Laden reviews...
3.138 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, hoogwaardige sieraden en keurige verpakking. De service wordt als betrouwbaar ervaren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en een vlotte bestelervaring. Over het algemeen is de feedback positief en keren klanten terug voor toekomstige aankopen.
Mooie sieraden, levering was super snel. Sieraden van goede kwaliteit!
Evi
Oude Wetering
de ketting heb ik heel snel binnengekregen, wat super fijn is & de ketting is ook heel mooi. het enige minpuntje is dat ik de ketting in een heel klein (oorbellen?) sieraden doosje ontving, het zit dus helemaal op gefrommeld. dat is niet echt top wanneer je het kado wilt geven
Evelien
Rouveen
Schattig goudkleurig kettinkje met mijn geboortesteen besteld op mijn verjaardag.. Kreeg het snel daarna binnen en draag het met plezier.
Gerry
Leiden
Snelle levering, mooie prijs - kwaliteit Ketting draait hele tijd op… misschien een foutje?
Emmy
Lierde
De ketting met de persoonlijke sterrenhemel viel in smaak als kado. Echt een aanrader!
Carolyn
Soest
Erg mooi En snel binnen ook
Samantha Koks
Delft
Vlotte aflevering. Was erg goed verpakt, mooi doosje in chique vloeipapier. Ben erg blij met mijn armband, zo mooi voor erg weinig geld.
Tiny Kooistra
Kootstertille
Snelle levering, hele mooie sieraden, mooie verpakking.
Natasja
Dongen
Snelle verzending, mooie armbandjes en goede service!
Jorinde
Zwijndrecht
Dit is ondertussen al de vijfde keer dat ik hier iets aankoop en opnieuw ben ik supertevreden! De juwelen zijn prachtig, kwaliteitsvol en mooi afgewerkt. Ze blijven ook heel mooi. Zeker een aanrader, ik bestel hier met veel plezier opnieuw!
Sharon Debrabandere
Deerlijk
Oorbellen gekocht waarvan de sluiting verschrikkelijk is, anderhalf uur voor de spiegel staan proberen, toen maar opgegeven. Nooit meer Finaste!
Maria
Utrecht
Eind van de middag besteld, dag erna al in huis. Alles was mooi en goed verpakt en precies als op de foto Kortom erg tevreden
Yalissa
Westerhaar-Vriezenveensewijk
Bij t bestellen van de Sieraden per ongeluk aangegeven dat ik ze zou komen ophalen maar dat ging helaas niet . Na een mailtje geen gezeur en prima service vanuit hen zelf… we sturen de sieraden alsnog naar u toe! En erg blij want ze zijn prachtig!!!
Mariëlle
Ewijk
Verzending echt heel snel en prijs ook niet slecht
Emilie
Overveen
Goede en snelle service. Fijne aankoop!
Judith
Best
Heb al drie keer bij jullie gekocht en blijf dat ook doen
Yvonne Jansen
Zwartsluis
Tis pas de eerste bestelling dus weet niet hoe lang deze mooi blijft.... Maar tot nu toe heel tevreden...
Annemiek de Koning
Breda
Heel mooi een vingerafdruk van mijn moeder zo is ze altijd bij mijn
Miranda Cladder
Kapelle
Ik koop nu al jaren mijn sieraden bij Finaste, omdat ze waterbestendig zijn en niet duur!
21 August 2026
Lieneke
Berkel en Rodenrijs
Goede kwaliteit en snelle levering
Mireile Paeschen
Landen
De halskettingen die ik bestelt had zijn zeer mooi.
Marijke
Antwerpen
Ja snelle levering mooie ketting en lekker beetje zwaar verkleurd niet en mooie gouden kleur gewoon perfect
Muhammed alperen
Harderwijk
Ruim aanbod. De mogelijkheid om sieraden te personaliseren vind ik top! Mega snelle levering en wordt altijd mooi en met zorg verpakt. Kwaliteit is prima! Echt een aanrader! Site werkt goed, dat is echt een plus!
Eva
Hilversum
Snelle verzending! Goed ingepakt en het kadootje was ook leuk verpakt. Mooie sieraden die lang mee gaan :)
Sanne
Aalten
Pakketje met oorbellen werd meteen verzonden en heb ik de volgende werkdag aangekregen. Eén ear cuff is een beetje te groot, de anderen passen goed.
Fien
Retie