Enorm goede eerste ervaring

Een kwartier tot twintig minuten nadat ik mijn bestelling plaatste, kreeg ik al een e-mail dat mijn pakketje was verzonden. De dag erna kreeg ik ‘s ochtends al een e-mail van de tijdlijn wanneer mijn pakketje werd afgeleverd en dezelfde avond heb ik mijn pakketje ontvangen. Goede kwaliteit, ik draag toevallig de ring momenteel terwijl ik dit typ. Ik heb niks te klagen.

Altijd netjes verzorgd

Altijd netjes bezorgd. En een snelle bezorging

Mooi, snel en goed

Super sierraden, snel geleverd mooi verpakt en allergievrij

Grandioos

Niet moeilijk om iets te vermelden als je erg tevreden ben over jullie . Het bestellen ging super makkelijk en een dag later in mijn bezit nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking

Geweldig!

Ik heb cadeautje voor mijn vriend gekocht en hij vond het cadeautje zo leuk. Ivm december maand was het druk met bezorgen waardoor het 1 dag later kwam maar dat weet je december maand.

Snelle verzending, duidelijke communicatie en tevreden over product.

Top site, niet veel gedoe, pakje was er snel en niet met UPS (ups trekt op niks in België). Mooi ingepakt, al bij al top service

Komen afspraken na

Binnen korte tijd in huis en goed materiaal

Alles top

Goede levering en goede kwaliteit

Heel leuk

Het was een cadeau voor mijn oma omdat haar hond overleden is. Ze vond het een heel leuk cadeau

Super snelle levering, en mooie sieraden!!

Voor een goedkope prijs al een prachtig sieraad. De levering was er al de volgende dag.

Snel en vriendelijk!!

Super snelle verzending en nu met de feestdagen een probleem met Post.nl en ze denken mee om het op te lossen. Super fijn!!!!

heel goed

heel goed, kwam heel snel binnen en een goed product

Hele goede en leuke sierraden!

Ze verkopen mega leuke sieraden van goede kwaliteit en eenn goede prijs! Ook altijd een snelle levering en komt altijd super mooi verpakt aan!

mooie oorbellen, precies wat ik op de afbeelding zag

Levering op de dag dat aangegeven was, mooie oorbellen. De moeite waard om volgende keer weer hier te bestellen.

Mooi sieraad voor mooie prijs

Ik heb de voorletters van mijn kleinkinderen heel subtiel laten graveren in een halskettinkje. Waar vind je dat voor die prijs? Het kettinkje staat prachtig en ik heb mijn kleinkinderen een beetje bij me.

Goede kwaliteit en afbeeldingsgetrouw

De sieraden verkleuren niet en hebben een erg goede kwaliteit. Ook zijn ze hetzelfde als ze afgebeeld zijn op de site dus je weet wat je gaat krijgen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi product, snelle levering erg blij mee.

Snel en verzorgd

Ik kreeg heel vlot na mijn bestelling de sieraden thuis bezorgd. Het geheel was mooi verpakt en de sieraden zelf voldoen aan mijn verwachtingen. Ze zijn mooi en sierlijk en ze hebben een goede sluiting, beetje stroef in het begin maar dat wordt beter! Ze klikken in elk geval niet zomaar open.

Mooie sieraden, heel blij mee !!

Finaste is een mooi merk!

Finaste is een mooi en tijdloos merk. Al meerdere bestellingen gedaan en altijd meer dan tevreden!

Fijne service snelle levering

Heel prettig en fijn!

Super tevreden

De prijzen zijn prima te doen en de levering was ook super. Mijn ervaring is super goed!

De naam zegt het al, maar het zijn zeker de mooiste sieraden.

Ik had een ring besteld. Heel snel binnen. Hij is super mooi en hele goede kwaliteit

Fantastische sieraden!!!

Super mooie sieraden en blijven ook zeker mooi!

Heel mooi

Mooie armand goede kwaliteit en snel geleverd

Buskesdries 3

6673DP Andelst