Laden reviews...
3.091 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, hoogwaardige sieraden en keurige verpakking. De service wordt als betrouwbaar ervaren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en een vlotte bestelervaring. Over het algemeen is de feedback positief en keren klanten terug voor toekomstige aankopen.
Het was snel bezorgd, binnen 2 dagen had ik al mijn pakketje binnen en de kwaliteit is erg goed daarnaast is het ook erg duidelijk ingepakt en is de prijs niet hoog, ik ga vaker hier vandaan halen.
22 June 2026
Jari van der Veeken
Ouderkerk aan de Amstel
Prijs/kwaliteit is prima, en snelle levering.
Annemarie
Valkenswaard
Heel tevreden met mijn nieuwe oorbellen. Heel vlot besteld met mooie promotiecode van op FB. Snel geleverd! Ik was niet op de hoogte wanneer het pakje zou geleverd worden. Toen ik thuiskwam na mn werk lang het pakje op de oprit....misschien al weggewaaid want er was toen veel wind... het kon evengoed al weggenomen zijn door iemand met slechte bedoelingen... Altijd hetzelfde hier met PostNl... Ze doen zelfs geen moeite om naar een afhaalpunt te brengen.
Isabel
Ledegem
Snel, goed en duidelijk.
Mvr.S.J.van den Ende
Zwijndrecht.
Ik vind Finaste een fijne en overzichtelijke website met leuke producten. Het bestellen ging gemakkelijk en duidelijk. Mijn bestelling is nog niet binnen en ik kan de status van mijn pakketje niet goed terugvinden, dus daar zou wat meer duidelijkheid prettig zijn. Verder ben ik tot nu toe positief over mijn ervaring en benieuwd naar mijn bestelling.
Daniek
Waldeck pyrmonstraat 29
Heb een adventkalender en verrassingsbox gekocht. Ben nu 20 sieraden rijker voor maar €50. Ze zien er super mooi uit. Mijn outfit ziet er in 1x een stuk luxer uit
Marije
Assen
Echt een suuuuuper harde aanrader!!! Ik heb hier juwelen op besteld en ze zijn echt prachtig, ben er echt heel content mee !!
Bibika
Leuven
Ik bestelde enkele oorbelletjes en ze zijn precies zoals verwacht. De levering is ook heel snel! Ik ben tevreden.
Julia
Kortrijk
Zou elke website een voorbeeld aan moeten nemen
Chiara
Den Haag
Heel tevreden over mijn ervaring met FINASTE Juwelen. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel vond wat ik zocht. Mijn bestelling werd vlot verwerkt en geleverd, en het juweel was prachtig verpakt. De kwaliteit is uitstekend en het ontwerp is elegant en tijdloos. Ook de communicatie verliep heel professioneel. Absoluut een betrouwbare webshop voor wie op zoek is naar mooie juwelen. Een aanrader!
Audrey
Aalst
2 armbandjes besteld en super netjes en snel geleverd. Ook netjes verpakt !
Esther
Hengelo
Mijn bestelde ring is te geel en lijkt daarvoor erg nep Vind dat erg jammer
Beveelt niet aan
Trijntje
Wapenveld
Je kan er mee zwemmen, douchen, etc niks verkleurd ben er heel blij mee! :)
Robin
Maastricht
Erg vlotte levering en erg mooi
Lenie
Vollenhove
Kwaliteit van de producten is erg goed en had het item snel in huis. Pakketjes via de brievenbus zijn altijd erg handig.
K.
Alkmaar
Moet een beoordeling schrijven, maar heb nog niks ontvangen. Dus levertijd duurt wel lang. Misschien meer keuzes in verzend bedrijven aanbieden?
Esther
Sint-Oedenrode
Snelle levering, goed
Sem
Deinze
Tevreden van mijn bestelling, mijn vorig armbandje draag ik ondertussen al 1 jaar en is nog steeds perfect. Nu heb ik een armbandje besteld met de begin letter van ons 2de zoontje.
Ellen
Beernem
Ketting besteld met gravering als cadeautje, Deze werd in een mooi doosje geleverd, en is heel mooi en goed gegraveerd zodat het er ook niet uit slijt! 6 jaar terug ook al eens dezelfde ketting besteld voor mezelf, ik draag hem nog steeds dagelijks en doe hem nooit af dus de kwaliteit is echt top!
Suzanne
Steenwijk
Sparkle Flower Ketting
piet emmerig
wormer
Mijn ketting is prachtig. Hij werd laat bezorgd door de PTT, Maar Finaste ging er gelijk achteraan. Super fijn vond ik dat. Echt fantastisch service
Diana Vanmarcke-jordense
Den Haag
Aparte sieraden, die mooi blijven. Goede prijsverhouding en leuke kortingen. Ik bestel vaak!
Karen
Oss
Eindelijk een passende handchain gevonden
Lies
Culemborg
Ik heb jullie via fb ontdekt.Mooie sieraden en erg fijn dat jullie het zo snel versturen.Groetjes.
Mjh
Bemmel
Erg blij met mijn ketting! Mooie kwaliteit zover ik nu zie . Hopelijk blijft het ook mooi
M
Dieren