Mooie sieraden voor een zacht prijsje

Mijn gegraveerde ketting werd heel snel thuisbezorgd en voldeed precies aan mijn verwachtingen. En dat voor een zacht prijsje! Ben er heel blij mee!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Mijn ervaring van Finaste is uitstekend, ik heb de afgelopen jaren een aantal keer sieraden besteld. Deze verkleuren niet en het is fantastisch wat je krijgt voor de lage prijs. Daarnaast is er een snelle levering en retourneren gaat ook makkelijk. Kortom, geweldig!

Mooie sieraden

Goede kwaliteit mooie sieraden, aanrader dit merk!

Mooie knopjes

Mooie knopjes met fijne sluiting.

Mooie sieraden

Snelle bezorging en mooie sieraden voor leuke prijsjes

Het was snel binnen en kwam leuk verpakt aan

Heel leuk ingepakt met een leuk stickertje heel girly en een heel leuk sieraden doosje! Goede sieraden!

Blinkend mooi!

Duidelijke overzichtelijke site, goede en duidelijke communicatie. Mooie oorbellen, qua kleur, qua materiaal maar vooral erg mooi!

Snelle levering, super mooie broek!i

Snelle levering, super mooie broek. Geen doorsnee broek die je over kunt kopen, net even anders. Top

tevreden

mooi doosje verzorgt afgeleverd

Heel mooi juweeltje voor een vriendin.

Ik had nog een juweeltje nodig voor een vriendin van mij. Heel moeilijk te kiezen tussen alle mooie juwelen die jullie verkopen.

Goede mooie sieraden

Voor de derde keer de adventskalender besteld. Super blij mee.

Leuke afvent kalender en mooie ketting uit sample sale

Fantastisch!

Goede kwaliteit en super service! Bestel hier al jaren en m’n sieraden blijven zo mooi.

Fantastische!!!

Leuke, mooie en fijn te dragen sieraden ✨

Super leuke sieraden, snel binnen!

In 1 dag was mijn bestelling binnen in super goede staat. de sieraden bevallen super goed!

Goeie kwaliteit en fijne service

De kwaliteit is altijd erg goed. Ook is de service erg fijn. Ik had een probleem met de bezorging en er werd op een erg fijne en snelle manier direct geholpen.

Heel leuke juweeltjes

Goede kwaliteit en een lage prijs. Veel keuze zodat je zeker iets leuks vindt.

Goede kwaliteit & snelle levering

Goede kwaliteit en binnen 48 uur in huis

Zeer snelle en goede service!

Goede service. Ik had zelf, per abuis, een verkeerde bestelling geplaatst, maar door Finaste prima opgelost. Er wordt snel gereageerd en meegedacht! Super! Tevens zijn het mooie sieraden.

De volgende dag al binnen, dus was nog op tijd voor kerst! Prima kwaliteit (heb al eerder een armbandje en oorbellen besteld). Deze oorbellen redelijk zwaar, maar gezien de grootte ook best logisch:)

Mooie sieraden, net wat anders dan anders.

Mooie oorbellen gekocht. Net wat anders dan anders. Heb ze net dus ik kan niks zeggen hoe lang ze mooi blijven. Oorringetjes gaan ook heel fijn dicht. En het komt in een heel mooi doosje ieder sieraad apart. Ben erg tevreden. Heb net kettingtje besteld dus 3 bestellingen in korte tijd omdat na eerste kwaliteit zo fijn voelde

prachtige sieraden!!

ik bestel hier vaker sieraden als cadeautjes maar ook voor mezelf en ze zijn echt van top kwaliteit, plus de levering is enorm snel. De sieraden verkleuren niet en blijven echt hele lange tijd mooi, ik heb een ring nu al 2 jaar en geen enkele verkleuring te zien!

Zoals altijd: super!

Ik bestel regelmatig sieraden bij Finaste; het zijn degelijke sieraden die er mooi uit zien, niet verkleuren en niet kapot gaan. Ik ben nog altijd erg content met alles wat ik besteld heb. De webwinkel is overzichtelijk, de bezorging is snel en de verpakking is super netjes. Ik ben ontzettend te spreken over Finaste!

Goede service en vriendelijk

Gekozen voor Afhalen, binnen een uur bestelde producten gereed voor afhaling! Vriendelijk te woord gestaan en direct geholpen! Dikke prima!

Nette levering

Alles is goed gegaan levering was wat later door de kerstdagen, maar alsnog later gekomen. Ze reageren super snel op de mail, en beantwoorden netjes en secuur/

Buskesdries 3

6673DP Andelst