Prachtig

Mijn ervaring mooi en kleurrijk en heel netjes verpakt en snel in huis en leuk geprijsd bestel zeker vaker

Betaalbare en hele mooie sieraden

Deze sieraden zijn super mooi, verkleuren niet en zijn zeer goed betaalbaar!! Bezorging is ook super snel! Volgende dag in huis!! Een echte aanrader!

Bestelling was er snel, is netjes verpakt en de artikelen zijn heel mooi!

Snelle service en mooie producten

Ik bestelde 3 kettinkjes. Ze zijn erg mooi , zoals op de foto's. Ook de lengte is perfect, ik bestelde korte kettinkjes, die mooi aansluiten aan de hals

Geweldige sieraden

De sieraden van FINASTE zijn echt geweldig. de kwaliteit is top en de levering is mega snel. Het wordt in een mega leuke verpakking bezorgd en met 100% liefde voor je ingepakt.

Prachtige sieraden van een goede kwaliteit!

Ik heb prachtige sieraden van finaste ontvangen. Super kwaliteit en verkleurd niet!! Ook zijn de sieraden super betaalbaar dus een super goede prijs kwaliteit verhouding☺️

Genoeg keuze Goede prijzen Goede kwaliteit Snelle levering

Super te vreden!

Hele fijne ervaring. Alles was heel duidelijk aangegeven. Er werd snel op mijn mails gereageerd. De sieraden waren mooi verpakt en snel binnen. En de sieraden zien er top uit!

Leuke sieraden

Heb alleen 1 oorbel gekregen wat moet ik daar mee

Snelle levering van mijn mooie kettinkje! Keurig verpakt ♡

Blij met mijn kettinkje ♡. Snelle levering en keurig verpakt!

Tevreden

Vandaag besteld morgen gekomen top service

geweldig

Altijd snel bezorgd & de sieraden blijven heel lang mooi en goeie kwaliteit.

Een aanrader!

Heel mooi juweel, was ook goed beschreven op de site. Snelle verzending. Zeer tevreden!

Mooi produkt voor een goeie prijs

Gisteren ontvangen en het was feestelijk verpakt. Op het errste oog goede kwaliteit maar dat zal de tijd uitwijzen. Voor nu iig heel erg blij mee en zeker niet het laatste wat besteld is!

Snelle levering, mooie sieraden

Snel geleverd, sieraden zijn naar mijn verwachtingen mooi!

Leuke trendy maar ook tijdloze sieraden van goede kwaliteit, en een snelle levering

Supermooie sieraden

Mijn pakketje werd snel verzonden, alles was netjes ingepakt en de sieraden zien er echt luxe en van goede kwaliteit uit. Ik ben er superblij mee en ben zeker van plan om vaker bij deze webshop te bestellen!

Super goed en leuk merkje

Snelle service, mooie sieraden van goede kwaliteit

Goede ervaring

Ik had een ketting besteld, en die kwam goed verpakt en snel binnen zonder enige problemen

Goed, snel en mooi

De bezorging was heel snel, het was duidelijk en het sieraad zelf is heel mooi en blijft ook heel mooi op het nou nat wordt of niet.

Geweldige producten!

Voor een goede prijs kwalitatief erg goede en mooie producten! Zou het zeker aanraden, er is ook veel keuze. Al meerdere bestellingen gedaan en zeer tevreden!

Super mooie oorbellen

Ik heb onlangs oorbellen besteld bij Finaste en ben positief verrast. De levering was snel en de sieraden kwamen mooi verpakt binnen. De oorbellen voelen licht en comfortabel aan en zijn gemaakt van stainless steel, waardoor ze niet snel verkleuren. Het design is trendy en makkelijk te combineren met verschillende outfits. Voor de prijs vind ik de kwaliteit zeker goed. Conclusie: Mooie, betaalbare oorbellen met een fijne pasvorm en snelle service — ideaal voor dagelijks gebruik of als cadeau.

GEWELDIG TOP een aanrader

Een geweldig mooie ketting ontvangen Super snelle levering goed contact hier bestel.ik zeker nog vaker

Prachtige sieraden met een top prijs-kwaliteit verhouding!

Voor onze dochters prachtige sieraden uitgezocht. Mooi ingepakt, echt een kadootje om te geven. En dat voor een kleine prijs. Aanrader: de secret box. Voor 30 euro heb je 10 prachtige basicsieraden. Onze dochters zijn er zo blij mee! Kortom: een top prijs-kwaliteit verhouding.

Buskesdries 3

6673DP Andelst