Super goed

Super goed snelle levering en leuke sieraden goeie prijzen en goeie kwaliteit

Ik had problemen met mijn bestelling omdat deze niet meer op voorraad was, maar het werd daarna goed geregeld

Amazing

Heel fijn dat ik al 2x een samenwerking heb gehad! De snelle reactie op vragen is ook enorm fijn!

Perfect zoals op de foto (beter inpakken zou kunnen)

Al regelmatig sieraden besteld en altijd tevreden. Mooie moderne ontwerpen en heel betaalbaar

Goede kwaliteit en service

De sieraden zijn van goede kwaliteit en zijn erg mooi

Snelle levering en mooie kwaliteit. Zeer tevreden!

Ik had een vraag over een armband en kreeg dezelfde dag een antwoord, dat vind ik altijd een pluspunt. Daarbij snelle levering, mooi verpakt en mooie kwaliteit sieraden.

Perfect!

Snelle levering Kwaliteitsvolle en prachtige juweeltjes

mooie armband. Mooi ingepakt en super snel verstuurd.

Mooi product, snelle levering, mooie site

Mooie sieraden, snelle levering, duidelijke site! Aanrader

Heel erg blij mee

Heel erg blij met mijn aankoop. De kwaliteit is top en het product ziet er precies uit zoals op de foto’s. Daarnaast was de levering super snel: bij mij was het pakketje zelfs al de volgende dag binnen. Zeker een aanrader!

Super ontzettend prettig

Het bestellen en de verzending verliepen vlekkeloos en ook is de optie om een ingepakt sieraad te krijgen echt top!

goede kwaliteit en altijd optijd!

Ik heb al vaker bij finaste besteld stainless steal sieraden ik douche ermee ik zwem ermee van alles en toch blijven ze mooi en niet verroest wat toch nog wel is gebeurd bij andere stainless steal maar niet hier dus! ook is de levertijd kort en word het altijd optijd geleverd.

Mooie sieraden voor een goede prijs

Snelle levering en alles in orde. De sieraden zijn heel mooi

Heel goed!

Mooie kwaliteit en leuke producten!

Super mooie sieraden, goede kwaliteit en snelle levering.

Ik ben echt heel tevreden over FINASTE. De sieraden zijn precies zoals op de website en zien er super mooi uit. Alles werd snel geleverd en was netjes verpakt. De kwaliteit voelt goed aan en je merkt dat er aandacht aan is besteed. Zeker een aanrader en ik zou hier zo weer bestellen.

Prima.

Mooie kleur, goed afgewerkt. Snelle levering.

Prachtig sierraad

Voor 2e keer hier besteld. Snelle verzending en prachtig mooi sierraad. Heel erg tevreden.

Perfect!

Snelle en goede levering!!

Mooie sieraden voor weinig geld.

Ik vind de Finaste sieraden erg mooi en wat ik belangrijk vind, ze blijven ook mooi. Ik draag ze dag en nacht, doe ze nooit af. Bovendien een gigantische keuze en vaak kortingen. Top!

Mijn ervaring!

Woowww, wat een top service! Ik ga hier zeeeeker vaker bestellen echt geweldig! Het was super snel bezorgd, de wedster was overzichtelijk, echt top!

Perfect!

Heel tevreden met mijn bestelling! De prijs-kwaliteitverhouding is top, de levering was snel en de sierraden zijn van mooie, goede kwaliteit. Absoluut een aanrader.

Heel mooi!!

Ik ben heel blij met mijn ketting en hangertje met namen van mij dochters. Precies zoals het getoond word

Super mooie sieraden, zelfs de verpakking. Snel geleverd! En fijne communicatie.

Gewoon fantastiche mooie spullen

Im koop altijd goude sieraden..Ik sta ermee op en ga er mee naar bed douche alles en de kleur blijft prachtig .Echt eem aamrader .

Buskesdries 3

6673DP Andelst