Super mooie sierraden!

Bestelling snel binnengekregen en sierraden zijn van super mooie kwaliteit. Zeker de Initial necklace mini is echt prachtig en heb hem tot nu toe niet meer uit gedaan.

Hele fijne producten

De sieraden die ik heb besteld zijn heel mooi en van goede kwaliteit zelfs met warm weer (zweten) kan ik de ketting die ik heb besteld om hebben☺️ Een hele dikke 10+ voor jullie!!☺️

Mooie gedachtenis aan mijn vader

Super snelle levering. Mooie ketting, mooi gegraveerd. Hartjes ketting met de vingerafdruk van mijn overleden vader. Prachtig verjaardag cadeau voor mijn moeder ❤️

Mooie sieraden in goed staat afgeleverd mooi met naam gegraveerd en volgende dag al geleverd

Hele snelle verzending, product precies zoals omschreven

Levering binnen 24 uur, geweldig. Mooie sieraden, netjes verpakt.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Het kwam heel erg snel en de kwaliteit is mooi. Ik heb al eerder bij jullie bestelt en nog nooit last gehad van schade of dingen die snel kapot gaan. Dat verwacht ik dan ook zeker niet bij deze sieraden! Erg tevreden dus!

Mooie site. Goed overzichtelijk en de sieraad zag er heel goed uit. Min puntje. Kado verpakking zag er goedkoop uit.

Wordt snel en netjes geleverd. Oorbellen blijven mooi, draag ze dag en nacht. Al mijn oorbellen komen van Finaste.

Elegant en sierlijk

Te veel keuze van mooie sieraden die ook nog betaalbaar zijn. Wordt netjes en snel verstuurd.

Prima !

Snelle bevestiging, snelle levering. Toen bleek dat er een foutje bij de levering zat werd dat zonder probleem meteen rechtgezet ,een dag later had ik de juiste bestelling in huis.

Goede en snelle levering en alles netjes verpakt

De sieraden waren super snel geleverd en zien er super uit. Mega blij mee!

Fijne communicatie en snelle levering. Goede verpakking van het artikel.

Prachtige goede sieraden.

Ik vindt de sieraden erg mooi en met douchen en handen wassen verkleuren ze niet. Daarnaast heb je superleuke goede sieraden voor een zachte prijs. Ik raad deze sieraden iedereen aan.

Lage prijzen goeie kwaliteit

Ik heb 2 ringen besteld en zijn super goed gelukt en vet goeie kwaliteit zou zo opnieuw bestellen

Zeer mooi product snel thuis geleverd

Ik bestelde 2 graveerbare armbanden. Deze werden snel geleverd en zijn heel mooi. Zeer tevreden.

Goede eerste ervaring!

Mooie ketting, netjes verpakt en snel verzonden! Voor herhaling vatbaar :)

Super mooie sieraden!

De sieraden werden snel geleverd en zijn van goeie kwaliteit

Super blij mee!

Het zijn super mooie sieraden, gecombineerd mooi, maar ook los staan ze goed. Erg blij dat ik de sieraden kan afwisselen tussen zomer en winter. De snelle verzending is daarbij mooi meegenomen :)

Ik vind de producten heel erg goed en blijven jaren mooi

Ik heb jaren terug een armband met namen van de kinders gekregen en zelfs na 5 jaar nog steeds goed te lezen en de houd kleur blijft ook heel lang mooi nu heb ik een plaat armband van de kinders gekregen met de letters erin .ook heb ik er 1 besteld met deletters van de kleinkinderen .ben er heel blij mee!!

Prachtige sieraden ontvangen!

Snelle levering moois prijs kwaliteit verhouding! Dikke aanrader

Superleuke sieraden

Echt een superleuke webshop. Ze hebbben veel verschillen sieraden. Ze zijn allemaal van erg goede kwaliteit en niet te duur. Bovendien is de levering ook erg snel. Ben super tevreden

Leuke sieraden!

Had een bestelling geplaatst en kreeg mijn order ook vrij snel binnen. Heel fijn! Leuke sieraden, voor ieder wat wils

Wauw wat ben ik blij met mijn ontvangen armbandjes! Allebei met een hartje en de voorletter van mijn kinderen. Het pakketje was erg snel verzonden en echt een cadeautje tijdens het open maken! Je zag meteen dat het met veel liefde is ingepakt! De prijs-kwaliteitverhouding is super, ik kom zeker nog eens terug voor een volgende bestelling!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst