helemaal perfect!

De bestelling kwam goed optijd binnen en geen problemen gehad met het verzenden. Ze reageren vriendelijk en duidelijk op de mails. Over de producten ben ik heel erg positief. Ze verkleuren niet en gaan lang mee, ook van hele goede kwaliteit. Ben er heel erg blij mee!

Wisselend.

De 1e keer dat ik wat besteld had bij finaste was het echt super!! Dit was een december kalender waar ik niet wist wat er in zat, zaten veel leuke setjes in. Toen zag ik vorige week de sample sale box voorbij komen. Ik dacht nou laat ik dit maar weer doen als het net zo goed is als de vorige keer. Nou dit heb ik geweten. Echt een flop was dat zeg. Veel echt kinder sieraden en echt sieraden wat letterlijk niemand ooit zou dragen . Ze moesten er vanaf dus hebben ze alles maar in 1 box gedaan en ook heel slim dat je het niet kan retourneren….

Heel goede site. Pakketjes was ook zeer verzorgd!! Kwam zeer snel ook richting België. Mooie juwelen!! Heel leuk.

Mooie sieraden, goede kwaliteit

Mooie sieraden, goede verzending en goede kwaliteit

Super mooie sieraden van goeie kwaliteit!

Ik heb al een aantal keer besteld bij finaste. En het waren altijd mooie sieraden. Ze hebben hier en daar ook altijd een leuke korting lopen. En de sieraden verkleuren niet en als er iets niet goed is. Dan kan je gerust de klantenservice benaderen. Ik ben zeer tevreden met mijn sieraden. Je kunt ze met àlles combineren. Ze zijn ook betaalbaar. Zeer tevreden klant hier!

Super mooie sieraden, snelle levering! Ga zeker vaker bestellen.

Al meerdere bestellingen gedaan bij Finaste. Prachtige sieraden, snelle verzending

Super mooie sieraden! Voor iedereen wat wils!!

Mooi product. Snelle levering. En nog een kortongsbon van 20%.

Geweldig mooi en goede kwaliteit!

Vorige week voor het eerst iets bij jullie besteld en ik bestel mijn sieraden nooit meer ergens anders. Super veel keuze, hele leuke sieraden en daarnaast goede kwaliteit. Ook was het erg snel in huis en allemaal mooi in doosjes verpakt. Daarnaast ook nog een super leuke actie met een gratis kettinkje erbij. Kortom: helemaal super en ik zou het iedereen aanbevelen! Liefs x

Prachtige tijdloze sieraden die snel, netjes en verzorgd verpakt, werden geleverd. Een aanrader!

Te weinig kleur

Ik had het armbandje besteld met bloemetjes. Op de foto’s zie je heel wat kleur. Elk bloemblaadje is gevuld met kleur. Als ik dit aankreeg was dit jammer niet het geval. Het is wel nog altijd een schattig en mooi armbandje. Jammer van de kleur.

Sorry heel slecht deze keer

Is d derde keer dat ik armbandjes bestel maar deze keer echt slecht geknoopt hoop dat er een oplossing komt heb er twee en hebben allebei hetzelfde

Snelle verzending en prachtige juwelen

Ik heb mijn bestelling ondanks vertraging van post.nl heel vlotjes gekregen. De juwelen zijn prachtig , hebben een mooie kwaliteit en zijn mooi afgewerkt! Ik ben er dol op :) Je krijgt je juwelen ook netjes toegestuurd in een juwelendoosje. Ik zal hier zeker en vast nog eens bestellen xp

Was heel echt mooi!

Eerste keer besteld maar zeker niet de laatste! Onzetten mooi!

Slechte service

Slecht geholpen, late bezorging

Echte aanrader

De sieraden van Finaste zijn echt heel mooi en van goede kwaliteit. Ze leveren heel snel. Ik heb nu al 2x besteld en dan volgende dag had ik het gelijk vinden. De sieraden verkleuren niet en ze hebben een enorm assortiment. Voor ieders is wat wils

Erg blij mee.

Fijn armbandje wat goed van kwaliteit blijft.

In alle opzichten TOP!!

Eenvoudig bestellen.. Volgende dag in huis!!! Jubel :) Netjes ingepakt en...nu dragen met plezier.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Sieraden zijn mooi, goede kwaliteit (beter ij echt dan op foto), snelle bezorging.

Slechte kwaliteit

Drie paar oorbellen besteld. 1 doosje was helemaal stuk, oorbel was volgens mij flink door elkaar geschud want zat in de knoop. Alle oorbellen sluiten moeilijk, heel stroef of het loopt scheef waardoor het echt bijna niet te sluiten is. Jammer.

Super fijne ervaring!

Ik heb het als heel erg fijn ervaring!

Zeer snelle levering. Top.

Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit, snelle service

Ketting draag ik dag en nacht en sport en douche ermee, verkleurt niet. Geen zware kwaliteit, maar dat kun je niet verwachten, draagt dus licht en dat is prettig met de oorbellen. Prima prijs voor zeer goede kwaliteit.

Mooie oorbellen met snelle levering

Snel geleverd, oorbellen blijven mooi en er zat leuk doosje bij. Blij mee.

Buskesdries 3

6673DP Andelst