Super!!

Ik had een moederdag cadeautje besteld, en was meteen dezelfde dag verzonden. De volgende dag kwam het pakketje binnen. Precies op tijd voor moederdag. Mijn moeder was er super blij mee en draagt ze nu heel vaak. Dankuwel!!

hele leuke sieraden

de sieraden zijn precies zoals op de website en goeie kwaliteit

perfect

snelle levering, goedkoop, goede kwaliteit, verkleurd niet en heel mooi ingepakt

Snelle levering en mooi product

Zo op het oog een mooi product. Of de kwaliteit net zo blijft als nu zullen we moeten afwachten. Maar nu heel blij mee. Tevens een zeer snelle levering

Super fijne ervaring

Prachtige sierraden voor een mooi prijsje.

Mooie site met prachtige sierraden en ruime keuze. Je besteld je sierraden de ene dag en de volgende dag heb je ze al door de brievenbus.

Super snel verstuurd!!!

Al vaak besteld, altijd super snel verstuurd! En altijd netjes verpakt! Dit x 3 armbandjes besteld voor Moederdag! …en ze was er heel blij mee!! Thxxx

Super snelle levering

Ene dag besteld, volgende dag al binnen. Mooi verpakt. Goede kwaliteit. Echt top!

prachtig

super mooi moederdagcadeau!

Topppp service en snelle levering

Mijn eerste bestelling volgende dag al geleverd. Mijn tweede bestelling ook snel geleverd, maar er was een oorbel kapot. Na wat mailtjes op en neer heb ik nieuwe gestuurd gekregen. Topppp communicatie en Topppp service. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Geweldig, mooi op tijd binnen.

Sieraden waren optijd binnen, goed materiaal. Mijn dochters waren er blij mee.

Ziet er uit zoals verwacht

Mooie kwaliteit, voldoet aan de verwachting. Sieraden netjes ingepakt. Zal hier zeker vaker bestellen.

Precies wat ik had verwacht: een perfect moederdag cadeau!

Ik heb oorbellen besteld voor mijn moeder, voor Moederdag. Ik kwam dit merk online tegen en ik vond het gelijk leuk! Gelijk besteld en volgende dag al in huis. Ze waren perfect en precies wat ik wou. Mijn moeder was er ook erg blij mee! Ook was het erg leuk ingepakt. Eigenlijk dus gewoon top!

GEWEL-DIG

mijn ervaring met finaste is super goed, alles wat ik heb besteld is van hele goede kwaliteit. zodra er iets mis mee is word het meteen opgelost! ik ben echt super tevreden.

Gewoon perfect

De bestelling is echt super snel aangekomen en de kwaliteit is echt perfect. Zelfs door de sieraden te dragen onder water blijven ze in perfecte staat!

Foutje in de bestelling, maar snel en toepasselijk opgelost

De prijskwaliteit verhouding is top. Er was alleen wel een foutje in de bestelling. Door snelle communicatie met de klantenservice is alles binnen twee dagen opgelost! Ik mocht zelfs het verkeerde product dat was opgestuurd houden. Echt top!

Mooie sieraden

It came very fast! The jewelry is beautiful and great material I’m so obsessed!!

The shipping was fast! The jewelry is great material and absolutely beautiful! It was also a good price! I’m obsessed! I will definitely be purchasing again from here!:)

Uitstekend!

Mooie armbandjes ontvangen. Mooi verpakt ook en alles apart in een sieradendoosje. Snelle levering. Heel tevreden!

Snel verzonden

Mooie producten en snel verzonden

Ik heb een fijne en stress vrije ervaring met finaste gehad

Gemakkelijk en handig

Leuke oorbellen

Leuke oorbellen gekocht en snel geleverd.

Hoge kwaliteit in sieraden en verzending is heel snel. Erg blij met mijn sieraden

Hoge kwaliteit sieraden, kunnen gewoon nat worden en geven geen kleur af! Snelle levering en leuke trendy sieraden. Blij met zowel mijn zilveren of gouden sieraden.

Snel verzonden en mooi verpakt

Mooie producten met een goede kwaliteit

Super juweeltjes!

Altijd mooi en goede kwaliteit. En de prijs is ook mooi.

Buskesdries 3

6673DP Andelst