Super service

Ienieminie armbandje, namen niet te lezen en kleur kwam niet overeen....gemaild en binnen n dag reactie. Fout in de productie kon meteen iets anders kiezen. Nieuwe dingen snel opgestuurd. Goede communicatie en service

Gewoonweg geweldig!

Vlotte en snelle levering van gepersonaliseerde artikelen. Mooie kwaliteitsvolle juwelen die waterbestendig zijn. Een aanrader!

De service was amazing

Mijn pakketje was er de volgende dag al en alles is super prachtig en goede kwaliteit!

Super ervaring

Fijn contact met de meiden van Finaste!! Snelle levering, en de verpakking waarin de sieraden geleverd werden was prachtig ! Erg tevreden :)

Heel blij met mijn bestelling!

Ik ben echt superblij met mijn bestelling! De juwelen zijn prachtig en van mooie kwaliteit Alles was heel netjes verpakt en super snel geleverd Echt een topservice, ik kan het alleen maar aanraden!

Goede kwaliteit voor goedkope prijzen!

Ik koop nu een jaar sieraden bij Finaste en alle sieraden zijn na een jaar nog steeds van goede kwaliteit. Er zijn veel originele items en voor ieder wat wils

Super!!

Super goede ervaring! Heb voor het eerst wat besteld en het is super mooi en niet duur. Het blijft mooi, ik heb er mee geslapen en gedouched en het blijft super! Heel erg tevreden. Inmiddels ook de adventkalander gekocht, maar die bewaar ik tot december! Ik ben enthousiast!

Ik heb een cadeau gekocht voor iemand en direct naar de ontvanger gestuurd. Ik vroeg of ze er een tekst bij wilde zetten, en dit hebben ze voor mij gedaan. Zo lief!

helpen je graag en hele mooie sieraden

ze zijn heel aardig en helpen je als je vragen hebt en de sieraden die er heel mooi uit goede kwaliteit

Fantastische snelle verwerking

Mijn ringen die ik besteld heb zijn van top kwaliteit en hebben de perfecte goude kleur!

Goed kwaliteit en snelle levering!

Ik ben super tevreden met mijn bestelling bij Finaste! De sieraden waren razendsnel binnen en zien er in het echt nog mooier uit dan op de foto’s. De kwaliteit is echt top: ze verkleuren niet en blijven prachtig glanzen, zelfs na vaak dragen. Je merkt meteen dat er zorg is besteed aan het materiaal. Ook de verpakking was heel stijlvol en luxe, waardoor het uitpakken echt een cadeautje op zich was. Kortom: prachtige sieraden, geweldige kwaliteit en super service. Zeker een aanrader!

Site doorgekregen van dochter

prijs/kwaliteit is goed

Tevreden, blij met m’n aanschaf

Leuke en mooie overzichtelijke site, Leuke en betaalbare sieraden. Snel geleverd.

Super mooie ring

Het zou helemaal geweldig zijn als jullie de ringen ook willen maken voor vrouwen met wat dikkere vingers. Die willen ook graag mooie ringen om doen.

De armband die ik heb gekocht is erg mooi en precies wat ik graag wilde. Héél snel en mooi ingepakt bezorgd!! Dank je wel, ben er erg blij mee!! Zal in de toekomst zeker weer bij Finaste bestellen!!

Subliem

Ik heb al heel wat juweeltjes van bij finaste. Zowel kettingetjes, armbandjes, oorringetjes ,ringen als accesoires zoals verlengstukjes of stukje voor verschillende kettingetjes in 1 keer aan te doen. Heel mooie kwaliteit van juwelen

Uitstekende levering en super mooie oorbellen

Ik kreeg mijn oorbellen al de volgende dag geleverd, super goed, maak je niet vaak mee. De oorbellen zijn zo mooi, was er helemaal verliefd op. Jullie hebben er een klant meer bij. Ga zo door!

Super mooie sieraden!

Prachtige sieraden die ik iedereen zou aanraden! En ook een snelle levering! Ik koop er zeker nog een keer mijn sieraden!

Hele snelle verzending en mooie producten

Goede service, mooie producten, inspiratie te vinden op de website en je krijgt mooie doosjes erbij om je sieraden in te doen

Uitstekend!

Echt heel geweldig heel erg mooi. Je kunt ermee douchen, slapen,… noem maar op. In de toekomst zal ik er nog zeker en vast nog bestellen. Dankjewel

Mooi materiaal, snelle service, kan het iedereen aanbevelen

Snelle levering, mooie kwaliteit, heel blij mee!

Vandaag mijn pakketje ontvangen en ik ben ontzettend blij! De levering was supersnel en de sieraden zijn écht heel tof. De prijs-kwaliteitverhouding is geweldig en ik voel me helemaal blij met mijn nieuwe aanwinsten. De verpakking was zorgvuldig en het voelde daardoor echt als een cadeautje om open te maken. Ik kan niet wachten om alles te dragen (helaas niet allemaal tegelijk). Misschien trakteer ik mezelf binnenkort ook nog op de Adventkalender voor de feestdagen. Kortom: topservice en prachtige sieraden. Echt een aanrader!

super!

snel bezorgd, goeie kwaliteit en leuke prijzen!

Betrouwbaar en goede prijs-kwaliteitverhouding

Ik heb nu een aantal keer bij Finaste besteld. Elke keer zeggen ze wat ze gaan doen en ze doen wat ze zeggen. De levering is steeds volgens de planning. Hun sieraden zijn van prima kwaliteit en voor een goede prijs. Daarnaast vind ik het ook prettig dat ik regelmatig op de hoogte wordt gehouden van aanbiedingen e.d., maar niet overspoeld wordt met mails.

Geweldige site

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service

Buskesdries 3

6673DP Andelst