Geweldig!

Bestel al een aantal keer hier sieraden voor mijn vriendin, prijs kwaliteit verhouding een 10! Ze blijven mooi van kleur.

magisch

de levering is sneller dan zijn schaduw. de kwaliteit van de juwelen is top. ik heb dagelijks wel zeker 2 items aan van finaste en heb ook al een aantal vriendinnen aangespoord tot deze site. er is voor ieder wat wils en dat is ook wat finaste, finaste maakt. iedere collectie blijft me verbazen. prijs/kwaliteit is fair, juwelen blijven betaalbaar! voor kerst waren er ook tal van mogelijkheden, op finaste vond ik namelijk het ideale kerstcadeau voor mijn mama, love it finaste is by far het beste juwelenmerk van deze tijd

Mooie sieraden voor een leuke prijs.

Snelle levering, prima sieraden. Leuk voor de afwisseling en goed met elkaar te combineren.

Mijn vriendin vindt het een super cadeuo

Het was een leuk cadeuo

Een goed bedrijf die ook oplost

Wij hebben een ketting en armband met vingerafdruk besteld. De levering van de armband ging tot 2x toe keer verkeerd maar tot 2x toe werd het opgelost zonder problemen en werd er een nieuwe opgestuurd. De sieraden zijn erg mooi en een dierbre herinnering aan mijn vrouw die ongeneeslijk ziek is. Bedankt hiervoor.

Snelle bezorging en mooi verpakt!

overzichtelijke website, gratis cadeautje was leuk! snel bezorgd en goeie kwaliteit!

Super kwaliteit !

Ik bestel al jaren bij Finaste, de kwaliteit is super en de producten zijn gewoon te leuk ! Onlangs een setje armbandjes besteld en ben er gek van, ondanks dat het hele fijne armbandjes zijn, zijn toch erg sterk wat ik wel nodig ben aangezien ik erg lomp ben waardoor de armbandjes wat te voortduren hebben. Zeer tevreden en zeker aan te raden!

Prijs wel ok. Ik vind het alleen jammer dat de letter J zo weg valt in het kettinkje, je ziet hem amper.

Meer dan tevreden

Een zilveren en gouden armband gekocht om als cadeau te geven. Super mooi & zeer tevreden over de goede service. Zal zeker in het vervolg mijn sieraden voor mezelf of als cadeau bij Finaste gaan kopen! Betaalbaar maar waar voor je geld,super!

Werkelijk prachtig.

“Ik heb prachtige ringen ontvangen van Finaste en ben enorm tevreden! De kwaliteit is echt top en ze stralen zowel sierlijkheid als een stoere uitstraling uit. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar unieke en stijlvolle sieraden!”

geweldig

snelle levering en een prachtige armband !

Perfecte ervaring

Een mooie aankoop en makkelijke communicatie met de klantendienst. Onmiddellijk antwoord. Heel fijn .

Geweldig!!

Altijd mega goede ervaringen gehad! Levering is snel, het is altijd super leuk ingepakt en heb nog nooit iets gekregen wat ik niet heb gedragen! Mijn hele sierradenlijn bestaat uit FINASTE, echt amazing!! Ben erg blij dat ik dit merk heb gevonden! Vooral de adventskalender was ook echt fantastisch! Ik zal zeker blijven bestellen!!!

heel slecht

Het kan niet slechter. Ik heb het artikel NIET ontvangen

Snelle goede levering, mooie producten

Gebruiksvriendelijke site. Ruim assortiment in keuzes van sieraden. Luxe uitstraling. Kwaliteit voelt goed aan.

Super mooie ketting

Voor mijn vriend als cadeau voor ons 2 jaar jubileum een ketting met mijn initiaal besteld. Hij is er superblij mee en ziet er top uit.

binnen een dag binnen! mooi ingepakt en super mooi gemaakt!

ik zal vaker gaan bestellen als ik een cadeautje wil bestellen voor iemand en niet weet wat ik moet halen super mooi allemaal!

Geweldig!

Altijd mooi afgewerkt sieraden, die lang meegaan voor een goede prijs!

Snelle correcte levering

Makkelijke site en foto's komen overeen met de werkelijkheid met snelle levering

Mijn kleindochter was er heel blij mee

Vlugge levering

Sieraden gekocht voor en cadeau aan een gezinslif

Ik heb 2 sieraden gekocht voor mijn zus. Ze is er erg blij mee, en draagt ze vaak

Snelle en vriendelijke reactie via de mail en een snelle levering ondanks de feestdagen!

Ik stelde een vraag via de mail en kreeg vrijwel direct een antwoord. Ook de afwikkeling en levering van mijn pakketje was snel (iig tijdig voor de feestdagen).

Snelle levering, mooi armbandje!

Mooie sieraden en goede levering!

Top!! Een super mooie gegraveerde ketting binnengekregen.

Zou er vaker bestellen!

Hele mooie sieraden

Mooie oorbellen, leuk verpakt in een doosje. Mooie kwaliteit. Snelle levering.

Buskesdries 3

6673DP Andelst