Snelle verzending van advent kalender. Zou vanaf oktober gebeuren en had hem al op 3 oktober! Mooi verpakt!

Niks mis mee

Prima website, bestellen ging makkelijk, en we hadden de producten snel in huis

Finaste levert kwaliteitproducten!

Hoewel ik in het begin enorm sceptisch was, ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van Finaste! Ik draag de goudkleurige sieraden en ze verkleuren niet, blijven glanzen en zijn gewoon enorm mooi!

Love them all!

I got different sets and I love them all, already went to the beach and i shower with them on every day and results are perfect. 100% recommended!

Goede service en goede kwaliteit sieraden

Ik krijg m’n sieraden altijd snel binnen en de kwaliteit is top. Finaste heeft een brede assortiment met voor ieder wat.

Wat een zeer slecht pakket "cadeau"

Had verwacht dat er minstens 1 leuk dingetje tussen zou zitten, maar helaas was dat nog niet eens het geval. Dit pakket is zeker geen aanrader.

Prachtige , perfecte site !

Prachtige juwelen …prijs,kwaliteit is heel goed ! Bestellingen zijn verzorgd en worden perfect geleverd volgens de planning ! tevreden en terugkerende klant !

Erg fijne goede sieraden

Ik vind de meeste sieraden erg fijn en ik gebruik ze vaak. Ik vind helaas niet alle ringen even goed/fijn.

Goede kwaliteit voor een goede prijs, mooi verpakt en snel geleverd!!

Erg tevreden over Finaste!!

alles verlopen zoals beloofd

zeer positief, correct geleverd het enige wat ik minder vond dat is de tekst achteraan de vingerafdruk Rise & Shine hartje Thomas is bijna niet leesbaar

Fijne sieraden

Mooie vormgeving. Blijven mooi ook met dragen tijdens het douchen/zwemmen. En ook niet onbelangrijk is de fijne prijzen.

Hele mooie sieraden

Hele mooie sieraden, mooi en netjes verpakt en ook de verzending is snel en met veel zorg.

Vlot

Ging makkelijk en snel bezorgd

Adventkalender

Ik heb een Adventkalender besteld en ben erg enthousiast! De verpakking ziet er prachtig uit – echt een cadeautje op zich. Ik ben heel benieuwd naar wat erin zit. Eerder heb ik al sieraden besteld en die waren stuk voor stuk mooi en van goede kwaliteit. Als dat een voorbode is, dan belooft deze kalender iets heel moois!

Prettyyyy

Ik heb nu 2 keer besteld bij Finaste. De kwaliteit van de sieraden zijn top. En los van de kwaliteit wordt het ook razendsnel en netjes bezorgd. Mooi gouden folietje eromheen wat het helemaal leuk maakt om je bestelling uit te pakken. Kortom: ik beveel Finaste zeker aan. :) Het

Super top en snelle levering

Top kwaliteit en snelle service

Hele snelle service en top kwaliteit

Hele fijne ervaring Op alle vragen kreeg je zo snel mogelijk een antwoord en geen vraag was teveel. Vrijdag besteld en het werd zaterdag al bezorgt! Heeel mooi afgewerkt Als 100 punten kon geven deed ik dat. Dit bedrijf is zeker een aanrader niet alleen om de mooie sieraden ook om de service!!!

GEWELDIG

Al zo veel mooie juwelen besteld op Finaste ook gepersonaliseerd en elke keer is dit zo netjes gedaan. Snelle levertijden en een heel aangenaam klantenservice.

Super goede kwaliteit en altijd optijd binnen!

De kwaliteit is altijd perfect, ik kan er mee douchen en het gaat lang mee. De pakketjes komen altijd optijd binnen en super netjes verpakt.

perfect

Prima geregeld allemaal

Snelle levering en mooie oorbellen!!

Oorbellen verkleuren niet! Hele goede prijs/kwaliteit verhouding Erg snelle levering

Goede kwaliteit sieraden en goede klantenservice!

Altijd erg tevreden met de sieraden van Finaste! Goede kwaliteit en super vriendelijke en snelle klantenservice. Aanrader!!

Mooi sieraad, snelle levering

Besteld, erg mooi sieraad, goed verpakt en snelle levering.

Super sieraden

Prachtige, fijne sieraden van hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Heel blij met mijn aankoop!”

Buskesdries 3

6673DP Andelst