Mooie sieraden

Ik heb de adventskalender besteld. Het is een leuke mix van trendy sieraden, ze zien er heel leuk en kwalitatief uit. Er zitten dingen in die ik normaal niet snel zou durven kopen en op deze manier eens kan uitproberen. Voor mij was het een geslaagde aankoop!

Super mooi

Ik vind alles van deze site eigenlijk super, het is betaalbaar, houd goed en ziet er ook nog fantastisch uit!

Snelle verzending en leuk verpakt

De oorbellen zaten in een mooi doosje en daar omheen een mooie papier. Ook zijn de oorbellen snel verzonden.

Mooie sieraden

Via instagram voorbij zien komen toen ik op zoek was naar een verjaardagskadootje.. En bij Finaste gevonden wat ik zocht!!

Top service! Mooie producten!

Snelle service en mooie producten, al vaker besteld.

Alles is perfect alleen het retourneren is wat lastiger

Mooie

Mooie kettingen. Maar je gaat af van de afbeelding waarop een dame 2 kettingen draagt en ze dan mooi onder elkaar heeft. Blijken kettingen even lang. En de ene op de kortste en andere op de langste standje om doen geeft niet dat ze zo mooi vallen als op de foto bij de dame. Dat is jammer. Los van elkaar perfect, samen niet mooi zoals gehoopt

Goed en leuk ingepakt

Hele mooie sieraden, leuk ingepakt en stainlesssteal

Snel geleverd, mooi verpakt ben zeer tevreden. Heb opnieuw een bestelling geplaatst.

Al veel mooie sieraden hier gekocht en ben er super blij mee.

Het is echt een cadeau voor jezelf als je je pakketje mag uitpakken!!

Met kerst een bestelling gedaan die was er de volgende dag en nu met de sneeuw ook.

Prachtig!

Genoeg keus in sieraden, kwaliteit en prijs zijn prima in orde? Ga zeker vaker bestellen!

Mijn bestelling is snel verzonden en was heel netjes verpakt. Ook de artikelen zijn zoals beschreven en zijn van goede kwaliteit!

Oprecht helemaal perfect!

Toen ik bestelde stuurde ze het diezelfde dag nog op en had ik het de volgende dag in huis. De verpakking was mooi, chique en je zag dat er echt tijd in was gestoken. De sieraden waren mooi, stevig en precies omschreven zoals op de site. Overal helemaal niks te klagen, ik zou het iedereen aanraden!

Ze hebben prachtige sieraden en kloppen exact met de foto. Koop er nu steeds meer bij omdat er ruime keuze is. Kwaliteit is goed Ik ben een zeer tevreden klant!

Snelle levering van mooie sieraden

Mooie sieraden in een mooie verpakking en snel geleverd.

Geweldige kwaliteit en prijs

Ik was zo aangenaam verrast door de kwaliteit en de details van de ringen en oorbellen uit de sample sale, en ook nog eens geweldige prijzen!

Leuke sieraden voor een goede prijs!

Ik heb een aantal sieraden besteld waaronder een item die gegraveerd moest worden. Erg mooi geworden! Ik ben er heel blij mee.

Top website!

Ik heb laatst een ketting besteld besteld bij finaste, ze hebben als het goed is altijd een kortingscode en het is na 1/2 dagen al in huis. Echt top dus!! Aanrader

Super mooie dierbare sieraden

Mooi goud letter armbandje en geboorte maand kraaltje

Geweldige service en zeer goede kwaliteit en mooi sieraden. Love it!❤️

TOP!❤️

Hele mooie oorbellen

Prachtige oorbellen gekocht, super kwaliteit, en snelle verzending. In 1 woord TOP.

Super!!

Super snelle levering. De sieraden zijn heel mooi en precies zoals de foto’s

Zeer goede communicatie

Alles is vlot verlopen. En een bijkomende vraag van mij werd goed afgehandeld via een medewerker. Ik ben zeer tevreden van de gang van zaken. En nog het belangrijkste: Ook zeer tevreden van het product. (Kettingetje voor mijn vrouw met de initialen van ons zoontje op).

Buskesdries 3

6673DP Andelst