Goede website en snelle levering

Ik ben blij met de verzending ik had dag ervoor besteld en dag erna aangekomen en kwaliteit is zo mooi!!

Onverwacht Prachtig

Op een plaatje is het nooit zo mooi als in het echt... Dus...onverwacht prachtig

Goede ervaring!

Zoals omschreven, snel, goed op de hoogte gehouden.

Een prachtige bruine kralenketting

Ik ben erg tevreden met deze mooie kralenketting. De levering ging snel.

Snelle levering, mooie producten

Keuze uit een groot en leuk assortiment, snelle levering en mooi verpakt en dat voor een leuke prijs! Hier ga ik zeker meer bestellen!

Mooi van kleur

De armbandjes mogen wel wat grote zijn erg krap

Elke keer zo blij mee!

Al vaker bij Finaste besteld en het stelt nooit teleur. Sieraden zijn altijd van goede kwaliteit en dat ook voor een leuke prijs. Altijd geweldig verpakt en sieraden gaan echt lang mee! Mijn pakketje had helaas wat vertraging deze keer met de bezorging en hierdoor contact opgenomen met Finaste. Ontzettend snelle reactie en helpen je super fijn met je probleem. Heel erg tevreden!!

Alles goed voor mekaar

Ik heb een armband en een ring gekocht. Ze zien er super mooi uit, precies zoals omschreven en zijn van goeie kwaliteit. Ook zijn de prijzen super.

Geweldig!

Mijn pakketje was al snel ingepakt nadat ik had besteld. Het kwam dus ook al snel bij mij thuis aan. De sieraden zaten leuk ingepakt en zijn van goede kwaliteit. Ik ben er heel erg blij mee!

Heel tevreden

Zeer mooi resultaat en heel rap geleverd. Dit is mijn 2e bestelling en zal zeker nog bij jullie bestellen. super service!!

Netjes en snel verzonden

Leuke sieraden, leuke prijzen, leuk verpakt en snel verzonden

1e x zeer positief

Snelle levering, heel mooie kralen ketting, met groot goudkleurig hart echt statement ketting. Ben er erg blij mee.

Prima, snelle service. Keurig ingepakt.

Prma eevarong. Ik ga hier aeker vaker bestellen.

Heel mooie oorbellen, precies zoals op de site weergegeven en zeer snel bezorgd, keurig verpakt. Een aanrader!

hele mooie kwaliteit

ik bestelde voor mijn oma een ring in het model wat ze al tijden zocht, en nu kijkt ze er constant naar en belt ze zelfs om te laten weten dat ze er zo blij mee is. :) kortom, top ervaring !

Zeer snelle service en prachtig resultaat!

Dank jullie wel voor het mooie armbandje! Nog nooit eerder zo een snelle service gehad bij een gepersonaliseerd item! Heel tevreden!

Top top top top

Gewoon top netjes op tijd waar voor je geld top top top

Super tevreden met de mooie kwaliteit sieraden!

Voor de prijs die je betaalt had ik nooit verwacht zulke mooie kwaliteit sieraden te krijgen. Ik ben zo ontzettend positief verrast. Bovendien was de verzending ook snel!

Netjes verpakt en zeer tevreden over m’n bestelling

Super , hartelijk dank

Het was snel en goed geleverd

Ze leveren heel snel en de sieraden zijn super mooi dus ik zou hier zeker nog is iets kopen als ik iets nodig heb

Super goede kwaliteit

Levering is top.

Super goede service

Fantastic.

Hele snelle bezorging, prachtige sieraden tegen een hele mooie prijs. Heel blij mee.

Buskesdries 3

6673DP Andelst