Mooie sieraden, fijne service

Mijn dochter en ik zijn weg van de sieraden van finaste. De service is top en er wordt snel gereageerd op je mail.

Mooie producten, super snelle verzending!

Hele mooie producten en zeer snelle verzending!

Leuke sieraden , snelle levering

Erg leuke sieraden hebben jullie . Met de kerst armbandje gekocht voor dochter die was er erg blij mee . En vorige week kettinkje voor mezelf ook erg leuk. Snelle levering .

Goed gevarieerd

Toen ik de doos open maakte zag ik veel verschillende sieraden iets waar ik altijd fan van ben! De ringen zijn helaas ook al zijn ze verstelbaar toch te klein omdat je ze niet helemaal kan uitrekken....

Tevreden. Mooie sieraden

Ik ben erg tevreden met deze sieraden! De kwaliteit is mooi, ze zien er precies uit zoals op de foto en ze voelen stevig aan. Ook zijn ze netjes verpakt en snel geleverd. Zeker een aanrader!

Heeel mooi perfecte groote ben er verliefd op

Fantastische site super!!!

Super site en mooie sieraden snel geleverd super!!!

Minder kwaliteit dan verwacht

Best even moeten wachten. Was niet megaduur, maar als ik de oorbellen in de winkel had zien liggen had ik ze niet gekocht voor die prijs.

Fijne producten snelle levering

Fijne communicatie. Goede kwaliteit product

Super snelle service en mooie producten

Bestelling geplaatst en die werd de volgende dag al geleverd! De producten zaten bovendien enorm mooi verpakt wat ook altijd een pluspunt is. Alles is van goede kwaliteit dus zeker een aanrader!

Snelle levertijd, goede producten, geweldig

De sieraden waren heel snel binnen, alles super mooi en netjes verpakt in aparte doosjes. Ik heb al eerder sieraden hier besteld en die zijn allemaal nog super mooi. Ik draag ze met douchen, sporten alles eigenlijk en ze blijven mooi.

Snelle levering, top product!

Heel blij met mijn nieuwe oorbellen die ook nog eens razend snel binnen waren. Top!!!

Helemaal super

Helemaal super, snel verzonden en snel in huis, top verpakt, zou het zeker aanraden

Mooie sieraden voor een mooie prijs

Mooie kwaliteit sieraden. Verkleuren niet en zijn stevig. Wordt mooi verpakt.

Snelle verzending,mooie kwaliteit en na een vergeten kortingscode van mijzelf,kreeg ik een nieuwe toegestuurd Super service!

Ik ben heel blij met de juweeltjes ik ga sowieso nog eens bestellen.

mooie, goede sieraden die snel geleverd worden

ik heb al meerdere sieraden van finaste en ze blijven allemaal mooi zilver zonder te verkleuren. de sieraden zijn snel geleverd.

Ongelofelijk snelle afhandeling. Meer dan dik tevreden

Voor de eerste keer besteld op aanraden van mijn dochter. Ik ga in de toekomst vaker bestellen. Zulke mooie sieraden en zo snel in huis, helemaal top.. Jullie hebben er een trouwe klant bij.

Heel mooie sieraden

Hallo ,ik heb oorbellen en een armbandje besteld.Snelle service,snel geleverd en leuk inhakt.Super !!

Super snel in huis !

Mooie sieraden raak niet uitgekeken op jullie site . Mooie kwaliteit en supersnel bezorgd .Dikke 10 !!!!

Super product, snelle levering!

Hele mooie kettingen ontvangen, snelle levering en betaalbaar!

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Erg mooie kwaliteit, ik was helemaal verbaasd. Beter dan de andere “betaalbare” sierraden merken, deze blijft mooi

Mooie sieraden voor een aangename prijs

Snelle service, mooie verpakking en mooie sieraden voor een aangenam prijsje.

Super goed

Het is mooi netjes ingepakt product goed en echt super leuk goede ervaring

Snelle & fijne service!!!

Mijn bestelde sieraden waren ten eerste heel snel binnengekomen. Helaas was 1 van de sieraden niet helemaal in orde. Ik heb toen gemaild en het werd zo snel en fijn opgepakt, echt heel goed geregeld. Dit maak ik niet vaak mee, maar dit laat wel zien hoe goed zij alles op orde hebben. Ze denken graag met je mee en kijken naar een geschikte oplossing. Hele fijne ervaringen gehad met Finaste!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst