heel blij mee

Super tevreden met mijn kettingen

De kwaliteit is top en een hele goede service.

Supersnel bezorgd

Mooie oorbellen besteld, waren supersnel bezorgd zodat ik ze met Oud en Nieuw aankon. Leuk verpakt. Kortom goeie ervaring, top! :)

Een goede kwaliteit

Ik vond de juwelen echt super goed van kwaliteit en zou ze zeker aanraden !!

Echt een top product

Ik heb een cadeautje voor mijn vriendin gekocht en ze was helemaal blij. Voor een lage prijs kun je je geliefde, maar ook zeker jezelf erg blij maken met hele subtiele en goede kwaliteit sieraden. Finaste is zeker een aanrader!

Van A tot Z snel, netjes en professioneel geregeld, uitstekend kwaliteit-prijs verhouding.

Goede ervaring

Mooi product, snelle levering.

Snel besteld direct in huis precies wat ik wil

Niks aan op te merken

Geweldig!!

Het zijn hele mooie sieraden ze verkleuren niet en hele goeie kwaliteit!!

Super snelle levering

Pakketje was er al binnen 2 werkdagen. Oorbellen zijn goede kwaliteit en super mooi!!

zo blij als een kind op kerstochtend

alles zit prachtig verpakt

Geweldig mooi sieraad en heel snel ontvangen

Je kunt op een hele duidelijk en snelle manier je wensen aangeven. Vervolgens heb je het sieraad snel in huis. Een voor een hele redelijke prijs! Ik wilde heel graag de vingerafdrukken van mijn ouders altijd dicht bij mij hebben. Giet heb ik lang voor moeten zoeken. Vaak kan er maar 1 op een sieraad en de prijs is dan ook niet erg prettig. Maar bij finaste kon het werk en dan ook nog voor een fijne prijs. Ik ben er zo ontzettend blij mee!!!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie sierraden, precies zoals op de website, betaalbaar. Snelle levering, ook met graveren.

Fantastisch, mooie spullen

Erg mooi, snel ontvangen. Ik ben erg blij met mijn ring en armband. Ik kom hier zeker terug. Iedereen zegt iets van de sieraden, echt prachtig zijn ze.

Precies zoals ik het me voorgesteld had

Goede kwaliteit en snelle levering, top!

De volgende dag geleverd, en goede kwaliteit. Werd verpakt in een mooi sieraden doosje, erg tevreden!

Mooie sieraden voor n mooie prijs!

Veel keuze goed materiaal en mooi.

Mooie sieraden voor een zacht prijsje

Mijn gegraveerde ketting werd heel snel thuisbezorgd en voldeed precies aan mijn verwachtingen. En dat voor een zacht prijsje! Ben er heel blij mee!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Mijn ervaring van Finaste is uitstekend, ik heb de afgelopen jaren een aantal keer sieraden besteld. Deze verkleuren niet en het is fantastisch wat je krijgt voor de lage prijs. Daarnaast is er een snelle levering en retourneren gaat ook makkelijk. Kortom, geweldig!

Mooie sieraden

Goede kwaliteit mooie sieraden, aanrader dit merk!

Mooie knopjes

Mooie knopjes met fijne sluiting.

Mooie sieraden

Snelle bezorging en mooie sieraden voor leuke prijsjes

Het was snel binnen en kwam leuk verpakt aan

Heel leuk ingepakt met een leuk stickertje heel girly en een heel leuk sieraden doosje! Goede sieraden!

Blinkend mooi!

Duidelijke overzichtelijke site, goede en duidelijke communicatie. Mooie oorbellen, qua kleur, qua materiaal maar vooral erg mooi!

Snelle levering, super mooie broek!i

Snelle levering, super mooie broek. Geen doorsnee broek die je over kunt kopen, net even anders. Top

Buskesdries 3

6673DP Andelst