Perfect!

Alles perfect! Goeie kwaliteit en super snelle verzending

Snelle levering. Top kwaliteit en betaalbaar.

Fijne ervaring

Fijne ervaring, kreeg het verkeerde binnen maar daarna heel snel het goeie wel binnen gekregen en toen mocht ik het verkeerde wel houden dus dat was fijn!

mooiste sieraden

koop mn sieraadjes hier al jaren. altijd even mooi!

super!

snelle levering, mooie sieraden

Heel tevreden

Leuke juwelen van goede kwaliteit. Snelle verzending.

Hele snelle levering, mooie armbandjes en kwaliteit voor een prima prijs!

Al mijn sieraden zijn van Finaste en altijd blij mee!

Ik draag alles van Finaste van oorbellen tot ringen en alles is zelfs na een jaar heel erg mooi en niet verkleurd. Ik hou het altijd om met zwemmen, douche en sporten maar alles is nog helemaal in goeie staat. En dat voor de prijs vergeleken met de kwaliteit ben ik echt meer dan tevreden en zou ik ook nergens anders meer kopen. Ook omdat ze leuke dingen hebben en niet te kinderlijk! Dus top bedrijf, ga zo door!

Sinds kort ben ik van zilver naar goud geswitcht, dus kan ik lekker weer veel sieraden verzamelen! Erg veel van mijn zilveren sieraden zijn van Finaste en zien er nog prachtig uit! De gouden sieraden die ik pas besteld heb zijn super mooi en de kwaliteit is zoals altijd top! Zeker niet mijn laatste bestelling!

Erg goede sieraden. De kleur blijft mooi. Ik was mijn ketting kwijt. Die was in het putje van de wastafel gegleden. Heeft daar paar maanden gelegen voor ik hem vond. En de kleur was nog prachtig. Dat zegt echt wat over de goede kwaliteit. Zou het aan iedereen aanraden om hier je sieraden te kopen

Snel geleverd betaalbaar en mooi

Hele mooie site

Besteld met kortingcodes mooie sieraden echt een aanrader.

Super blij mee!

Heb 2 kettingen gekocht. Voor mezelf en voor mijn vrouw. Ben er super blij mee en mijn vrouw ook (was een verrassing). De zending was ook heel goed gegaan en snel.

Fijne site en snelle bezorging

Ik kocht een cadeautje voor een vriendin en het was ruim op tijd bezorgd wat heel fijn was en het was heel leuk verpakt dus dat scheelde me ook nog moeite

Mooie sieraden voor een mooie prijs!

Groot assortiment en ook nog eens voor een hele mooie prijs. Kwaliteit is top, en sieraden worden snel geleverd. Ga hier zeker vaker bestellen!

Al mijn juwelen die ik bij finaste heb gekocht zijn super top!

Super maar echt heeel goed!!! Ten eerste het komt heel snel aan. Ten tweede de kwaliteit is super! En ten derde de juwelen zijn mega mooi!!!

Super mooie sieraden

Hele mooie sieraden.

Geweldig, niks is fout gegaan!

Mijn bestelling kwam al 2 dagen erna aan! Het was mooi ingepakt en het product voldeed aan mijn verwachtingen. Ik ga zeker vaker hier bestellen.

Super mooi

Je kan ermee douchen zwemmen niets verkleurd echt een top sieraden. Ik ga de volgende keer weer bestellen.

Goede web site. Produkt zo alsof de website. Op tijd geleverd zoals afgesproken.

Precies wat ik zocht... perfecte lengte van de ketting . Gewoon top

Eerste keer besteld en heel leuke website

Zeer vlug geleverd, wat een service en een mooi kettinkje

Snelle levering en mooie sierraden

Fantastische producten

Ik heb heel veel merken uitgeprobeerd zelfs duurdere maar niets is beter dan Finaste! Geweldige armbanden VERKLEUREN NIET! Ik heb ze ALTIJD om en doe ze nooit af. Zo fijn dit! + BETAALBAAR dus wat zoek je nog meer? Zo blij met Finaste ♡

Leuke sieraden die snel binnnen zijn

Het zijn superleuke sieraden, overzichtelijke website, ook was het binnen 2 dagen binnen wat heel fijn was

Buskesdries 3

6673DP Andelst