Mooie sieraden en snelle levering

Ruim aanbod aan sieraden, mooie producten en betaalbaar. Ook de graveerbare sieraden

Ik raad zeer zeker aan om keertje bij finaste te bestellen aangezien hun zo lief zijn en altijd willen helpen bovendien verzenden ze heel snel

Mooie sieraden voor goede prijs

Al lange tijd fan van de sieraden, prijs en service!

Mooie sieraden

Mooie sieraden, goede kwaliteit, snel verzonden, top!

Top bedrijf

Supertof bedrijf,vriendelijk,reageert snel

Positief verrast!!

Het bestellen op de website verliep zeer gemakkelijk. De bestelling kwam supersnel binnen. De bestelde sieraden waren heel mooi verpakt en zagen er net zo uit als op de foto's. Ik had hier nog nooit eerder besteld, maar ik ga dat zeker vaker doen!

Super mooi juwelen

De juwelen zijn supermooi en zijn ook zoals op de foto's. Ook leuk te combineren met andere juwelen. De levering was snel!

Top, zoals altijd!

Snelle levering van de mooi verpakte sieraden! Super blij mee weer.

SUPER MOOIE SIERADEN!

Blij met de sieraden, super veel keus waardoor je altijd wat vind.

Prachtige sieraden voor een goede prijs

Heb een kettinkje en een armbandje uit de sample sales besteld, en ben daar zeer tevreden mee. Ze werden snel geleverd. De sieraden zelf hebben een mooie kleur, zien er uit als verwacht en voelen stevig aan. Ook kunnen ze goed tegen water.

Hele goede levering en goede producten

Heel snel geleverd en relatief goedkope prijs voor de kwaliteit

Leuke artikelen, snelle bezorging

Na meerdere bestelling geplaatst te hebben kan ik stellen dat ik erg tevreden ben met finaste, ze hebben leuke mooie artikelen tegen een fijne eerlijke prijs. De bezorging is snel en fijn dat het door de brievenbus past zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven.

Super en gemakkelijk

Ik kan echt volledig mijn eigen juweel creëren

Goeie kwaliteit

Mooi goedkoop en sterk

Goede kwaliteit,snelle levering en veel keuze

Goede kwaliteit,veel keuze

Ben heel erg tevreden!

Ik heb mijn bestelling op tijd gekregen en ook al waren het afgeprijsde artikelen zaten ze keurig in zakjes. Finaste heeft echt superleuke sieraden! Sinds ik daar besteld heb doe ik elke dag wel een armbandje/kettinkje van hun om. Ik heb het kettinkje van Best Bitches Forever 3x besteld om samen met een vriendin het een andere vriendin voor haar verjaardag te geven, echt superleuk zo!

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Heel blij met m'n armband, mooie kwaliteit, leuke bedels!

Binnen 2 dagen kapot

De levering was netjes aangeleverd. Eerste armbandje was binnen een dag al kapot en de 2e dag was nog een armbandje kapot.

Alles ging soepel met de bestelling

Makkelijk om producten te vinden en een hele snelle bezorging.

Super service

Er was een probleem met het verzenden van mijn pakje. Ze hebben dit snel en vakkundig opgelost met een klein extraatje. Top service!

Goed geholpen na mislukte bestelling

Superleuke sieraden hebben ze!! Mijn bestelling was helaas misgegaan waardoor ik mijn bestelling niet heb ontvangen de dag nadat ik besteld had. Ik had een mailtje gestuurd en werd supergoed geholpen en nu is alles goed gekomen! Super fijn personeel!

Hele mooie sieraden

Als je ze om hebt verkleuren ze niet Heel mooi verder.

Fijne ervaring en top service!

Heel stom, maar had een verkeerde bestelling geplaatst. Geen probleem, alles netjes opgelost. O ja, hele fijne website! FINASTE

Helemaal in love

Super blij met mn sieraden

Snelle levering! Heel tevreden over mijn armband!

Heel tevreden

Buskesdries 3