Super blij mee

Super happy met deze leuke juweeltjes de perfecte kleur goud :)

Zoals altijd weer super mooi. Alles kan ook nog eens mooi gecombineerd worden. De sieraden blijven super mooi verkleuren niet. Ik heb ze dag en nacht om dat zegt genoeg over de kwaliteit. En natuurlijk de snelle levering want wie wil nu niet zo snel mogelijk hun aankomen in handen hebben. Echt een dikke aanrader om hier te bestellen

Prima zoals altijd

Blij met m’n nieuwe ketting en ring.

Ziet er goed uit

Snel en netjes geleverd, sieraden xien er mooi uit. Komt goed overeen met afbeelding.

De sieraden zijn mooi en van goede kwaliteit! Erg blij mee, ga zeker vaker bestellen!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling van Finaste! Snelle levering, sieraden zijn zoals op de foto en zijn van goede kwaliteit. Super leuke sieraden, voor ieder wat wils!

Heel blij met de sieraden

Mooie sieraden. Snelle levering. Klantvriendelijk. Fijne service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel blij!

Snelle verzending en producten zijn waar voor hun geld

Na bestelling volgende dag in huis. Goed verpakt en prima prijs kwaliteit verhouding. Gewoon top!

Fantastische armbandjes

Ik heb 4 armbandjes besteld en ze zijn allemaal fantastisch. Mooie fijne armbandjes zodat je er meer tegelijk kun dragen. En een snelle verzending. Fijne site.

Goede service snel reactie mooie sieraden

Goede service en snel

Ik kreeg mijn pakketje snel geleverd en goed verzorgd

Bedrijf is ok

Mijn bestelde earcuff werd snel verzonden en keurig verpakt. Helaas blijft het ding totaal niet zitten. Zal misschien aan mijn oor liggen

Geweldig, ik hoop dat de armband mooi blijft

I love it

Snelle levering en mooie sieraden

Amazing

Wederom super snel geleverd.. Mooie sieraden, dochter super blij. Wat wil je nog meer.

Mooi product en goede kwaliteit

Mooie ketting voor mijn tienerdochter. Ketting met hart lijkt zwaar, maar is het niet! Goed en snel verzonden!

Prachtige kwaliteit en snelle verzending

Het bestelde cadeau was er de volgende dag al, zo snel dus! Netjes verpakt in een mooie cadeau zakje (zoals besteld), echter was het zakje tijdens het verzenden aan de zijkanten 'open gesprongen', dat was jammer. De ketting is prachtig en al met al een super goede ervaring met Finaste gehad!

Het voelde als een cadeautje in mijn brievenbus

Meerdere kettinkjes besteld voor mijzelf. Ik werd helemaal blij met het uitpakken van het pakketje. Alles was precies zoals op de afbeeldingen van de website.

Mooi product, snelle levering

De armband die ik besteld heb is erg mooi.ik ga zeker kijken om nog iets te bestellen. Ik ben heel tevreden en ga dit ook tegen mijn omgeving vertellen!!!!

Geweldigg!

Super blij met mijn aankoop! Verkleurd niet.

Finaste reageert snel op e-mails, levert snel en heeft hele leuke sieraden.

Mijn ervaring met Finaste is erg positief. Ze reageren snel en vriendelijk op e-mails, de levering is snel en de sieraden zijn van hoge kwaliteit en ontzettend leuk om te dragen. Ik ben erg blij met mijn aankoop en kan Finaste zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar mooie, unieke sieraden.

Meerdere keren besteld altijd top!

Finaste heeft de perfecte balans tussen goede kwaliteit en een eerlijke prijs. Zelf heb ik al best een aantal keer besteld en ik ben altijd blij! De bezorging is ook altijd snel!

Perfecte service & sieraden

Mijn ervaring nu met finaste was super goed! Mooie kwaliteit van de sieraden en super snel geleverd! Mijn volgende aankoop zal niet veel langer meer duren

snel en praachtig

mijn bestelling was heel snel verzonden, ik ben zeer tevreden met de juwelen. Ze zijn mooi en goede kwaliteit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst