Laden reviews...
3.136 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, hoogwaardige sieraden en keurige verpakking. De service wordt als betrouwbaar ervaren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en een vlotte bestelervaring. Over het algemeen is de feedback positief en keren klanten terug voor toekomstige aankopen.
Het is snel en netjes verzonden. Helaas vind ik de producten niet voldoen aan de beschrijving en mijn verwachting. De oorringen zijn kleiner dan beschreven en ze zijn gewoonweg niet te sluiten in mijn oor
FDN
Amsterdam
Hetgene wat ik had besteld was een cadeautje dus ik had er een cadeauzakje bij besteld nu was het al in het cadeauzakje gestopt met een sticker er overheen maar ik wil nog controleren of het goed. Dus ik moest het eerst zelf gaan uitpakken waardoor de sticker niet meer goed plakt en de verpakking gewoon heel lelijk is, dit is niet handig stuur het gewoon los mee, mensen willen hun artikel nog even checken. Of geef de optie aan op internet gelijk inpakken of verpakking meesturen.
Lieky
Utrecht
Alles was goed van bestelling tot levering. Graag tot de volgende keer!
Natascha
Moresnet-Chapelle
De website is betrouwbaar. De oorbellen die ik besteld zijn in het echt ook zoals ze zijn afgebeeld op de site. Snelle levering. Ik heb heel tevreden over de website en als ik weer sieraden nodig ben dat bestel ik deze zeker bij Finaste!!!
Helma Bolland
Drieborg
Anne
Enkhuizen
Ik ben ontzettend blij met mijn sieraden van FINASTE! Ze zien er super mooi en elegant uit en je merkt dat er veel aandacht aan de details is besteed. Ik vind het vooral fijn dat de sieraden makkelijk te combineren zijn en zowel dagelijks als bij een speciale gelegenheid gedragen kunnen worden. De kwaliteit en uitstraling hebben mijn verwachtingen echt overtroffen. Ik zou FINASTE zeker aanraden aan anderen en zou hier zelf absoluut opnieuw bestellen!
Valentina
Diemen
Hele mooie armband, precies zoals in de advertentie. De prijs is goed, hele goeie verhouding tot elkaar. Bestelling was ook erg snel en goed verpakt binnen.
Merianne
Oosterhout
Snelle levering, oorbellen als verwacht. Mooie kwaliteit voor lage prijs.
Regine
Haaksbergen
Omdat ik nog niets ontvangen heb is mijn ervaring niet goed. Hoop dat ik het als nog mag ontvangen.
W
Zoetermeer
Mooie kwaliteit volgende dag geleverd zegelring met letter.
Monica Bouman-Bruin
Heerhugowaard
Erg snel binnen, na 2 dagen had ik het pakketje al in huis. De sieraden zaten in mooie doosjes en waren van goede kwaliteit.
Jade
van Hooft
Bestelling gedaan voor in ons nieuwe huis en het is fantastisch. Zo mooi geworden
Christel
Eindhoven
Hele leuke armbandjes en snelle levering
veonique van der Meer
Hoogvliet
Mooie sieraden, nog mooiere prijzen en een hele snelle levering!
Mary
Tilburg
Ik had een mooie goudkleurige ring besteld. Bij aankomst in een mooie en stabiele verpakking en een kortingsbon voor de volgende bestelling. De ring voldoet volledig aan mijn verwachting en zal zeker een vervolgbestelling plaatsen.
Maja Straver-Ungerer
Duiven
Snelle levering & heel mooie juwelen die niet verkleuren! LOVE IT!
Hannelore
Westmalle
Veel keus in leuke sieraden.
Anne
Deventer
Snelle bezorging en goede kwaliteit
Indy
Neeritter
Levering was erg snel. Ik heb ern zakhorloge besteld met gravering. Deze was ontzettend snel binnen. Ook bij problemen werd ik meteen goed geholpen. Erg fijne ervaringen met finaste
Senne
Middelbeers
De oorbellen zijn mooi en zoals op de foto's. Snelle verzending in mooie verpakking
S
Delft
Het aanbod van Finaste is erg groot en zodra eenmaal besteld, heb je de bestelling snel in huis.
E.
Overijssel
Super snelle verzending, verpakt in sieradendoosjes voor een super prijs! Blij mee!
Maaike
Zwolle
Ik wilde armbandjes gaan dragen maar alles ging kapot en ik koop geen echt goud. Nu zag ik finaste via de socials en dacht ik eerst dat het echt veel promotie was, maar ben ik enorm tevreden met de kwaliteit. Dankjewel Finaste <3
Dees
Spanbroek
Mooie kwaliteit Snelle levering
11 August 2026
Marleen
Kerkrade
snelle verzending, leuke prijsjes, leuke cadeautjes (al dan niet voor jezelf), snelle klantenservice, super tevreden!
11 August 2026
INNEKE