Mooi en kwalitatief goede sieraden

Snelle verzending en hele mooie sieraden.

Altijd mooi, fijn en heel snel in huis!

Fijne kwaliteit, sieraden gaan al zo lang mee! Altijd super blij want komen als cadeautjes door de brievenbus.

Snelle levering en mooie producten voor mooie prijzen

Fijne overzichtelijke webshop met een ruime keuze aan producten. Heel blij met mijn kettinkje dat snel geleverd werd!

Ge-wel-dig!!

Goed geholpen als er hulp nodig was, snel geleverd en top kwaliteit!

Goede kwaliteit, snelle levering

Ik draag de sieraden (goudkleurig) van Finaste nu ongeveer een jaar, en ze zijn echt nog steeds heel mooi. Ondertussen heb ik al vaker besteld, en alles is steeds naar tevredenheid. Zeker een aanrader!

De ketting kwam veel sneller binnen dan verwacht

Het was wel een mooie ketting wat binnen kwam vriendin er harstikke blij mee, maar was alleen wel een klein beetje te klein, als ze hem om zou doen zou die ook behoorlijk strak om de nek heen zitten dus vandaar net geen 5 sterren...

Hele duidelijke omschrijving van producten ook bij het personaliseren. Snelle levering

Fantastische kwaliteit

Fantastische kwaliteit, schattige sieraden die waterproof zijn. 3e keer dat ik besteld heb, echt fantastisch!

Top ringen!

Droeg eigenlijk nooit ringen maar zag een actie van jullie voorbijkomen en dacht ik probeer ‘t toch gewoon, de ringen waren zo leuk! Via de maattabel op de site de goede maatjes kunnen vinden. Ze waren echt snel binnen en zijn precies als op de foto’s, echt een aanrader!

Wonderful!!!

I wear necklaces for 2 weeks now, I’ve got many compliments. taking shower, swimming in the sea, sleeping and working. Didn’t change color and still look amazing. Good souvenir from Netherlands. Perfect as a gift!!

De sieraden zijn heeeel mooi, niet duur en kwaliteit is ook echt top!! Ik ga zeker vaker bestellen

Leuke sieraden voor leuk prijsje

Mooi leuk modern en snel in huus

Goede kwaliteit, prijs en service

Dikke aanrader. Goede kwaliteit en prijs en uitstekende service

Geweldig!

Super juwelen, ik kan er elke keer mee douchen het geeft gewoon niet af. Het past ook nog eens perfect!!

Superfijne ervaring!

Het bestellen liep heel vlot; de site is heel makkelijk door te navigeren, zodat je makkelijk kan zoeken, maar ook heel duidelijk; je weet perfect wat je bestelt. Ook de foto's geven veel duidelijkheid. Wij vonden mooie, hippe juweeltjes voor een fijne prijs. Mijn dochter is superblij met haar bloemenoorbellen, en ik met mijn hartjesketting. Ook het verzenden ging vlot, de leveringstijden werden mooi nageleefd, en alles was veilig en netjes verpakt. Wij bestellen zeker weer!

Superleuke sieraden

Ik vind het hele leuke sieraden en ja kan ze altijd omhouden omdat ze niet verkleuren. Ook zijn ze supersnel geleverd en je kan ze makkelijk terugsturen. Van Maud

Fijne ervaring! Mooie sieraden.

Fijn contact, er was iets kapot gegaan en kregen het netjes vervangen. Blij met de sieraden !

Superleuke sieraden, blijft mooi en is snel binnen!

TOP

De juweeltjes zijn zoals je ze ziet , ze zijn echt verassend mooi als je het doosje open maakt . En vooral ook een snelle levering want dat vind ik belangrijk . Voor mij is dit een hele leuke , eerlijke site om een mooi cadeautje te kopen voor een ander en uiteraard voor jezelf :) Groetjes , Ellen Couvreur.

Mooie juweeltjes

Super mooie juweeltjes en top kwaliteit. Levering is super snel de volgende dag al.

Snelle levering en goede kwaliteit

Hele mooie producten van een goede kwaliteit. Blijft lang mooi!

Goed werkende site met ruim keuze in het assortiment! Ook snelle verzorging en nette communicatie!

De site spreekt voor zich en ik kan makkelijk vinden wat ik zoek. Breed assortiment wat fijn is. Daarnaast ben ik altijd op de hoogte met mijn bestellingen die ook nog eens enorm snel aankomen! Erg tevreden tot nu toe en kom zeker terug als klant!

Helemaal top!

Voor een vriendin een heel mooi armbandje gekocht, kwam (zoals gewend) in een mooi doosje. Daarnaast ook nog iets uit de sample sale gekocht, geen doosje, maar een zakje zoals omschreven bij aankoop. Dat zakje doet niets af aan de kwaliteit, ook weer een fijne nieuwe accessoire. Weer helemaal blij!

Mooie sieraden en snelle levering

Ruim aanbod aan sieraden, mooie producten en betaalbaar. Ook de graveerbare sieraden

Ik raad zeer zeker aan om keertje bij finaste te bestellen aangezien hun zo lief zijn en altijd willen helpen bovendien verzenden ze heel snel

Buskesdries 3

6673DP Andelst