mooie collectie aan sierraden. Snelle bezorging, mooi ingepakt met sieradendoosjes en goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Beautifully made jewelry for a good price

The pieces from Finaste are really elegant and last long! Customer service is incredible! Very responsive and delivery is quick! Overall good experience every single time.

Mooie sieraden en snelle levering

Sieraden zijn van prachtige kwaliteit. Worden mooi en netjes verpakt en zijn snel geleverd (de volgende dag). Erg fijne ervaring. De statement oorbellen die ik besteld had zijn ook helemaal niet zwaar. Echt super fijn.

Hele goeie service

Mijn aankoop bij Finaste was fantastisch! De verzending was snel, goed en het pakketje is geweldig ingepakt. Ik ben heel blij met deze aankoop en ik raad jullie het zeker aan!!

Ontzettend leuke items! Snel verzonden,netjes verpakt..

Buskesdries 3

6673DP Andelst