Uitmuntend goed

Ik heb tot nu toe altijd een fijne ervaring gehad. Altijd goede kwaliteit en een snelle levering.

Jullie kunnen er weinig aan doen, maar helaas toch geen 5 sterren.

Mijn pakket is helaas niet aangekomen. Dit heeft met post nl te maken en daarom lastig om het product te beoordelen. Normaal gaat alles prima en heb ik geen last van slechte service. Dus dat bedacht ik nu ook niet. Ik hoop dat post nl snel reageert. Het kettinkje was namelijk een cadeau en dat wil je graag geven.

Hele fijne en mooie producten en snelle levering

Al een aantal keer bij deze webwinkel besteld en elke keer weer super tevreden!

Duidelijk en goed tijdens bestellen

De bestelling was makkelijk te plaatsen en de levering was snel

Goede kwaliteit sieraden

Goede kwaliteit sieraden voor een leuke prijs, ook snelle bezorging

Jammer

Pakket nooit ontvangen

Mooie betaalbare sieraden ❤️

Mooie betaalbare sieraden. Al verschillende keren mooie cadeaus voor mijn dochters besteld! ❤️

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Ik heb een armbandje voor mijn dochter besteld met een kruisje. Heel mooi en fijntjes. Wel naar dat PostNL een bericht stuurt dat het in de brievenbus bezorgd is en dat dat dan nog niet zo is.

Super mooi product en top service

Hele mooie ketting van goede kwaliteit. Echter was de gravering van de letters niet op de goede plek, maar dat is na contact meteen goed opgelost en een dag later had ik al een nieuwe ontvangen! Super netjes!

love it

geweldig

Snel en fantastisch.

Ik vind het product echt fantastisch. En ook al was het heel druk vanwege de feestdagen, was mijn bestelling snel en goed aangekomen. Helemaal top dus!

Snelle reactie zeer vriendelijk. als je een vraag hebt direct antwoord op je mails.

Een super originele, leuke website met kwalitatief goede sieraden

Ik vond het personaliseren van sieraden heel makkelijk gaan op de website. Het is überhaupt een mooie website met veel ‘basic’ en originele sieraden!! De service is goed en het gepersonaliseerde sieraad was ook heel snel binnen

Betrouwbaar

Snelle levering. Juweel heel vergelijkbaar als op foto.

Mooi

Vaker spullen bij jullie besteld en het blijft ook echt mooi en het verkleurt niet

Mooi en bijzonder

Ik heb een ontzettend mooi sieraard met vingerafdruk van een dierbare overledene en was deze onlangs verloren. Binnen twee dagen in deze drukke periode opnieuw laten maken en ontvangen. Zo fijn me weer compleet hierdoor te voelen. Dank jullie wel

Mooie sieraden en mooi verpakt.

Het zat goed en mooi ingepakt en het was een erg mooi armbandje. Het was ook precies zo als op de foto.

Leuke en mooie producten met een snelle levering

Ik heb al een aantal keer bij finaste besteld en ben telkens blij geweest met de mooie producten

Wauw super

Super mooi zoals op de afbeelding en ook nog eens snel dik maar dan ook dik tevreden

Leuke sieraden van goede kwaliteit!

Ontzettend blij met m’n nieuwe oorbellen de prijs kwaliteit verhouding is top en ik had ze binnen drie dagen binnen!

Duidelijke site precies zoals de foto

Het is een duidelijke site, de producten zien er in het echt het zelfde uit als op de foto. Het is stevig en netjes materiaal. Verkleurt niet!

Prachtige oorbellen

Voor de kerst mijzelf getrakteerd op nieuwe oorbellen. Ze zijn echt heel schattig en van goede kwaliteit. In de verpakking (die keurig was) zat ook nog een 20% kortingsbon. Kan niet wachten die te gebruiken!

De bestelling was heel snel in huis! Helaas was er wat mis met de zending. Ik heb gemaild met het probleem, en binnen 10 minuten al reactie met een oplossing. Goede service!

Snelle bezorging en uitstekende afhandeling

Al meerdere keren besteld, erg tevreden. Ook mooi ingepakt. Snel verzonden en informatie klopt. Tevens erg mooie sieraden. Onze dochters zijn er dol op.

Prijs kwaliteit

Mooi sieraad voor een aannemelijke prijs. Snel geleverd dus het cadeautje kan onder de boom. Heel blij mee

Buskesdries 3

6673DP Andelst