Snelle goede service!

Mooie sieraden! Bij mails snel antwoord en een supergoede service van Nada! .

Mooie sieraden snelle levering

Ik ben erg blij met mijn ketting en armband, en het was heel snel bezorgd. Het was ook leuk ingepakt

Heel erg mooi

Ik had een ring besteld, en het pakketje kwam heel snel binnen, de ring is ook heel erg mooi, echt een eye-catcher, ik ben er erg blij mee

Snelle levering en mooie kwaliteit oorbellen voor weinig geld.

komt kapot binnen

ik doe de oorbellen in en het is kapot

Mooie ring met goede qualiteit!

Ik heb een kompasring besteld en had verwacht dat hij misschien wat te groot zou zijn maar hij is perfect! Veel detail en mooie qualiteit met een mooie glans, 10/10 :)

Superrr

Mooie sieraden, is hetzelfde als op de foto zien er echt mooi uit de kwaliteit is ook goed zeker een aanrader om hier te bestellen als je een mooi goed sieraad wil voor een goede betaalbare prijs

Snelle levering, mooi product.

Ben erg blij met m’n armband. Materiaal is wel wat dunner dan dat ik gehoopt had, maar dat had ik ook wel kunnen verwachten, voor die prijs.

Precies zoals ik verwacht had!

Snelle reactie op mijn bestelling en snelle levering. Oorbellen zijn precies zoals ik verwacht had, heel blij mee

Alles mooi verpakt, snel Verzonden en behulpzame klantenservice

Snelle levering en altijd tevreden over de sieraden

Heb al heel vaak wat besteld en word altijd op tijd geleverd en kunt lang doen met de sieraden.

Hele mooie ketting en goede kwaliteit

Mijn bestelling was binnen 4 dagen binnen gekomen. Het was mooi ingeoakt en zat in een mooi doosje. Hele mooie ketting en goede kwaliteit ik zal je zeker aanraden om hier een bestelling te plaatsen

Zeer fijne whepschop

Hier heb ik al meerdere keren sieraden besteld, ook sample producten vallen ook nooit tegen. De adventskalender voor vanaf 15 december in goud en zilverkleur ben zeer tevreden ,wordt ook super snel geleverd

Snelle service van kwaliteitsvolle juwelen

Ik ben al lang opzoek naar ringetjes. Ik heb ontzettend dikke vingers en doordat ik deze kan verstellen zijn deze erg fijn. Hierbij ook oorbelletjes gekocht, maar deze heb ik nog niet getest. De ringen lijken wel stainless steel te zijn

Fijne website

Hsf al eens eerder besteld.dit us een prima winkel waar je mooie sieraden kunt kopen.t is echt niet duur en je hebt t zo in huis.gaat echt heel vlug.ze zijn mooi verpakt dus ik kom nog wel eens terug hier.dank je wel.grt Ans

Fijn!

Fijne en snelle service! Alles goed verpakt en snel verzonden. Mooie sieraden☺️

Heel snelle en correcte levering

Had nog een last minute cadeautje nodig, die werd dan heel snel bezorgd in België! Prima kwaliteit en prijsverhouding. Ketting werd met heel veel zorg en liefde ingepakt, was al een zorg minder voor mij.

Snel geleverd en prachtige oorbellen!

Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail over de voortgang van mijn bestelling. Levering was snel en de oorbellen zijn mooi en van goede kwaliteit.

Snelle verzending

fantastisch

mijn bestelling kwam op tijd toe en was perfect in orde! ik zal in de toekomst zeker nog bij Finaste bestellen

Ik raad het ten zeerste aan... een snelle beslissing kwam op tijd... mooie dingen... Ik heb een gegraveerde armband besteld, het is geweldig... Ik raad het met heel mijn hart aan ♥️♥️♥️

Hele mooie oorbellen, fan van Finaste!

Prachtige oorbellen gekocht voor kerst. De levering was snel en ik ben blij met de kwaliteit. Bedankt Finaste!

Ontzettend tevreden klant

Ik bestelde juwelen afgelopen week bij FINASTE als cadeautjes voor de feestdagen. Na mijn bestelling geplaatst te hebben had ik toch nog een vraag hierover, per mail kreeg ik snel antwoord en werd zeer vriendelijk verder geholpen. Snelle levering van mijn bestelling en alles was prima in orde! Ik ben zeer tevreden met de juwelen en raad FINASTE zeker aan bij vrienden en familie. Het is echt een aanrader als pakje, mijn vriendinnen waren er zeer blij mee!

Mooie sieraden en hele snelle levering

De armbandjes die ik heb besteld zien er precies uit zoals op de foto. Ook qua maat past het perfect. ‘s avonds besteld en de volgende dag al in huis en dat rond de drukte van de feestdagen!

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden en ook erg mooi verpakt Mijn favoriete site voor het kopen van sieraden voor mijzelf en voor anderen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst