Ontzettend leuke items! Snel verzonden,netjes verpakt..

Aangenaam

Goede en vlotte service! Verpakking was netjes bij het aankomen

Ik draag de producten met veel plezier en krijg er vaak complimenten over!

Ik ben super tevreden over Finaste! De sieraden zijn echt super mooi en van goede kwaliteit. Alles voelt fijn aan en ziet er in het echt net zo mooi (of zelfs mooier) uit dan op de website. Ik draag de producten met veel plezier en krijg er vaak complimenten over. Zeker een webshop die ik kan aanraden!

Toppers

Aanrader

Duidelijke website Snelle verzenfing Goed ingrpskt Mooie ketting

leuke spullen voor een goede prijs

Veel leuke dingen voor een passende prijs. Zelfs als er iets mis is ( oorbel sluit niet bv) wordt het meteen naar tevredenheid opgelost

Mede omdat mijn Kleindochters vaste klant zijn Finaste!en tevreden. Laatst zelf weer een cadeau aangeschaft voor een van de Meiden en kortom ,altijd blij met de keuzes.leuke site en prima service!

Mooie oorbellen

Hele mooie oorbellen. Al veel complimenten gekregen.

Super tevreden!

Super tevreden met mijn aankoop. Prachtige ketting. Goede kwaliteit. Netjes en luxe verpakt. Betaalbaar! Al meerdere sieraden gekocht, draag het dagelijks en blijft heel netjes. Geen verkleuring en beschadigd niet.

Mooie sieraden voor een prima prijs!

Leuke sieraden, veel keuze. Makkelijk te bestellen, prima!

Mooie sieraden en snelle levering

De sieraden zijn erg mooi. Ze komen in een leuk doosje. De levering is snel. We hadden het zondag besteld en het was dinsdag al geleverd. Ook fijn om te weten is dat het een brievenbuspakketje is. Dus je hoef niet thuis te zijn.

Mooie site en snelle levering!

Heel eerlijk, van het inpakken wanneer je hier extra voor betaald had ik iets meer verwacht dan een simpel zakje dat scheef was dichtgeplakt. Maar lees bovenstaande als tip, kom vast nog wel bij jullie bestellen hoor!

Super mooie producten en snelle levering!

Hip maar soms past het sieraad in het echt niet helemaal bij het plaatje

Goede en snelle levering. Het product zelf valt soms wat tegen. Had ik witte hartjes besteld, blijken die doorzichtig amper zichtbaar. Eén keer een paar oorbellen vielen veel kleiner uit dan gedacht. Dus is wat zoeken hoe je naar de plaatjes moet kijken.

Goede kwaliteit

Koop hier altijd goldplated sieraden. Slaap en douch ermee en blijft al jaren mooi.

Uitstekend!

Snelle levering, goede kwaliteit en blijft ook mooi. Er was een probleem met mijn bestelling en die is erg snel opgelost. Echt super!

Mooie sieraden!

Hele mooie sieraden, voor een top prijs en super snelle levering!

Bezorging, kwaliteit en vriendelijkheid konden echt niet beter.

Het begon bij de bezorging. Ik had het pakketje besteld en nog geen 24uur later had ik ze al binnen. Ik heb nog nooit zo snel een paketje binnen gekregen. Daarna de verpakking en dat super lieve kaartje! Het voelde echt dat er moeite is gedaan! Daarna natuurlijk de siraden zelf.. ik vind ze echt super leuk en vond het ook lastig om te kiezen op de website want alles was zo leuk en de website was ook duidelijk. Ik wilde eerste 4,5 ster geven maar ik kan me oprecht niet bedenken wat beter moet.. ben verbaasd! Dank jullie wel!

Ziet er mooi uit

Het voelt niet zo fijn aan tijdens het dragen. Het is voelt “ hard” aan en prikt in je hals. Ook zit het snel in de knoop

Mooie prijs en zien er goed uit

Stainless steel voor een mooie prijs. Ze zien er ook erg mooi uit ben zeer tevreden.

Fijne ervaring en snelle levering

Alle producten zijn gemakkelijk te vinden op de website. Ook gaat het invullen van gegevens goed en kan je je kortingscode goed vinden om in te dienen. De levering was erg snel, niks beschadigd. Kortom fijne service.

Super hoe snel je geholpen wordt dezelfde dag nog in huis :) met gravering

Zo zo zo super leuk

Het verkleurd niet. De sieraden zijn zo zo zo cute en leuk. Jullie zijn echt m’n favoriete sieradenbedrijfje❤️.

Super leuke oorbellen, snelle levering.

Super snelle levering, goed verpakt en leuke oorbellen. Ze verkleuren niet zoals alle producten van Finaste.

Mooie tijdloze sieraden van goede kwaliteit

Ik koop regelmatig sieraden bij Finaste. Ze hebben een veelzijdig assortiment en regelmatig nieuwe sieraden. De service is uitstekend. Als je een vraag hebt over je bestelling reageren ze heel snel.

Buskesdries 3

6673DP Andelst