Super tevreden!

Ik ben fan geworden van Finaste! Snelle levering, goede kwaliteit, eerlijke prijzen voor wat je krijgt!

Top product, wel te laat geleverd

Ik ben blij dat ik hier bestelt heb, want het was goedkoop en goede kwaliteit, het was alleen vertraagd dus had ik het pakketje niet op tijd, maar het product maakt alles goed.

Een fijne site, makkelijk te bestellen en naar volle tevredenheid afgeleverd

Mooie sieraden, leuke prijsjes, snel geleverd.

Blij met mijn armbandjes, was mijn eerste bestelling bij Finaste. Zeer tevreden.

Mooi kettinkje, doosje had iets mooier gemogen

Niks op het kettinkje aan te merken had het leuk gevonden als de binnenkant van het doosje rood was geweest

Ik slaag hier altijd!!

De sieraden zijn altijd super mooi en precies wat ik zoek of het nu voor mijzelf is of voor een cadeautje. Ik vind altijd wel iets leuks, de kwaliteit blijft ook goed! Heel blij mee altijd :)

Snel geleverd en top product

Veel keus in het kopen van siraden. Goede kwaliteit en een snelle levering. Mailtjes zijn duidelijk die verstuurd worden en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Hele leuke sieraden

Hele leuke sieraden van goede kwaliteit, altijd blij mee!

Heel mooie producten

Het gevraagde product was zoals gevraagd, helemaal mooi gegraveerd voor een mooie herinnering

Ik ben heel tevreden

Zo'n gaaf armbandje

Als cadeau voor mijn vrouw twee armbandjes met initialen van onze kids gekocht. Ze was er zo onwijs blij mee! Mooie kwaliteit en echt te schattig. Dus mannen, dit is het cadeau voor de dames! Maak je zeker een goede beurt mee!

Sieraden altijd zoals afgebeeld. De rvs sieraden blijven jarenlang mooi. Ik bestel regelmatig bij Finaste en altijd tot volle tevredenheid. Ook snel geleverd.

Vlot en makkelijk

Het bestellen was super makkelijk! Ze hebben super leuke juweeltjes en voor een scherpe prijs!!!

Een hele mooie herinnering aan een belangrijk persoon

Ik ben een ketting besteld met de vingerafdruk van mijn opa. Ik ben er zeker erg blij mee omdat ik hem nu altijd bij mij kan dragen.

Super mooie armband

Precies zoals op de afbeelding, snelle verzending. Aanrader!

Snelle levering, leuke sieraden, je word goed up to date gehouden over je bestelling

Snelle bezorging

Ben erg teleurgesteld over de sieraden die ik kreeg

Ik had 3 mega deals besteld. Dit viel alleen zwaar tegen omdat er vooral veel dezelfde dingen in zaten, ook leek het alsof er maar “ de restjes” waren in gedaan. Heel jammer want het kost natuurlijk wel wat.

Ik heb dit als prettig ervaren, alles komt netjes op tijd en intact. Ze hebben hele mooie en betaalbare sieraden maar ook van goede kwaliteit

Pakket was snel binnen en was heel leuk!

Ik had de sample box besteld en de 10 sieraden die gekozen waren vielen niet tegen!

Prachtige sieraden

Het zijn prachtige sieraden, vlot geleverd, en ook mooi verpakt! Erg tevreden!

Sieraden besteld voor black tie feest, echt top en matching!!

top

echt mijn favo merk. altijd waar voor je geld!

had oorbellen besteld als cadeau, degene was er heel blij mee.

Komt niet overeen met de foto

Eerder bestelt en tevreden. Maar de laatste bestelling viel erg tegen armband heel klein. Bedels zijn op de foto best redelijk maar in het echt heel klein !! En goud kleurig besteld kleur niet mooi anders dan eerdere bestelling. Ook de oorbellen vielen qua grootte met de foto erg tegen. Helaas!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst