De webshop waar iedereen sieraden moet bestellen

Ik heb ontzettend veel sieraden van Finaste en draag ze elke dag. Geweldige kwaliteit, betaalbaar en elke week nieuwe leuke dingen. De sample sale ook ontzettend leuk voor een leuk prijsje. Ik ben fan van goud!!!!

Snelle levering goede kwaliteit

Echt top ik ga hier vaker bestellen! En het was echt snelle levering en top kwaliteit Dankjewel!!

Super leuk!!

Ik heb een graveerbare ketting besteld en hij is echt prachtig geworden!! Zo ontzettend blij met het eindresultaat

Heb er goede ervaring mee

Goed en makkelijk in de omgang.

Bestelling goed te volgen en dag erna meteen in huis. In 1 woord perfect.

Erg goed geholpen en de kwaliteit van de sieraden is perfect!

Ik had een bestelling geplaatst bij Finaste en een dag later had ik het al binnen! Ik ben erg goed geholpen en het is echt prachtige sieraden. Heel erg bedankt, ik ben er heel blij mee!

Bestel hier al jaren! Heel fijn

Super!!

Mooie sieraden voor lage prijzen!! Ook een supersnelle levering en heb elke dat de sieraden om

Heel erg goed en goede hulp.

Ik had perongeluk het verkeerde adres ingevoerd en toen ik een e-mail stuurde werd ik meteen geholpen en heb ik me pakketje ook goed en heel snel binnen gekregen het sieraad is ook van goede kwaliteit

Mooie ketting!

Verschillende dingen besteld. Nog een extra ketting gekregen omdat ik voor 50 euro besteld had! Snelle levering!

Slecht

Ik heb een kettinkje besteld die op de foto echt sterk uitvergroot is. In werkelijkheid zijn de namen die erin gegraveerd zijn onleesbaar

Super mooie sieraden voor een leuke prijs

Ik ben heel tevreden over de sieraden en de snelle levering. Goede kwaliteit en veel te veel leuke dingen op de site :) Echt een aanrader om hier leuke dingen te bestellen!!

Hele mooie ketting besteld en ontvangen! Snelle levering. Prijs/kwaliteit erg goed. Zeer tevreden klant. Ik ga zeker vaker bestellen. Gr. Susan

Uitgebreide collectie

Supersnel geleverd in een mooi doosje

Sparkle more, pay less!

Finaste heeft mooi kwalitatieve sieraden. Ik douche, zwem en was mijn handen er gewoon mee en het verkleurd nooit! Top dus!

Prima site en afhandeling

Makkelijke duidelijke website en mooie producten, ben er heel blij mee.

Geweldig!

Finaste sieraden zijn gewoon perfect! Het zijn fijne sieraden, zijn gemaakt voor iedereen. Ik heb namelijk een iets bredere nek dan gemiddeld en Finaste is het eerste merk dat past en mooi zit. Ik raad Finaste aan en zal hier ook vaak nog meer gaan bestellen!☺️

Super snelle service en top kwaliteit

Super gave sieraden van top kwaliteit Super snel verstuurd en blijven super mooi

Erg blij met sieraad!

Snelle service en mooi gedaan met vingerafdruk. Ben er heel blij mee.

Verbazingwekkend

De juwelen die ik steeds ontvang zijn van uiterst goede kwaliteit, ze zijn ook heel mooi te combineren met elkaar, en zijn volledig naar mijn smaak, ze zijn heel goed betaalbaar voor de waarde die je eraan hebt Ik vind deze juwelen een echte aanraden voor iedereen

Super mooie sieraden!

Snelle verzending! Top !

Het heeft iets langer geduurd voor mijn bestelling binnenkwam. Contact met Finaste hierover ging top. Snelle terugkoppeling. Mega tevreden wat betreft mijn bestelling die ik heb gekregen!

Juwelen ok,bezorging rampzalig

Mooie juwelen,maar de belofte “dag nadien bezorgd”,klopt totaal niet. Maandag op tijd besteld en pas zaterdag toegekregen terwijl ik dit wel als cadeautje dinsdag nodig had,dus frustrerend. Dit zal aan PostNL liggen want niet de eerste keer dat de levering bij PostNL superslecht is,maar dan is het aan finaste om te werken met een betere bezorgdienst zodat hun belofte kan nagekomen worden.

Snelle levering en fantastisch ingepakt.

De bestellingen komen altijd zo snel binnen, en dan altijd weer leuk ingepakt. Je voelt je net een beetje jarig. Daarnaast is het helemaal niet zo duur en echt top kwaliteit.

Geweldig, mooie sierraden en goede snelle service!

Buskesdries 3

6673DP Andelst