Mooi!

Super leuke sierden voor een leuk prijsje! Helemaal blij met wat ik al heb.

Super mooi!

Heel blij mee, snelle levering en mooie kwaliteit!

Goederen perfect

Enkel de dienst waarmee er wordt geleverd is niet betrouwbaar Pakje stond gewoon op de stoep aan de voordeur. Dat kan echt niet toch ?

Mega goed

Het product zag er mooi uit van goede kwaliteit en precies als op de foto ook de verzending was snel en netjes in een doosje geleverd waardoor het product niet kon beschadigen

Fantastische kwaliteit en super goede service.

Ik ben zeer blij met mijn ringen. Ik heb ze gekocht voor kerst en ze zijn echt geweldig. Ik vind de verpakking echt super mooi, super leuk om als cadeautje te krijgen! 10/10

Blij dat ik Finaste heb leren kennen!

Diverse sieraden besteld. Heel veel keuze in sieraden, voor ieder wat wils! De bestelling wordt snel geleverd, zeker als het in een brievenbuspakketje past. Ik koop hier zeker weer!

Snelle levering, goed product.

Zie hier boven

Mooi blijvende sieraden!

De sieraden blijven mooi. Ik draag ze elke dag! Echt een aanrader! Prijs/kwaliteit is top!

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Hele mooie sieraden.

Super leuke oorbellen!

De oorbellen zijn echt super leuk. Ik heb ze nog niet in gehad aangezien ze een cadeautje zijn, maar ze zijn zeker van goede kwaliteit! Ik zal zeker nog een keertje bestellen bij FINASTE!

Helemaal uitstekend. Snelle levering en prachtige sieraden

Helemaal uitstekend

Dit is gewoon de klapper!

Prachtig en mooie luxere uitstraling

fantastisch

Ik ben heel tevreden over deze firma, super snelle levering en heel netjes ingepakt, kortom super service!!

Mooie producten voor een goede prijs

Snelle levering en mooie sieraden. We zijn er erg blij mee.

Prachtig

Mooie sieraden en snelle service

Snel, mooi, hip, onPoint! En altijd mooie doosjes!

Sinds de eerste keer dat ik een cadeautje kreeg van FINASTE voor mijn verjaardag ben ik om! Ik bestel er graag cadeaus en ook leuke items voor mijzelf. Altijd onPoint qua designs en altijd snel en mooi verpakt! Super leuke doosjes ook altijd waar het in zit! Dat geeft echt meerwaarde aan een cadeau bestellen! Heel blij en tevreden!

Heel mooie, fijne sieraden

Mooie oorbelletjes, armbandje en kettinkje. Heel fijntjes. Ziet er erg mooi uit en goed verstelbaar (kettinkje en armbandje).

Snel geleverd en mooie producten

Leuke producten en veel aanbod

Armbandjes zo iel en klein

Armbandjes met hartje en letter. Het hartje en de letter waren zo iel en klein dat ik het niet cadeau wilde geven

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Echt mooie sieraden en goed betaalbaar.

Ruim en mooi aanbod en snelle levering

Ik was op zoek naar een armbandje waar bedeltjes aan hingen waarop je letters kon op laten bedrukken en vond dit op de site van finaste, ze hebben een ruim aanbod en ik denk dat ik in de toekomst nog eens iets ga bestellen bij finaste

Snel en mooi!

Bestelling gedaan en binnen 2 dagen geleverd. En super mooi resultaat!

Mooie gegraveerde sieraden, goede prijs en snel geleverd

Goede prijs / kwaliteit verhouding en snel geleverde artikelen. Het graveren gebeurd ook heel mooi en is makkelijk te bestellen (o.a. dankzij video wanneer je een artikel met vingerprint besteld)

Snelle levering voor leuke sieraden

Veel keus en snel geleverd

Heel tevreden

Mooie sieraden! Netjes verpakt en snel verzonden

Buskesdries 3

6673DP Andelst