Super goeie kwaliteit sieraden en snelle verzending

De verzending is super snel de website is duidelijk. goeie kortingen/kortingscode’s en de sieraden verkleuren niet. Ze zijn van goeie kwaliteit en ook nog is super schattig

Mijn moeder was heel erg blij met haar moederdagcadeautje

Hele sneller levering (2 dagen) , goede kwaliteit. Erg mooie sieraden en enorm veel keuze

Goede prijzen, mooie kwaliteit.

3 paar oorbellen gekocht en een verstelbare ring. Bestelling kon door de brievenbus en was goed verpakt. De kwaliteit is tot nu toe goed en de sieraden zagen er uit als op de foto. Als ik weer ieys leuks zie dan bestel ik waarschijnlijk weer!

Mama was super blij met haar Moederdagcadeau

Mijn pakket was super snel binnen en jullie hebben mega leuke items!

TOP!!!

Het was net of ik een cadeautje kreeg. Zo zorgvuldig en gezellig ingepakt!!! TOP!!!

Ontzettend mooie betaalbare sieraden, en goede kwaliteit

Het mooiste moederdag sieraad van 2026! Betaalbaar goede kwaliteit, ik kan ermee douchen en slapen zonder dat het afgeeft, en zelfs een prachtige armband voor mijn zoon zijn bonus moeder besteld en dat die ik alleen als ik achter een merk sta!

Supersnelle levering, prachtige ketting

De levering was echt heel snel, mooi sieraad en mooi ingepakt.

Super fijn

Super snelle verzending en leuk ingepakt ! Ook is de ketting super mooi!voortaan haal ik mijn Sieraden bij finanste ! Het is betaalbaar + snelle levering.

Tevreden met het product

Tevreden over de levering en over het product (kwaliteit was goed). Als je het laat inpakken valt het snel uit het folietje, dit is niet heel erg maar miss zouden jullie hier iets mee kunnen

Helemaal goed, en snelle levering binnen 1 dag.

Betaalbare sieraden voor een goede kwaliteit. Veel keuze en altijd wel een kortingscode toe te passen, top natuurlijk! Ik ga zeker vaker bestellen❤️

snelle verzending en goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de sieraden en ze komen erg snel binnen.

Was heel snel binnen en super mooi armbandje!

Had het op laatste moment gekocht voor Moederdag en het was echt super snel binnen. Heel fijn!

Mooi ingepakt en mooie sieraden

Super veel keuze, ik kreeg zelfs een beetje keuzestress hahahahah. Daarna een super snelle verzending en mooi ingepakt.

Snelle levering van mooie, goede sieraden

Op moment van ontvangen van de bevestiging kwam ook al de mail dat het pakketje meegegeven is. Prijs kwaliteit verhouding is super en er staan alleen maar mooie sieraden op de site, moeilijk om te kiezen. Bestel zeker opnieuw.

Geweldig mooi

Ik hen 3 paar oor ringentjes besteld. Het is goed aan gekomen, en was mooi verpakt. Ik draag ze nog niet omdat ik ze met mijn lange nagels niet inkrijg,, dus wachten tot mijn zoon komt. Maar zien er prachtig uit. Als ze ook nog mooi blijven ben ik heel blij en dan hebben jullie er een klant bij.

Snelle levering, goede en mooie kwaliteit sieraden, ook nog heel leuk verpakt!Top dus!

Mooie sieraden !

Leuke sieraden voor een goeie prijs

Al een aantal keren besteld! Snel binnen!! Netjes verpakt!! En…de producten blijven super goed!!! Kortom…AANRADER!!

Mooie kwaliteit en goede prijzen

Super mooie sieraden ontvangen voor een leuke prijs! Hier ga ik vaker bestellen :)

Nooit teveel juwelen van finaste!

Mooie oorbellen ‘Delfts blauw’

Ik vind ze erg mooi. Heb ze nog niet gedragen want match het qua kleur met mijn kleding.

Hele snelle levering en het ziet er mooi uit

Super !

Super mooi en snelle verzending!

Mooie sieraden die niet verkleuren. Heel erg snelle verzending en mooie verpakkingen. Ik ben er erg blij mee

Mooie sierraden

Thijs en Luuk hebben bij jullie twee mooie kettingen voor moederdag gevonden. En mama was er heel blij mee.

Buskesdries 3

6673DP Andelst