makelijk bestellen en vlug geleverd

was voor mij de eerste keer en ben zeer tevrede over de levering.

Snel verzonden mooie sieraden!!

Mooie artikelen

Ze hebben een ruime keuze in sieraden. De levering is snel. Ik heb al een aantal producten van hen gekocht.

Mooi gemaakte armband

Snelle levering, ziet er mooi, goed verpakt, je kan het zo cadeau geven!

Supertevreden!

Snelle verzending en de sieraden zijn met zorg verpakt. Een kadootje om te ontvangen en uit te pakken. Heel blij mee.

prachtig en snel geleverd.

heeel mooi, had deze doorgestuurd gekregen van mijn zus en die heeft het bandje zelf gekocht en al 2x gegeven als cadeau en ze dragen dit al 4 jaar dus ik geloof erin dat dit zeker een duurzaam cadeau is.

Geweldig!

Snelle levering, leuke sieraden, goede kwaliteit, precies zoals op het plaatje

Super goed bedrijf, zeker een aanrader

Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met finaste. Echt super goede prijs kwaliteit vrrschil. De sierraden verkleuren niet en zijn echt heel mooi en uniek. De levering gaat ook heel snel.

Ik vind de sieraden super mooi en ze roesten ook niet dus kort gezegd geweldig

Snelle levering en hele mooie sieraden!

Ik ben van zilver naar gouden sieraden gegaan en wilde graag nieuwe sieraden! De kwaliteit en de snelle levering van finaste is super! Ik ben super blij met mijn nieuwe ringen en armbanden. Finaste is zeker een aanrader!

Super sieraden

Mijn dochter is heel blij met de sieraden! Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Mooie kwaliteit sieraden, snelle verzending binnen een dag. En netjes verpakt!!

Slechte kwaliteit

Jammer genoeg heb ik mijn pakket ontvangen en kan ik niet zeggen dat ik tevreden ben… ik heb een gepersonaliseerde halsketting en deze had ik even goed op Temu of Shein kunne kopen…

Leuk spul weer

Goede kwaliteit en snel binnen!

Just on time en stemt overeen met Wat ik verwachte

Snelle levering, mooie ketting!!

Heel blij met een mooie bestelling voor een vriendin die 30 is geworden. Met de vriendinenngroep hebben we een mooie ketting uitgezocht en deze was de volgende dag al geleverd. Mooie kwaliteit en de jarige was heel blij! :) Ik zou het iedereen aanraden.

Heel tevreden met de sieraden!

Ik ben heel tevreden met de sieraden die ik heb gekocht. Ze zijn ook best betaalbaar :)

Super mooie sieraden en snelle verzending

Ik heb verschillende artikelen gekocht van oorbel tot armband. Allemaal even goede kwaliteit sieraad. De verzending was ook zeer snel. Goed verpakt

Super goede kwaliteit!

Ze hebben hele mooie sieraden. En van een goede kwaliteit, Ben er heel blij mee!

Mooi mooi mooi....heel tevreden....

Mooi persoonlijk sieraad

Namen van de kids erop voor mijn man en aan de binnenkant een hartje met mijn naam. Mooi sieraad, stoere uitstraling en een persoonlijk tintje.

Erg betrouwbaar en was binnen 1. Dag in huis

Erg betrouwbaar en mooie prijzen na bestelling erg snel binnen en goeie kwaliteit product

Super!!!

Snelle levering en top kwaliteit voor een democratische prijs!

Megaaa leuk en uitstekende kwaliteit, helemaal hip ook!!

Mega leuke sieraden, helemaal student-proof! Ik had de sieraden opgestuurd gekregen en wow… ik ben echt positief verrast. De kwaliteit is supergoed, helemaal niet cheap of snel kapot. Ze zien er precies zo uit als op de foto’s en de style is echt lekker trendy precies wat je als student wil zonder je hele bankrekening leeg te trekken. Echt top spul, ik draag ze nonstop. Zeker een aanrader!

In 1 woord super!

Snelle levering, mooie producten tegen een fijne prijs..! Zeer tevreden. Leuk ingepakt ook.

Buskesdries 3

6673DP Andelst