Dat was super !

Het was echt mooi, zoals in foto..

Prijs-kwaliteit zijn niet in verhouding

Ik heb twee bestellingen geplaatst. Eén bij DRKS, één bij Finaste. Ik merkte dat deze merken samenwerken. Eerst kocht ik moeder-dochterarmbandjes. Deze kwaliteit valt mee. Onlangs bestelde ik drie armbandjes, waarvan één met schakels. Ik voel de plastic stof en het verflaagje. Bij andere armbandjes heb ik dit nog niet gemerkt. Of ze worden goedkoper aangeboden. Vandaar mijn opmerking: Sommige armbanden worden te duur aangeboden voor de werkelijke kwaliteit.

Mooi sieraad en snel binnen

De ketting is erg mooi en was supersnel binnen.

super blij mee

Vaker sieraden besteld en altijd tevreden ermee. Het is van goede kwaliteit en verkleurd niet, ik draag dagelijks sieraden van finaste✨

Volgende dag al binnen en super netjes als cadeau ingepakt!

Mooie sieraden, kwaliteit iets minder

Ik had prachtige oorbellen in de sample sale gekocht echter waren deze na 1 dag al kapot. Omdat ze uit de sample sale komen mag je ze helaas niet retourneren, maar toch jammer dat ze zo vlug kapot zijn gegaan.

Echt mega leuk!

Goede kwaliteit, verkleurd niet, snelle verzending; gewoon top!!

Mooier in het echt !

Ik vond de armbandjes op de website al mooi om te zien! Maar toen ik het doosje open maakte begon ik te glinsteren! Wat een mooie sieraden.

Snel bezorgd en leuke sieraden

Snel bezorgd en leuke sieraden.wad cadeau voor mijn nichtje. Ze was er erg blij mee

Very quick delivery and quality product for low price.

I always needed the delivery to be delivered quickly as it was a last minute present. I have already recommended the site and now my younger sister buys stuff there as we don’t want any jewelry from SHEIN etc as we want quality bijou. We want jewelry that is not containing toxic metals and now here the jewelers are modern nice looking and also affordable.

Geweldige sieraden

Al meerdere keren een bestelling gedaan. Geweldige sieraden, goede kwaliteit, snelle levering en super leuk verpakt.

Mooi product, goede prijs, snelle levering.

Snel geleverd. Producten zijn mooi en de prijs is goed.

Geweldig gewoon

Ik vind het een super leuke sieraden website veel cadeautjes al gescoord voor de mensen die ik lief heb die allemaal te danken aan finaste. Super leuke sieraden voor een mooie prijs

Ik heb 2 mooie oorbellen besteld ze zijn prachtig. En heel erg snel geleverd

Leuke ketting voor nog leukere prijs

Heb een ketting gekocht uit de samplesale en ben er erg blij mee. Hij is van goede kwaliteit en staat ook nog eens leuk.

Het beste bedrijf voor sieraden en nog veel meer!

Ik ben er enorm tevreden van! Alle juwelen zijn van topkwaliteit, en ze sturen her super snel op! Ik bestelde het en de volgende dag was het al in huis! Het is betaalbaar en ze hebben talloze mooie exemplaren! Ik raad ze aan iedereen aan xx

Top sieraden van mega goede kwaliteit!!!

Bijna al mijn sieraden komen van Finaste, en ik ben er ontzettend tevreden over. Ze bieden een breed assortiment aan prachtige sieraden, allemaal van topkwaliteit. Niets verkleurt of raakt na verloop van tijd beschadigd. Kortom, ik ben er echt heel blij mee!

Mooie sieraden van goede kwaliteit

Heel erg blij met mijn initialen kettingen. De klwaiteit is top. Zelfs na douchen etc blijven de sieraden mooi. Heb er al heel erg veel complimenten mee gekregen. Echt een aanrader dus!

Snelle levering en de order klopt❤️

Ik heb mijn bestelling snel binnen gekregen en had 2 gepersonaliseerde sieraden. Die zijn beide goed gegraveerd en aangekomen waar ik heel blij mee ben.

Enorme mooie sieraden!

Heel snel klaar! En snel op te halen! Een vriendelijke mevrouw die de deur open deed! Ik ga zeker nog meer bestellen, als ik weer is een bruiloft heb ofzo

Top service en kwaliteit!

Alles is snel geleverd en alle sieraden zijn van top kwaliteit! Erg tevreden.

Super !

Prachtige sieraden ! Erg blij mee! En mooi verpakt in een luxe doosje!

Leuk goed bedrijf!

Ken het ongeveer een half jaartje. Aanbevolen door een vriendin! Sinds ik het ken enorm leuk en goede sieraden. 1 keer een kapot sieraad gekregen, maaar dit is mega fijn opgelost. Al vele keren besteld en elke keer enorm blij mee!!

Snelle verzending en mooi product

Een dag na bestellen had ik de armbandjes al binnen. De sieraden zaten ieder in een mooi doosje. De armbandjes zijn van goede kwaliteit.

Perfect!

I love the designs, but above all the speedy process of the delivery and being constantly up-to-date about my order. Highly recommended!

Buskesdries 3

6673DP Andelst