Heel goed!

Snelle levering zelfs tijdens de drukke maand December! Het is onwijs leuk om uit te pakken gewoon echt een cadeautje. En de producten zien er heel leuk uit!

Niet zo best

Kettinkje zat in de knoop !!! Niet te fixen . Op het hartje zat een gele vlek ! Armband was goed

Netjes ingepakt en snel verzonden

Netjes ingepakt en snel verzonden

Geweldig Sieraad

Gepersonaliseerde ketting binnen een dag verzonden echt super, ook de kwaliteit ketting heel mooi. Blij mee!

Mooie sieraden en snel geleverd

Het bestellen ging snel en werd de volgende dag al geleverd. Hele mooie sieraden waar ik heel blij mee ben. Echt een aanrader!

Super blij mee!!

mooie kwaliteit en super snel in huis Echt aan te raden.Ze hebben veel verschillende soorten producten en ook Kwaliteit

Artikelen zoals op de site en snelle verzending.

Ik koop regelmatig bij finaste . Altijd snel bezorgd. Nooit problemen. Ook lage verzendkosten. Netjes in de brievenbus. Artikelen zijn ook altijd net als op de site, en ook makkelijk te bestellen, goed verpakt....!

Mooie sieraad. Snelle levering.

Mijn vrouw vind het enkelbandje er mooi en is er erg blij mee.

Mooi Product Snelle levering

Prachtige sieraden!

Ik heb vaker bij jullie besteld voor mezelf en als cadeau voor een ander ! Super blij mee en persoonlijk ❤️

Mooie ketting

Mooie ketting. Prima kwaliteit. Snel verstuurd. Was fijn geweest als gouden sluiting ook in zilver verkrijgbaar was.

Een mooi emotioneel waardevol cadeau

Na het verlies voor van onze moeder en oma, heb ik voor mijn moeder een geboorte bloem armbandje gekocht. Met een gravure van de tekst van de rouwkaart op de achterkant. Het is heel mooi gegraveerd en de tranen hebben gevloeid. Ook was het mooi verpakt en op tijd aangekomen. Dankjewel!

Mooie sieraden voor een mooi prijsje

Het is makkelijk te bestellen, de website ziet er overzichtelijk uit, de sieraden zijn mooi en dan ook nog voor een leuke prijs! Met de korting eraf is het helemaal leuk !

Mooie betaalbare sieraden.

Mooie sieraden en super snel binnen. Leuk om te geven en om te krijgen! Hier ga ik vaker bestellen.

Erg blij met de bestelling en de service

Voor het eerst heb ik bij Finaste besteld en ik kom hier zeker nog een keer terug. De foto’s komen precies overeen met de geleverde producten. Ondanks de drukte voor kerst was de bestelling snel binnen.

Goede webshop, duidelijk en overzichtelijk.. Bijna alles op voorraad en je kan er ook nog voor kiezen om het op te halen,hie geweldig is dat!!! Mijn meisje is zeer tevreden met de gekochte sierraden...

Het cadeau was geweldig! geen woorden voor

Mijn vriendin was super blij, en elk sieraad vond ze prachtig. Heel erg geslaagd!

Perfecte kerstkadootjes

Goede kwaliteit

Top service!

Ik heb 2 cadeautjes besteld en door Finaste in laten pakken. Cadeautjes waren gemerkt, zodat ik de cadeautjes van elkaar kon onderscheiden. Fijn meegedacht!

Mooie hartjes-armband!

Zoals op de foto getoond, zo is de armband ook. Staat heel leuk en zit lekker om de pols.

Waardeloos

Het was snel geleverd, maar de kwaliteit waardeloos. Scherpe randjes aan de letters, niet te dragen. Mijn cadeau was mislukt, heel teleurstellend.

Erg snel en goede communicatie

Ik had voor mijn vrouw een leuke ring en kettinkje gekocht en ze is er erg blij mee. Ik zal zo weer iets kopen bij deze eerlijke en betrouwbare webshop.

Mooie spullen en snelle levering!

2 kettingen besteld. Ze zijn zoals beschreven en werden snel geleverd! Ik ben er blij mee

Snelle levering. Leuke betaalbare sierraden. Voor jezelf of cadeautje te geven.

Ge-wel-dig

Heb mijn dochter dit als kerstkado gegeven Ze was enorm enthousiast. Superblij mee Bestel zeer zeker hier vaker Ook snelle levering ondanks drukke tijden voor kerst.

Buskesdries 3

6673DP Andelst